Oduvek su muškarci imali potrebu da odmeravaju snagu. U životinjskom svetu to je sasvim uobačejena praksa. Dva jelena, dva slona ili dva ovna i svi ostali mužjaci se sukobljavaju da bi odmerili snage i time odredili ko je od njih jači, ko je od njih alfa mužjak. Pobednik često osvaja naklonost ženke koja želi da produži vrstu sa boljim i jačim primerkom.

Ljudi su iz istog cilja izmislili nadmetanje kojima su začeci iz gladijatorskih arena stigli i do savremenih sportova. Ipak, s vremena na vreme, muškarci ulaze u okršaj sa drugim muškarcima radi dokazivanjima i pokazivanja u društvu. To se uglavnom dešava na nekim javnim mestima, u kafićima, diskotekama i kafanama. Što više svedoka za dokazivanje, tim bolje. U tim situacijama, muškarci su spremniji za tuču i pesničenje.

No, na nekim mestima je pesničenje dozvoljeno, poput sportske discipline boks.

Bez obzira kojeg ste pola, sigurno ste čuli za neke od velikana ovog sporta: Muhameda Alija, Roki Marčana, Sonija Listona, braće Kličko…i teško je odrediti ko je od njih najbolji. Ipak, mnogi tvrde da je to bio Majk Tajson. On sam je izjavio da bi sigurno izugbio u ringu od Muhameda Alija, na taj način mu iskazavši poštovanje ali i bokserski tron.

Majk Tajson od svih možda ima najlošiju biografiju, ne baš sjajno detinjstvo i puno problematičnih situacija u kojima se našao zbog svog lošeg karaktera, ali ga zato smatraju najkompletnijim bokserom. Možda i najnepredvidivijim jer se od njega moglo svašta očekivati, pa čak i da suparniku odgrize uvo.

Rođen je u znaku Raka i sa podznakom u Škorpiji.

Podznak u Škorpiji i planeta Neptun u 1 polju doneli su mu razne nevolje. Najpre se priključio uličnim bandama (Škorpija – bande) gde se dodatno izveštio za sve ono što ga je kasnije čekalo. Zbog Neptuna u 1 polju je počeo da krade a sam podznak u Škorpiji govori da je on osoba koja voli da prisvoji i nešto što nije njegovo. Zbog toga je bio u popravnom domu (Neptun) a kasnije, tokom života i u zatvoru (Neptun).

Ascendent u Škorpiji mu je doneo lošu reputaciju kod suprotnog pola u vidu nasilnika (Škorpija) i silovatelja (Škorpija). Čak ga je i prva žena optužila za napastovanje (Škorpija).

Kada smo već kod podznaka, znak Škorpije, Pluton ali i suvladar Mars u 8. polje (polje Škorpije) uticali su i na njegov religiozni stav te je on promenuo religiju i prešao u Islam (Škorpija). O tome svedeči i njegovo Sunce na vrhu 9 polja (relgija) koje se nalazi na 8 stepenu (stepen Škorpije).

Kasnije je i sam priznao da je često koristio drogu i da je varao na doping kontrolama. Droga je u astrologiji predstavljena planetom Neptun koja se nalazi u njegovom 1 polju što govori da je to bio njegov izbor i da ga niko nije nagovorio na to i da je čak jedno vreme bio zavisnik.

Biografija koja je totalno umazana sa pogrešnim životnim potezima govori o mnogo toga lošeg. Ali šta je to što mu je donelo tolike titule? Toliku snagu i nadljudsku energiju?

Da se vratimo na sam podznak Škorpije koji u sebi često nosi dosta gneva ali i  želje za moći. Podnekad i osvetnički duh za osobu koja je vlasnik Škorpije na Ascendentu može biti glavni pokretač. Pluton, vladar Ascendenta, se nalazi u konjunkciji sa Uranom u 10 polju – polju karijere i uspeha što govori o njegovoj težnji da se dokaže. I pobedi.

“On je zaista bio parni voz koji udara i nosi sve pred sobom” rekli su za njega novinari I to nije slučajno jer se Pluton, vladar Ascendenta, planeta koja predstavlja razarajuću snagu nalazi u konjunkciji sa Uranom planetom kojom je opisan voz ali I eksplozivnost pomoću koje je Majk Tajson pobeđivao.

Drugi vladar znaka Škorpije je Mars. I on dosta utiče na karakter osobe koja je rođena sa Ascendentom u Škorpiji. Njegov Mars se nalazi na 22 stepenu (stepen Jarca) što govori da je njegov udarac bio veoma jak a mogao je biti I smrtonosan (22.stepen) za protivnika. Mars se nalazi u znaku Blizanca (ruke) što je Tajsonu donelo prednost baš u ovom sportu.

Potom, kada pogledamo njegovo 6. Polje koje ukazuje na naša dnevna dešavanja, obeveze I okruženje, vidimo da ono počinje u znaku Ovna (udarci, muškarci, trening) zbog čega zaključujemo da je Majk Tajson redovno vežbao I svakodnevno bio u sportskom okruženju.

Naravno da 10 polje govori o uspehu osobe i u čemu je to ona najbolja. Njegovo 10. Polje se nalazi u znaku Lava (pobeda, biti prvi) što mu je donelo još veću potrebu za dokazivanjem i pobednički duh.  U tome je imao sreće jer se Sunce nalazi u 9 polju (polje Strelca – sreća) i u konjunkciji sa egzaltiranim Jupiterom što je još uticalo na to da on postane svetski poznat (Jupiter, 9. Polje) ali i najbolji na svetu (Sunce – najbolji u 9. Polju – svet).

Sve u životu ima razlog zašto se nešto dešava. Na primer, da nije imao problematično detinjstvo I da nije bio član bandi, pitanje je da li bi se ikad očeličio i postao neprikosnoven u borbi jedan na jedan. Zato,  I kada nam se dešava nešto loše, kada prolazimo kroz težak životni period, to se sigurno dešava iz nekog razloga a svako od nas ima takve periode  u svom životu, što nam može biti jedna vrsta utehe u kriznom životnom razdoblju.

A na takve, krizne periode, ali I one koje donose slavu I pobedu, može vam ukazati vaš astrolog.

Zakažite razgovor I konsultujte se za šta je povoljan koji period.

E-mail: astroregulus11@gmail.com

Mob (Viber/WhatsApp) +381649031191

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *