Pre neki dan sam pročitala jedan zanimljiv podatak da glumac Edi Marfi ima desetoro dece, sa pet različih žena i odmah sam se zapitala kakva je njegova natalna karta. Iz nje se mora videti da li osoba ima puno dece, da ima blizance,  vidi se i da li može da usvoji dete ili da prihvati ženino ili muževljevo dete iz prvog braka itd.

Šta označava decu u horoskopu?

Naše natalno 5. Polje uvek ukazuje na ono što najviše volimo, u čemu uživo, za šta se radujemo a samim tim, prirodno najviše volimo svoje dete. Svoju decu.

 Natalno 5. Polje ukazuje kakvo će nam dete biti , na koga će više ličiti, kakav će biti naš odnos sa njim, za šta je dete talentovano i šta generalno možemo da očekujemu u kontaktu sa decom. Kada imamo više dece, najstarije dete posmatramo kroz 5. Polje, drugo dete kroz 7. Polje, treće kroz 9. Polje i tako redom.

5. polje je polje Lava zbog čega povezujemo da decu predstavlja ovaj znak, kao i njegov vladar Sunce.

Da pogledamo kartu Edi Marfija.

On je rođen sa Ascendentom u znaku Lava što predstavlja osobu koja se bavi glumom, ali ovaj znak mu je dao želju za životom i želju da postane otac (Lav). Njegovo Sunce se nalazi u 9 polju (polje Strelca) što govori o širenju te njegove želje i povećane tedencije da to i ostvari.

A šta kaže njegovo 5. Polje?

Ono počinje u znaku Strelca, a baš ovaj znak ukazuje na mnošto nečega, ovoga puta, mnoštvo dece. I suvladar njegovog 5. Polja – Saturn se takođe nalazi u konjunkciji sa Jupiterom što mu je donelo puno dece iako on to možda nije baš uvek želeo ili planirao.

Moja prijateljica Irena je takođe zanimljiv primer sa svojom životnom pričom. Naime, ona je majka 4 ćerke. Verovatno je želela da ima i sina ali joj se ta želja nije ostvarila.

Rođena sa Ascendentom u Raku što uglavnom donosi ostvarenje kada je porodica u pitanju jer je to Rakovima najvažnije. No, sam znak Raka je ženski znak a Irena u ovom znaku ima i Merkura (deca)  – ženska deca.  I ona je rođena, poput Edi Marfija, sa Ascendentom u znaku Lava  koji joj je doneo želju za potomstvom.

Kada pogledamo njeno 5. polje (polje dece) vidimo da ono počinje u znaku Strelca (mnoštvo) a Jupiter, vladar njenog 5. polja je položen u 4. polje (polje Raka – ženski rod) što joj je donelo žensku decu.

Još jedan zanimljiv podatak za Ireninu kartu su ćerke bliznakinje koje je ona dobila u prvoj trudnoći. Kako se to vidi u njenoj karti?

5. polje (deca) počinje na 3. Stepenu – stepen Blizanaca koji ukazuja na blizance.

Dordž Kluni je postao otac u svojoj 56 godini  a sa svojom lepšom polovinom je dobio blizance koje vešto kriju od novinara.

Prvo pitanje glasi – Kako se u njegovoj natalnoj karti vidi da je on otac postao tako kasno ?

Pogledajmo njegovo 5. polje – polje dece. Ono počinje u znaku Raka. Ništa neobično reklo bi se. Ali gde se nalazi Mesec koji vlada ovim poljem? On se nalazi u znaku Jarca (kasno) i u konjunkciji je sa Saturnom (kasnije doba posle 45).  

A kako se vidi da je Džordž Kluni postao otac blizanaca?

Mesec, vladar 5. Polja se nalazi na 27 stepenu (stepen Blizanaca) pa onda cela slika dolazi na svoje mesto.

Kada 5. Polje počinje u znaku Riba to uglavnom ukazuje da osoba možete usvojiti dete ili prisvojiti dete iz prvog braka vašeg supružnika. Ponekad, ako je Neptun ugrožen u karti natusa  to ukazuje na nemogućnost da se ostvarite kao roditelj a slično govori znak Jarca ili Saturn u kombinaciji sa vladarom 5. Polja.

Kažu ljudi da nada umire zadnja i jako teško nekom prognozirati da se neće ostvariti kao roditelj. Šanse uvek postoje. Čak i kada je u igri planeta Saturn ili znak Jarca to može da znači da se neko, poput Džordž Klunija, može ostvariti kao roditelj dosta kasnije nego što je to uobičajeno. Takav raspored karte govori da je trudnoća moguća  zimi , tokom planinarenja ili tokom Nove godine. Finese se u pitanju i svaka priča je zasebna.

Ukoliko želite da saznate vašu priču, kontaktirajte me putem telefona (WhatsApp/Viber): +381649031191, Skype:ana.rakovic1 ili mail:astroregulus1@gmail.com

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *