Postoje neki ljudi koji svakodnevno obavljaju svoj posao iako znaju da njihovo ime nikada neće postati poznato običnim smrtnicima. Njihov posao je u senci, a oni sami su nepopularni i zaboravljeni od većine. Jedino, ako naprave neko veliko otkriće u okviru svog posla, postoji mogućnost da se njihovo ime nađe na unutrašnjim stranicama nekog časopisa.

Obavljaju posao za koji je potrebno fakultetsko obrazovanje. Nose bele mantile iako nisu doktori. Često zaboravljamo na ovu profesiju osim kada nam nije dobro, pa spas potražimo u apoteci.

Reč je o farmaceutima.

Znak Riba predstavlja doktore, lekare, bolnicu i bolest, a njegov suprotni znak, znak Device predstavlja lek , apoteku i farmaciju.

Oni koji su zaposleni u apotekama uglavnom su predstavljeni znakom Device koji mora biti naglašen u njihovoj natalnoj karti ili kroz Ascendnet ili znak u kojem su rođeni ili u opisu posla kroz 10 i 6 . natalno polje, ali farmaceuti koji rade na pronalaženju novog leka osim znaka Device moraju da imaju naglašen znak Riba, Škorpije ili Strelca (Hemija – Ribe, Neptun)

Evo dva primera kako to funkcioniše.

Pjer Potije bio je francuski farmaceut i hemičar. Radio je na usavršavanju leka protiv raka proučivajući biljni svet i u njegovom slučaju, ispitujući lišće evropske tise.

Rođen je sa Ascendentom u znaku Škoprije na 18 stepenu (18 stepen je stepen Device – farmaceut). Vladari Ascendenta – Pluton i Mars se nalaze u znaku Raka u 8 polju (Rak kao smrtno oboljenje). Ako pogledamo njegovo 6. Polje (posao) vidimo da ono počinje u znaku Bika (biljke, drvo) te nije slučajno što je ovaj naučnik izučavao biljni svet tragajući za novim lekom.

A kada pogledamo njegovo 10. Polje (polje karijere) vidimo da ono počinje u znaku Device (farmaceut) a Merkur u 9 polju govori o svetskoj slavi i doprinosu koji je ostavio u svetu. U desetom polju se nalazi i Neptun, planeta istraživanja i naučnog rada.

Druga natalna karta pripada nemačkom farmaceutu Ervinu Teodoru Rupu koji je najviše doprineo u analitičkim istraživanjima lekova i poboljšanju novim analitičkih metoda.

Rođen je u znaku Riba (naučnik) i sa Ascendentom u znaku Device (farmaceut). Merkur, vladar Ascendenta se nalazi u 6. Polju (polje Device – farmacija) u znaku Vodolije – inovacija, nove metode.

Nijanse natalne karte govore na koji način će se neko uključiti u oblast farmacije.

Ova dva primera su potpuno drugačiji jedan od drugog, a kao što ne postoje dva ista otiska prsta, dve iste dužice oka, kao što ne postoje ni dve iste pahuljice, tako ne postoje ni dve iste natalne karte. Svi smo mi posebna jedinka za sebe. I svi imamo priliku da ostavimo traga sledećim generacijama koje dolaze iza nas svojim radom i talentima. Neki će svoje ime urezati dublje nego ostali, a da li ćete vi biti među njima?

Za šta ste talentovani? Da li ste izabrali pravu životnu profesiju? Da li treba nešto da promenite na tom putu? Ako planirate da upišete farmaceutski fakultet da li je to ono što vam odgovara, ako nije, u čemu biste bili dobri?

Odgovore na ova i druga pitanja možete pronaći u razgovoru sa vašim astrologom.

Zakažite svoj termin putem poruke, mail-a:anarakovicccc@gmail.com, na Viber:+381649031191 ili Skype:ana.rakovic1

Dobro došli.

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *