Ako bi neko mogao da se snađe u divljini, gde kilometrima nema naseljenog mesta, onda je to, po svemu sudeći Ber Grils. Verovatno ste ga zapazali po specifičnim avanturističkim televizijskim emisijama u kojima se snalazi u raznim životnim uslovima, prilagođava i ukazuje na to kako razmišlja i kako sebi obezbeđuje hranu i vodu. Svako ko gleda njegove emisije, mogao bi nešto na nauči. Ti saveti mogu da budu od koristi u vanserijskim situacijama a nikad se ne zna da da li će vam i kada zatrebati. A znanja nikad nemamo dovoljno.

Ono što je specifično za Ber Grilsa je da se u životu često suočavao sa izrazito opasnim životnim situacijama u kojima ga je ponekad samo sekunda delila od smrti. Zar niste znatiželjni da saznate kakva je to natalna karta osobe koja svesno rizikuje i hoda po ivici?

Ber Grils je rođen u znaku Blizanaca i sa podznakom u Škorpiji. Znak u kojem je rođen mu obezbeđuje kretanje, putovanja, dovitljivost, inteligenciju, sposobnost pisanja i izražavanja koju često upotrebljava u svojim emisijama.

Podznak u Škorpiji doprinosi njegovoj izuzetnoj hraborsti i spremnosti da rizikuje. Možda nekad i preko potrebe. Za njega nema prepreke i on jednostavno žudi za adrenalinom. A znak Škorpije predstavlja i mogućnost transformacije, zaceljenja i mogućnost ustajanja nakon pada. Takvu sposobnost nemaju mnogi.

Ber Grils ima još nešto specifično a to je njegov Ascendent na 12. stepenu Škorpije, samo 1. stepen daleko od egzaltacije Urana, planete adrenalina, izazova ali i planete koja ukazuje na letenje, avione, helikoptere i padobrane. Zbog svega toga ne čudi što je Ber Grils skakao iz padobrana. No, jednom mu se on nije otvorio kako treba te je pao sa visine od 5.000 metara nakon čega je polomio kičmu. Lekari su mi prognozirali da će ostati nepokretan ali on je ustao, a samo 2 godine nakon toga se popeo na Mont Everest!

Osim što je Ber Grils u podzaku Škorpija i njegovo Sunce se nalazi u 8. polju, prirodnom polju Škorpije što mu još više daje sklonost rizicima ali i samu mogućnost transformacije. Sunce koje opisuje kičmu je u 8. polju – polju operacija, tako da je ona zaslužna što je Ber ponovo na nogama, jer mu je pomogla.

Pošto znakom Škorpije vladaju planete Pluton i Mars treba pogledati njihov položaj koji će nam dati podrobniju sliku o Berovom karakteru i opredeljenjima.

Prvi vladar, Pluton, položen je u 11. polju u znaku Vage što mu daje želju da otkriva nešto novo i drugačije ali i donosi kontakte za vazduhoplovstvom (Vodolija). Drugi vladar jer Mars položen u Raku u 9. polju. Upravo energija planete Mars mu je i donela u životu učešće u specijalnoj vojnoj jedinici, britanskom SAS-u (specijalna vazduhoplovna jedinica) gde je i naučio neke veštine preživljavanja. Mars mu je doneo potrebu da trenira a Ber gotovo svakondevno odlazi u teretanu kako bi bio u odličnoj formi za nove avanture. Poznata je i činjenica da je ponosni vlasnik crnog pojasa u karateu. Potom, samo 9. polje, kao prirodno polje Strelca u astrologiji opisuje strane države ali i video produkciju i televiziju, što mu je donelo  puno putovanja tokom života ali i televizijskih emisija i uspeha u toj oblasti. Dispozitor njegovog Marsa jer Mesec u Jarcu  (medved) koji se nalazi blizu vrha 3. polja (ime, nadimak), te je još sa mesec dana života dobio ovaj nadimak a dala mu ga je sestra (3. polje). Inače njegovo pravo ime je Edvard Majkl Grils.

Dispozitor vladara Ascendenta, Mesec u Jarcu ga je i tokom 2021 godine privukao u Srbiju,  jer je upravo ovim znakom (Jarca) u astrologiji predstavljena naša zemlja. A tokom snimanja je boravio na Staroj (Jarac) planini (Jarac). Oni koji su ga sreli kažu da je to jedan jednostavan i skroman čovek a da su upravo baš takvi najuspešniji ljudi na planeti. Ne znamo da li je par meseci ranije Ber Grils žmureći zavrteo globus i prst stavio pravo na Srbiju ili ga je Novak Đoković čiji je fan, podstakao da prouči kartu Balkana i spremi se na put. Svakako, on je snimio izvrsnu emsiju.

Ipak, sa ovakvom rizičnom kratom u budućnosti (vladar Asc. u Škorpiji, Sunce u 8. polju) Berova glava je non stop u torbi i pitanje je gde ga smrt vreba. Jedan korak biće pogrešan, kao što je i lovac na krokodile, Stiv Ervin napravio kobnu grešku približivši se raži koja mu je nanela smrtonosni udarac u srce.

Da li bi mogli da uradite upola od toga što u svom emisijama prikazuje Ber Grils? Da li bi mogli da jedete crve, žabe ili zmije? Da li bi preživeli u sred šume okruženi medvedima? I da li ste spremni na sve samo da preživite? Možda odgovore na ova pitanja nikada nećemo saznati ali prirodno je za svakog od nas da pokazujemo ekstremnu izdržljivost kada je lični opstanak u pitanju. To je jednostavno nešto jače od nas.

 

Ukoliko vam se dopala ova priča i zainteresovala da poručite analizu sopstvene natalne karte, možete me kontaktirati putem E-mail-a na: astroregulus1@gmail.com ili mob. (Viber&WhatsApp) na +381649031191

Dobro došli!

Vaš astrolog,

Ana Raković

 

 

 

 

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *