Sigurno ste sto puta čuli da neko kaže „ta osoba mi krade energiju“ ili ste i sami imali priliku da vreme provedete sa nekom osobom nakon čijeg susreta se osećate kao „izduvani balon“.  Ali isto tako, neko treći vam može reći – „Nije tačno, ta osoba je meni sjajna! Meni je prošli put u njenom društvu bilo prijatno“.

Kako neko deluje na nas možemo otkriti putem uporednog horoskopa ili sinastrije koja se ne mora uvek raditi samo za ljubavne parove nego i za sve druge ljude. Nečije društvo vam odgovara, nečije ne. Ako vama neko nije dobar to ne znači da ta osoba nije dobra nekome trećem. I zbog toga ne treba da gledate previše lično kakav ste utisak ostavili na nekoga jer bez obzira koliko se vi trudili, nečije mišljenje ne možete promeniti.

Uostalom, zar svi vole istog glumca? Ne vole!

Da li svi vole istu pevačicu? Ne. Neko je voli, nekome je iritantna.

Tako je i sa bilo kojom drugo profesijom.

Osobe sa lošim energijama se uvek mogu sresti tokom života i takve osobe uglavnom imaju malefike (Saturna, Plutona, Marsa i Neptuna) negde blizu našeg Ascendenta ili na njegovom vladaru. Na primer ako neko ima Saturna na našem Ascendentu za njega nikad nećemo biti dovoljno dobri i takva osoba će nas stalno kritikovati i sputavati čak i kada je nešto dobro za nas ili imamo ispravne namere.

-„Nemoj to da radiš ako si pametna – pametan“, „ Ma kakvi to. Neće ti to uspeti, videćeš“ i slično.

Ako neko ima Neptuna na vašem Ascendentu ili na vladaru Ascendetna ta osoba vas može lako prevariti, slagati ili izdati.

 Ili, ako neko ima Plutona na našem Ascendetu ili , kao što sam već napisala, na njegovom vladaru, ta osoba će želeti da manipuliše s nama i da nas promeni, dok u nekim slučajevima može biti biti ljubomorna i zavidna, a u najlošijem slučaju, takva osoba će nam poželeti nešto loše (kletva, urok, magija) i na taj način će želeti da utiče na naš život.

Naravno, ne možemo baš uvek prepoznati jako loše osobe ali ponekad kroz znake,simbole, nadimke ili čak tetovaže možemo prepoznati lošu energiju. Na primer, ako neko putem društvenih mreža koristi lažna imena poput – Paklena devojčica, Mala đavolica, Đavolica Mara, Vešica bez metle ili sa metlom, Usamljena vampirica i slično, to treba da vam bude znak da je sa druge strane osoba koja ima izražen znak Škorpije u svom horoskopu i da ta osoba kad – tad može pokazati svoje pravo lice ili ako neko umesto svoje lične profilne fotogorafije stavi fotografiju đavolka, roščišće, veštice, škorpije, zmije, zveri, vukodlaka, vampira i druge fotografije koje asociraju na nešto loše (a sve ovo gore je simbol znaka Škorpije) treba da vam bude znak. Eto upravo te osobe koje nam kradu energiju često nazivaju energetski vampiri. Slučajnost? Ona ne postoji.

I sam simbol tetovaže koji neko ima na svom telu, vrsnom znancu i poznavaocu nebeskih znakova može dati nepogrešivu sliku o tome koja planeta dominira u horoskopu te osobe a i sama garderoba koju nosimo (sa natpisima, fotografijama) takođe može imati neku poruku. Mrtvačke glave kao simbol pop – rok kulture ne donosi ništa dobro i osoba koja to nosi privlači lošu energiju u svoj život ili sama može biti loša.

To su neki vidljivi znaci koji treba da nam budu upozorenje ali mi često ne znamo ko nam i šta misli pa se prevarimo i damo poverenje osobi kojoj ne bi trebalo.

Ukoliko imate bilo kakve sumnje o tome šta neka osoba misli o vama i kakve su njene namere, da li je na vas bačena magija ili kletva, to možete proveriti putem astrologije ukoliko zakažete razgovor sa svojim astrologom.

Zakazivanje konsultacija možete obaviti putem E-mail-a: astroregulus1@gmail.com, mob. (Viber&WhatsApp) +381649031191 ili na Skype: ana.rakovic1

Dobro došli.

Vaš astrolog,

Ana Raković

2 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *