U današnje vreme pravljenje video sadržaja postala je uobičajena pojava. Svako može da kreira svoj film i da skrene pažnju na sebe. Dovoljno je da imate interesantne ideje i malo smelosti da se poigrate i osvojite brojne pratioce na društvenim mrežama. Svi mobilni telefoni danas imaju opciju kreiranja video sadržaja ali i njegovo editovanje, tj. uređivanje. Dok to radite, većina vas i ne sluti da ste već počeli da razmišljate kao režiser, a često i kao scenarista.

Sve što ima dodira sa filmom i filmskog produkcijom u astrologiji je predstavljeno znakom Strelca, a i sami video klipovi, youtube, video podcasti i televizija je predstavljena ovim znakom kao i zanimanja poput producenta, scenriste, režisera (reditelja) i kamermana.

U filmskom svetu je prestiž raditi sa nekim režiserima, a kada pročitate najavu za film i saznate ko stoji iza njega već možete da naslutite o kakvom delu se radi. Postoje par imena koja izazivaju strah i trepet u toj sferi a na klackalici sede, s jedne strane Stiven Spilberg a sa druge – Džejms Kameron. Ovaj drugi je režiser na najvećom zaradom i sa dva filma koja su osvojila najviše Oskara, pa možemo reći da je klackalica ipak prevagnula na njegovu stranu.

Proslavio se po veoma interesantim filmovima poput – Terminatora, Osmog putnika (Alien), Pirane, Bekstva iz Njujorka, Solarijuma, Ramba (2.deo),Titanika i Avatara.

Zajedničko skoro za sve njegove filmove je da su iz sfere naučne fantastike. A ako možemo da prevedemo njegove filmove na astrološki jezik to bi bilo ovako: Terminator je priča o robotu iz budućnosti što je u potpunoj simbolici znaka Vodolije.

Osmi putnik je priča o čudovištvu, vanzemaljskog porekla kojeg slučajno pronalazi ljudska ekspedicija negde u svemiru. Ovaj film je u simbolici znaka Riba (svemir, vanzemaljci) a samim tim što je Pluton (čudovište) egzaltirano u ovom znaku, dobijamo neprevaziđen film u kojem uživaju i današnje generacije.

Pirana – film koji je opisan znakom Riba, Bekstvo iz Njujorka – naučno fantastični film – Vodolija, Solarijum – naučno fantastični film – Vodolija, Rambo – Ovan, Titanik – u simbolici znaka Riba i na kraju Avatar (3d animacija filma) svojstveno znaku Vodolije (nešto novo i veštački – Vodolija).

A Džejms Kameron je rođen sa Ascendentom u znaku Vodolije koji ga neprestano motiviše na nove projekte čim dođe do novih ideja. Uran, vladar Ascendenta mu se nalazi u konjunkciji sa Jupiterom, vladarom znaka Strelca zaduženim za filmska ostvarenja. Uran i Jupiter su mu položeni u šestom polju– polje Device, zbog čega je Džejms Kameron veliki perfekcionista i veoma zahtevan, čak i prema glumcima na koje ponekad galami (Vodolija – galama, buka).

Džejms Kameron (James Cameron), 16.8.1954, 18.55, Kapuskasing, Canada

Uran, vladar Ascendenta položen u znak Raka donosi mu emotivnost i ranjivost koju vešto krije. Tokom snimanja drugog dela filma Avatar, pri nedostatku dobrih ideja, Kameron je izjavio – “Plačem. Samo sedim za mojim stolom i plačem ceo dan… Previše pritiska, čoveče”. A pošto mu je vladar Ascendenta položen u znaku Raka (suze) a dispozitor Mesec položen u njegovom 1. polju u znaku Riba, uopšte ne čudi što Džejms Kameron svoju teskobu i zabrinutost izražava suzama (Mesec, Rak).

Zanimljivo je da on u svom 1. polju, koje opisuje ličnost i interesovanja, ima ceo znak Riba, pa su neki njegovi filmovi upliv inspiracije upravo dobili ovim znakom.

Znak Riba ukazuje i da osoba može imati umetničkih talenata a Džejms Kameron je poznat i kao dobar slikar. Na primer, sliku obnažene glumice Kejt Vinslet u filmu Titanik je upravo nacrtao lično on.

10. polje koje opisuje naš najveći uspeh i dostignuća je u znaku Strelca – znaku koji opisuje njegov uspeh u režiserskom poslu. Ovaj znak mu je doneo svetski uspeh i priznanja.

Danas, osim što Džejms Kameron priprema nastavak filma Avatar, on uživa u svom petom braku sa suprugom koja je nekada bila manekenka. Sa njom je pokrenuo posao proizvodnje hrane a pod njenim uticajem je kupio zemlju koju eksploatišu za posao. 5 brak u našem horoskopu opisuje naše derivatno 3. polje i vidimo da to polje u njegovom horoskopu počinje u znaku Bika – poljoprivreda, hrana,  a Venera je položena u znaku Vage – lepota, pa je njegova žena nekada bila manekenka. Zanimljiv je podatak da je Kameron nedavno kupio i vinograd s namerom da pravi vino a to je već njegova ideja, s obzirom da se vladar njegovog Ascendenta nalazi u znaku Raka (vino, vinograd) a celu priču podržava i Mesec u 1. polju.

Ovde moram da napravim paralelu sa pričom Bil Gejtsa koji ubrzano kupuje sve veće i veće komade zemlje po Americi pa slutim da njih dvojica znaju nešto što mi ne znamo.

Osim toga, Džejms Kameron se nedavno preselio na Novi Zeland i tamo je pazario nekretnine i zemlju koju obrađuje. Upravo je ovo zemlja koja ima najveći broj buknera s kojima se obezbedila svetska elita. Možda se Džejms Kameron povukao tamo da čeka svoj “Sudnji dan”, poput svojih junaka iz filma “Terminator”.  Vama ću pustiti mašti na volju da razmišljate šta je od toga istina.

Kako god bilo, vi imate držite čarobni štapić i imate moć da izrežirate svoj život onako kako vi hoćete. A ukoliko vam je potrebna pomoć astrologa da vas ohrabri ili ukaže na najbolji put, slobodno se javite i rezervišite termin za tumačenje vaše natalne karte.

Možete me kontaktirati putem telefona (Viber&WhatsApp) na +381649031191 ili na E-mail:astroregulus1@gmail.com

Dobro došli

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *