Evo jednog zanimljivog astrološkog primera. U pitanju je veoma poznata osba koja je ostavila dubok trag u muzičkim vodama. Još uvek se voda talasa iza njegovog vesla i teško da će smiriti za dugi niz godina. Neki su ga voleli, neki ne. Neki okrivljivali zbog ličnog života i upirali prstom u njega. Svoj život je završio na neslavan način i prerano, ali niko ne može da mu ospori da je na jedinstven način vladao svetskom scenom. Neki mogu da ga nazovu iluzionistom ili fenomenalnim plesačem čiji se plesni pokreti još uvek uvežbavaju od Južne Amerike do Azije. Iako je umro, zarađuje milione i milione. Nije nikad nosio kraljevski plašt na sceni, ali rukavicu i šešir jeste. On je kralj popa – Majkl Džekson.

Rođen sa Ascendentom u znaku Riba (Ribe – muzika, ples, iluzija) doneo mu je muzičku talentovanost i pokretljivost kojom je na poseban način dočaravao svoje pesme. Ascendent na 10 stepenu (stepen Jarca – crnci) govori o tome da je reč o osobi crnačkog porekla. Znakom Riba opisana je i rukavica koja je postala njegov zaštitni znak. Kada smo već ovde treba istaći i da su, u puno filmova, kradljivci umetnina (Ribe – lopov, umetnost) ostavljali rukavicu (Ribe) na mesto zločina.
Da je u pitanju osoba koja se nimalo ne šali svojim umećem i svojim veštinama je vladar Ascendenta – Neptun na 2 stepenu. Ovaj stepen je najmoćniji stepen i uvek donosi inovatora u nekoj oblasti, neprikosnovenog majstora ili nekoga ko je doktorirao na svojim veštinama i uzneo ih na jednu oktavu više od običnih smrtnika. To je bio Majkl Džekson. Neptun se nalazi u konjunkciji sa Jupiterom (svet) što mu je donelo svetski slavu. Jupiter je vladar njegovog 10 polja što još više potvrđuje njegovu priču o uspehu. Evo još jedne zanimljivosti, a to je da je vladar Ascendenta Neptun položen u 8 polje (polje Škorpije) što mu je donelo puno plastičnih operacija (Škoprija – operacija) a taj broj poveća Jupiter (mnoštvo nečega). Ovakva postavka natalne karte govor i o velikom novcu koji je Majkl Džekson zaradio tokom života a i koji zarađuje i nakon smrti (8 polje).

 

Da li vaša natalna pokazuje da vas čeka svetska slava?

Da li ste talentovani i da li možete ostaviti trag u umetnosti?

Da li će vas sutra pamtiti po nečemu?

I šta je to što treba da istaknete da bi bili prepoznatljivi?

Odgovor na ova i druga pitanja možete dobiti ukoliko zakažete razgovor sa svojim astrologom.
Dobro došli.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *