Nešto što najviše zanima ljude koji kontaktiraju astrologe su ljubav i brak a to nimalo ne čudi ako se uzme u obzir da se devojke i žene u mnogo većoj meri interesuju za horoskop i za poručivanje natalne karte. I bez obzira na obrazovanje, posao, izgled ili godine, sve zanima isto – Kada će se pojaviti ljubav njihovog života? Da li im je osoba koju su upoznale suđena? I kada će se udati? Potom ih zanimaju pojedinosti, kakav će brak biti, kako će partner izgledati, šta mogu da očekuju od njega, da li je vredan, bogat, sređen, da li je ljubomoran, da li će sa njim putovati, gde će ga sresti itd, itd.

7. polje svakog horoskopa opisuje 1. bračnog partnera a potom, 9. polje opisuje drugog, 11 polje trećeg i tako redom. Ali ovde mora da se nešto objasni. Brak u astrologiji nije samo zajednica kada se dvoje venčaju u opštini ili Crkvi. Brak je svaka zajednica kada jedan par živi zajedno. U današnje vreme postoji puno vanbračnih zajednica i svakim danom ih je sve više i više. Po broju skoro da pristižu ozvaničene brakove, tako da i njih moramo računati. To ne može da se zanemari. Muškarci to često čine i kada im je to potrebno kažu – Živim sa devojkom!

Ovde računamo i brakove koji su sklopljeni zbog papira, tj. zbog vize druge zemlje, tako da ne treba da zanemarajute ovaj podatak pri susretu sa astrologom.

Iz natalnih karti slavnih ličnosti se najbolje uči jer su takve osobe pod lupom novinara koji se žarko interesuju za svaku pojedinost iz života poznate glumice, pevača ili muzičara, pa su onda novinski stupci preplavljeni podacima koji nam mogu koristiti za izučavanje nečije natalne karte.

Današnji primer kako funkcionišu bračne zajednice učimo iz karte slavne glumice Rakel Velč. Ono što znamo o ovoj glumici je da je seks simbol iz šezdesetih i sedamdesetih godina 20. veka ali da muškarci i danas obraćaju pažnju na nju. Ona kaže da je za njen današnji izgled zaslužna joga, zdrave navike u ishrani ali i vezanost za porodicu i prijatelje. Smatra da vitalnost zavisi od toga šta vam je na viljušci.

Rođena je u znaku Device i sa podznakom u Strelcu. Često je znak Device taj koji se rukovodi zdravom ishranom i načinom života pa ne čudi što Rakel Velč promoviše zdrave navike. No, kako se vidi u njenom horoskopu da je glumica i da je veoma poželjna?

Podznak u Strelcu govori o tome da može biti svetski poznata i da ćemo je često gledati u filmovi (Strelac – filmska indrustrija) a Jupiter, vladar znaka Strelca položen je u 5. Natalno polje koje je prirodno polje Lava (gluma). No, ovo polje govori i o suprotnom polu i našoj popularnosti kod njega a kada vidimo da se vladar Ascendenta našao na samom vrhu ovog polja postoje kristalno jasno kolika je njena privlačnost. Tu se bukavno nalazi I njen suvladar, planeta Saturn, koji govori da će ona biti privlačna i pod stare dane jer planeta Saturn ukazuje na starost.

Ima četiri braka iza sebe.

Prvi muž je njena ljubav iz školskih dana sa kojim ima dvoje dece.

Njeno 7. Polje počinje u znaku Blizanaca a ovaj znak ukazuje na mladost i školu zbog čega možemo povezati da je njen muž neko koga ona zna još iz mladosti. No, kada nekome 7. Polje počinje u znaku Blizanca, odmah možemo da posumnjamo da se broj brakova neće završiti na jednom jer je Blizanac dvojni znak. A Merkur, u Devici, još jednom, dvojnom znaku ukazuje da će ih imati više od dva. To potvrđuje i Sunce (muž) na vrhu 9. polja (mnoštvo).

Drugi muž je bio njen menadžer. Brak se završio zbog njegove ljubomore.

9. polje opisuje njenog drugog muža i vidimo da ono počinje u znaku Device, znaku koji opisuje naše zaposlene ali I sam posao, pa ne čudi što je njen drugi muž vezan za njen posao. Vladar 9. Polja je položen u 8. Natalno polje (polje Škorpije) što ukazuje na njegovu ljubomoru. A Neptun u njegovom polju govori I da ta ljubomora sigurno nije bila neopravdana.

Treći muž joj je francuski reditelj, 7 godina mlađi od nje sa kojim je ostala najduže u braku – 10 godina.

11. polje opisuje 3 muža. Ovo polje joj počinje na 15 stepenu Škorpije (stepen Blizanaca – mlađi muškarac), a vladar Pluton se takođe nalazi na 3 stepenu (stepen Blizanaca – što ponovo ukazuje na nekog mlađeg). Ovaj brak je bio veoma strastven jer joj polje trećeg muža počinje u znaku Škorpije (strastvenost, privlačnost). Suvladar Mars se našao na 10 stepenu (stepen Jarca – dugotrajnost) zbog čega joj je ovaj brak potrajao jer znak Jarca uvek ukazuje na zajednicu koja će trajati minimum 7 godina.

I četvrti put pred oltar ju je odveo vlasnik jednog restorana.

Ako pogledamo njeno 1 polje koje opisuje 4 bračnu zajednicu vidimo da ono počinje u znaku Strelca a Jupiter koji vlada ovim poljem se nalazi u znaku Bika (hrana) na vrhu 5.polja (polje Lava – restoraterstvo).

Treba istaći, da je Rakel, zbog znaka Bika u kojoj se nalaze i njen vladar i suvladar Ascendenta svaki put težila dugoj vezi i braku ali do to nije mogla da ostvari, ne baš uvek, njenom krivicom.

Takođe, 10. polje našeg horoskopa govori o tome po čemu nas ljudi pamte i u čemu smo mi to najbolji a ova glumica je postala prepoznatljiva i po svojoj lepoti jer joj 10 polje (polje uspeha, po čemu nas poznaju) počinje u znaku Vage (lepota) a Venera položena u 7. Polju (polju Vage) sve to još više pojačava. Ali, nije dovoljno biti lep da bi neko imao sreće u braku ili da bi sačuvao svoj brak. Uostalom, ko je rekao da Rakel Velč nije srećna iako je imala toliko brakova? Svaka karta je priča za sebe.

Na primer i čuvena glumica Elizabet Tejlor, ima isto Ascendent u Strelcu i 10 polje u Vagi, a nije imala samo četiri muža već se udavala 8 puta.

Što je neko uspešniji to je neko nezavisniji i ima veću slobodu odlučivanja. Danas puno poznatih ličosti ima više brakova iza sebe i to je postalo sasvim normalno a ono što je stvarno vredno dočekujemo kao nešto sasvim neobično i neshvatljivo. Danas se sve poremetilo, granice pomerile a naša očekivanja su sve manja. Ali dok jedni strahuju da li će napraviti pogrešan izbor, sve je više onih koji iznova prave greške a još više onih koji nisu hteli da rizikuju pa su ostali sami.

U kontaktu sa astrologom možete saznati kada ulazite u brak i kakav će vaš partner biti. To su neka pitanja koja svakoga od nas zanimaju i na koja možete dobiti odgovore.

Zainteresovani za poručivanje natalne karte pišite na E-mail:astroregulus1@gmail.com, mob. (Viber ili WhatsApp) na +381649031191

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *