Ne postoji čovek na ovom svetu koji barem jednom nije bio zaljubljen. Istorija beleži i da su i najveći zlikovci ovog sveta bili slabi na nekoga. Čak su i oni umeli da vole sve do trenutka kada im se, nekim nemilom događajem, srce ne bi zaledilo. Muškarci, na primer, koji su bili povređeni u ljubavi, često su postajali pravi ženomrsci poput Fridrih Ničea, Jovana Dučića ili Čarlsa Bukovskog. Neki svoju ljubav pokušavaju da razblaže sa ženama za jednu noć. Valjda misle, da će tako manje boleti.

Ali ima muškaraca koji su u stanju da čekaju voljenu ženu i preko 30 godina.

 Često su to osobe koje vode normalan i skroman život , koje se ni po čemu ne ističu i o kojima nikada nismo ni razmišljali na taj način. Ali, kada bi  svako ispračao svoju ljubavnu priču, možda bi se, ovaj svet, ipak promenio na bolje.

Rođen je u znaku Vage, znaku ljubavi koja ga je inspirisala na neka velika životna dela. Nenametljivo. Skromno. Tužno i istinito. Godinama je bio sam maštajući o ženi koja mu je bila zabranjena jer je bila udata za njegovog prijatelja.  Ipak, sreća mu se osmehnula i dozvolila mu da ipak kraj života provede sa ženom koju voli, sa svojom Milicom. Baš ona mu je bila pratilja na dodeli Nobelove nagrade za književno delo „ Na Drini ćuprija“.

A do tada, živeo je skromno i dostojanstveno. Radio je i kao diplomata u stranim zemaljama a to je najbolje zanimanje za jednu Vagu ako pitate jednog astrologa. Još ako se u njegovom 1. polju nađe Venera planeta politike i diplomatije onda nema govora da je reč o čoveku koji je na tu poziciju došao svojim zaslugama, obrazovanjem i ponašanjem.

Sve to još više povećava Ascendent (podznak) u Lavu koji govori da se Ivo kreće u visokim krugovima, da poznaje puno uticajnih osoba ali i da je i on sam uticajan i poštovan.   

A kako se vidi da se ženi udovicom?

7. natalno polje uvek govori o našem bračnog partneru. Ono u njegovom slučaju počinje u znaku Vodolije koji je znak prijateljstva i iskrenosti  a Uran, vladar 7 polja, smešten je u znak Škorpije  ( znak koji ukazuje na udovištvo).  U muškarčevom horoskopu i planeta Mesec često opisuje ženu a u njegovom Mesec (žena) se nalazi u  konjunkciji sa Plutonom (udovica)  i Neptunom (tajna, platonska ljubav).

Kako se u horoskopu Ive Andrića vidi da je on pisac i da dobija Nobelovu nagradu?

Naš podznak i vladar Ascendenta su uglavnom najveći pokazatelji čime se bavimo i gde smo to usmereni tokom života. Ivo Andrić je rođen sa Ascendentom u znaku Lava, znaku koji ukazuje na nagrade i dostignuća. Ovo je znak i koji govori da možemo da budemo najbolji u nečemu. A Sunce kao prirodni vladar znaka Lava pokazaje koja je to oblast.  Pošto se Sunce Ive Andrića nalazi u 3 polju – polju pisanja i književnosti to govori da je Ivo Andrić osvojio nagradu za književnost. Ali to nije sve. Njegovo Sunce (nagrada) se nalazi u konjunkciji sa Merkurom (most) u njegovom 3 polju (knjiga) pa je to nagrada za knjigu o mostu.

Na kraju, šta bi mi mogli da naučimo iz svega ovoga?

Da sve dolazi onome koji ume da čeka? Ili da ne treba pristajati ni na šta ispod prave ljubavi pa makar i ostali sami?! Šta vi mislite o tome? Ima li nade da se vaše najveće ljubavi ostvare jednog dana i da li je ona vredna čekanja? Da li bi ceo život dali za 1 dan sa voljenom osobom?

Možda odgovori na neka pitanja treba da ostanu tajna, ako će vam tako biti lakše a konsultacija sa astrologom sigurno će unaprediti vaš život pa se nemojte ustručavati da ga kontaktirate.

Mene možete kontaktirati putem mobilnog telefona (Viber/WhatsApp) +381649031191, Skyp-a:ana.rakovic1 ili E-mail-u:astroregulus1@gmail.com

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *