Upravo je ovo rečenica Edvardovog filmskog junaka uz kojeg je odrastao dok je verovao da radi ispravnu stvar za svoju domovinu, dok se nije sve promenilo.

Edvard Snouden je zaboravljeni junak koji je celom svetu obeledanio čime se njegova vlada služi i na koji način manipuliše celim svetom.

On je (Edward Joseph Snowden) bio zaposlen u CIA, Nacionalnoj službi sigurnosti SAD -a i u privatnim kompanijama na poslovima sastava NSA.

2013 godine izazvao je veliku kontraverzu kada je u javnosti izneo dokumente koji su pokazivali postojanje velikog broja tajnih projekata nadziranja. Otkrio je da su SAD sprovodile hakerske napade u računare širom sveta. Uprošćeno, SAD može da pristupi bilo čijim podacima na ovom svetu u bilo kom trenutku.  

I od 2013 godine, od trenutka kada je Edvard Snouden obelodanio pravu istinu, sve se promenilo. Od tog trenutka, SAD rapidno gubi moć a Rusija je potpuno promenila dotadašnju politiku i uzdigla se iz pepela. Zemaljska kugla se nagnula i zarotirala na drugu stranu.

Možda to laici nisu primetili ali ako pažljivije pratite vesti iz svih krajeva sveta, zaključićete isto.

EDVARD SNOUDEN (Edward Snowden), 21.6.1983,4:42 AM, Elizabeth City, North Carolina, USA

Edvard Snouden je rođen kao dupli Blizanac i sa Merkurom na samom Ascendentu. Znak Blizanaca je upravo znak inteligencije, programerstva i internet tehnologije, pa ne čudi što je Edvard Snouden odavno pokazao interesovanje za računare. Nakon neuspeha u specijalnim vojnim jedinicama gde se prvo pridružio (Mars – vojska na 24 stepenu – stepen Riba – neuspeh) fokusira se na programiranje (Blizanci).

Edvard Snouden je bio sjajan u svom poslu gde je dobijao sve veća ovlašćenja i gde je imao sve veći pristup informacijama koje su takođe u astrologiji predstavljene znakom Blizanaca. Ascendent na 12 stepenu – stepenu Riba koje ukazuju tajnost govori da je imao pristup tajnim podacima, ali i da je njegov posao tajni – hakerstvo.

Nije se slagao sa tim što je otkrio što je probudilo sumnjičavost njegovog nadležnog a sam Snouden je rekao da se uplašio za svoj život. I zaista ako pogledamo njegovo 10 polje (polje koje opisuje nadležnu osobu, šefa, direktora) vidimo da ono počinje u znaku Vodolije (otkrivanje) na 20 stepenu (stepen Škorpije – smrt) što govori da je njegov nadležni lako mogao da donese odluku o njegovoj likvidaciji kako ne bi odao informacije.

Ipak, munjevita reakcija mu je spasla život jer je on preko noći prebacio podatke na karticu koju je sakrio u Rubikon kocki koju je uspeo da iznese vani i pored silnih provera i pretresa. A kako se to vidi u Edvardovoj karti? Ako dobro poznajete simboliku planeta, onda je veoma jednostavno. Naime, sva kockasta tela su predstavljena znakom Ovna i planetom Mars, a njegov Mars se nalazi na 24 stepenu – stepenu Riba – skrivanje!

Ako pogledamo Edvardovo 7 polje koje opisuje naše neprijatelje, vidimo da njegovo 7 polje počinje na 12 stepenu Strelca gde se nalazi Ascendent Amerike. I obrnuto, za Ameriku je neprijatelj Edvard Snouden jer se 7 polje ove zemlje (otvoreni neprijatelji) nalazi na 12 stepenu Blizanaca – tačno na Ascendentu Edvarda Snoudena.

Poslednji posao imao je na Havajima, odakle beži za Kinu a odatle za Rusiju gde se i danas nalazi. Zašto je završio upravo tamo? Zato što je njegov vladar Ascendenta položen u 12 polje – polje Riba koje opisuje Rusiju koja mu je pružila azil.

Predsednik ove zemlje, Vladimir Putin, prokomentarisao je slučaj Edvarda Snoudena rekavši da je Snouden pogrešio što je odao tajne svoje zemlje ali da nije izdajnik.

Informacije koje je on prokrijumčario verovatno nikada neće doći do javnosti jer su od velike važnosti, ali su sigurno našle put krajnjeg odredišta.

Danas, Edvard Snouden živi u Moskvi sa svojom suprugom i dugogodišnjom devojkom Lindzi Mils a nedavno su dobili i sina.  Kaže da ne izlazi kuće bez pratnje tajne službe i verovatno će tako i ostati još dugi niz godina. I za kraj ove priče on skreće pažnju na špijuniranje i kaže:

„Imate mobilni negde u sobi. On je isključen – bar mu je ekran isključen. A ako vam neko pošalje poruku – ekran oživi. Kako se to dogodi?” I dodaje da je danas pametnim telefonima nemoguće izvaditi bateriju i postavlja pitanje “Zašto?” Šta vi mislite?

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *