MERKUR U BLIZANCIMA od 30 do 22.5 i od 13.6 do 5.7.2022

Merkur u Blizancima se nalazi u svom sedištu, što znači da će on iskazati svoje najbolje dejstvo. Pred nama je period koji će nam doneti jaču komunikaciju, više trgovine, kraćih putovanja učenja, čitanja i gledanje Tv-a, a neki od vas će imati spisateljsko nadahnuće.

Ukoliko se bavite trgovinom, marketingom, saobraćajem i prevozom, ako je vaš posao vezan za pisanu ili usmenu reč, ovo je period kada ćete zablistati.

Mnogo bolje ćete se izražavati, reči će vam dolaziti same od sebe, a sam uspeh zavisiće od stepena komunikativnosti i od toga da li se povezani sa drugim ljudima. Imaćete potrebu da iskažete svoja osećanja i da pričate o stvarima koje bi inače zadržali za sebe. Otvorenost u komunikaciji neki mogu smatrati kao brzopletost i ne preveliku mudrost, te budite oprezni kome ćete šta poveravati.

 

Idealno vreme je za sve vrste učenja, za učenje vožnje, za polaganje testova i ispita.

Ako planirate da kupite automobil, motor, bicikl ili neko drugo prevozno sredstvo, ili od uređaja – telefon ili televizor, sada je izvrstan period za to.

 

Zbog Merkura u Blizancima, neće biti čudno ni da u isto vreme radite dva posla, da se dopisujete ili komunicirate sa dve osobe u isto vreme.

Želećete da budete obavešteni o svemu što se dešava oko vas, a saznanja ćete sticati kroz razgovor sa drugim ljudima ali i informišući se kroz štampu, internet i TV. Neki od vas listaće male oglase ili pratite reklame i popuste objavljene u novinama.

 

U toku ovog tranzita vodićete interesantne razgovore sa prijateljima, rođacima i  komšijama (uživo ili putem sredstava komunikacije), sklapaćete nova poznanastva jer ćete mnogo lakše započinjati konverzaciju sa ljudima koji se nađu u vašoj blizini. Ujedno ovo je period i pojačanih dešavanja koje će biti propraćene u sredstvima informisanja.

 

U ovom periodu deca će takođe želeti da skrenu pažnju na sebe svojom radoznalošću, igrama, učenju, a ona manja će brže savladati prve reči ili napraviti prve korake.

 

Ali nije sve tako pozitivno jer će u jednom periodu Merkur biti retrogradan i na svoj put unazad on kreće 10.5 nakon čega se vraća u znak Bika. Merku će biti retrogradan sve do 3.6 kada kreće direktnim hodom prvo kroz znak Bika, da bi se ponovo vratio u znak Blizanaca 13.6.2022.

U toku retrogradnosti češće će dolazati do sitnijih propusta, slovnih grešaka, grešaka u datumima, potom, primetićete da se ne razumete najbolje sa drugima i da je potrebno nekome nešto dva puta ponoviti. Ovo je period lažnih vesti i pogrešnih informacija. Ovo je period otežanog učenja i grešaka na ipitima, pa neće čuditi da budete primorani da ponovo izađete na polaganje kada budete spremniji. Obnavljajte gradivo i preslišavajte se neprestano ako ne želite probleme.

U toku retrogadnog Merkura nisu povoljne kupovine prevoznog sredstva, telefona i ostale tehnike jer se na duži rok može pokazati da je to bila loša investicija zbog čestih kvarova i raznoraznih problema.

Ovaj kontakt donosi obnovu starih poznanstava i susrete sa ljudima iz okruženja na koje ste zaboravili.

U toku retrogradnom Merkura, ponovo može doći do manjih ograničenja tokom putovanja.

 

Merkur u Blizancima u svom horoskopu imaju i neke poznete ličnosti poput: Tom Kruza, Dalaj Lame, Princa Vilijama, Odri Hepbern, Meril Strip, Če Gevare, Nikole Tesle, Rafaela Nadala, Novaka Đokovića, Muamer El Gadafija, Hju Lorija (Dr. Haus), Franc Kafke, Fransoaz Sagan, Karla Maksa, Žan Pol Sartra i drugih.

U periodu od 4 do 7.maja Merkur u sekstilu sa Venerom ukazuje na prijatna okupljanja, druženje među ljudima i prijatne razgovore. Parovi mogu razmenjivati romantične reči ili više govoriti o svojim osećanjima. Mlađa osoba može biti predusretljiva. Ljubav mlađe osobe.

 

U periodu od 17 do 21.5 Merkur u sekstilu sa Jupiterom donosi podršku planeta za uspešno pokretanje nekih poslova posebno onih vezanih za trgovinu i poslovanje preko interneta. Završite započete poslove ili krenite na putovanje koje ste prethodno odlagali. Imaćete novu priliku i sada je treba iskoristiti.

 

KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA VAŠ ZNAK?

OVAN – Uspeh u trgovini. Nekoliko manjih dobitaka.

BIK – U ovom periodu možete imati dva izvora prihoda ili očekivati dupli dobitak.

BLIZANCI – Bićete u svom elementu. Pričljivi i otvoreni privlačite ljude oko sebe. Moguće je kraće putovanje.

RAK – Sačuvajte svoje mišljenje samo za sebe a ukoliko vam neko poveri tajnu, nemojte ni slučajno odatu tu osobu.

LAV – Prijatelji vas mogu pozvati da im se pridružite na kraćem putovanju.

DEVICA – Bićete veoma kreativni na poslu a pokazaćete i veliku dozu spretnosti i inteligencije.

VAGA – Proširujete svoje znanje. Planiranje putovanja u inostranstvo.

ŠKORPIJA – Čućete neke informacije koje vam mogu probuditi zavist.

STRELAC – Merkur u polju partnerstva povećaće komunikaciju sa partnerom a u izgledu je i kraće putovanje.

JARAC – Mogu vam se udvarati dve osobe u isto vreme. Deca očekuju vašu pažnju ili im je potreban razgovor sa vama.

VODOLIJA – Očekuju vas gosti u domu.

RIBE – Vreme je kraća putovanja. Pozovite rođake.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *