01 AVGUST – SUNCE KONJUNKCIJA MERKUR (9) – Merkur će duži niz dana biti u konjunkciji sa Suncem ali ovog dana to će biti egzaktan kontakt.  Donosi pojačane mentalne aktivnosti, veće samopozdanje u pregovorima i dogovorima, pojačane kontakte sa uticajnim osobama, dogovore sa šefom, pravljenje poslovnih planova, manje napretke i preraspodelu odgovornosti a povoljno je vreme za sređivanje dokumentacije u policijskoj stanici. Zaposleni u školstvu bi mogli da ovaj tranzit iskoriste za pravljenje novog nastavnog plana i pripreme za školsku godinu.  Muškarci će biti pričljiviji nego inače ali i spremni za putovanja.

01 AVGUST – MERKUR OPOZICIJA SATURN (10) –  Još jedan tranzit se dešava istog dana i može da donese izvesne poteškoće i blokade. Razmislite o tome šta je potrebno kome reći i da li je momenat za to. Može doći do odlaganja putovanja ili nemogućnosti da se ono realizuje. Prekidi u komunikaciji. Loš internet. Nerazumevanje. Odložite kupovine.

02 AVGUST – SUNCE OPOZICIJA SATURN (10) – Ovaj tranzit nije povoljan jer donosi neki vid neuspeha, tako da ne bi trebalo da očekujete previše od ovog tranzita. Mogući su problem sa autoritetima i neki vid diskrimancije u odnosima. Moguće su pojačane kontrole u prevozu i saobraćaju. Mladi mogu imati problema i neslaganje sa ocem koji će zahtevati poštovanje discipline i pravila. U sportu, može doći do neočekivanih promena a očekivane pobede se mogu izjaloviti. Izbegavajte veće izlaganje suncu. Srčani bolesnici bi trebalo da budu oprezniji.

03 AVGUST – VENERA TRIGON URAN (14) –  Dan koji je predviđen za inovacije i nova dešavanja. Idealan je dan za kupovine i da se častite sa nečim što odavno priželjkujete. To može biti bilo šta od garderobe preko tehničkih uređaja pa do prevoznog sredstva. S obzirom da je Venera u Blizancima, može doći i do realizacije kraćeg putovanja. Pošto je Venera planta ljubavi, ovo je tranzit koji donosi nova poznanstva, preokrete u ljubavnim vezama, pa čak i raskide i razvode.

03 AVGUST – MERKUR KVADRAT URAN (14) – Merkur u kvadratu sa Uranom donosi želju da što pre završite neke obaveza a nećete biti u mogućnosti. Ako žurite da sredite dokumentaciju, spremite se za neuspeh i pomeranje rokova. Žurba, nervoza, nestabilnost i tenzije. Mlađe osobe mogu biti veoma napete i ponašati se buntovno. Dečija neposlušnost posebno kada je hrana u pitanju. Iznenadni predlozi za putovanje, šetnju ili posete rođacima i susedima.

06 AVGUST – SUNCE KVADRAT URAN (14) – Ovo je tranzit koji donosi napete odnose u porodici. Otac može biti lošeg raspoloženja pa gledajte da ga dodatno ne provoricate. Problemi u porodici zbog iznenadnih troškova. Tenzije u odnosima osetiće i svi oni koji su u braku a posebno ženske osobe jer će muškarci takođe biti svadljivi zbog čega će donositi nepromišljene odluke. Eksplozivno ponašanje koje se može završiti nepovoljno za vas. Šef ili autoritet može najaviti promene koje vam se neće dopasti. Neki mogu dobiti otkaz. Izbegavajte duže izlaganju sunčevim zracima jer vam neće prijati. Nepoštovanje autoriteta i učestali pozivi policiji. Arogancija. Čuvajte se srčanog udara. Iznenađenja. Neželjenje promene. Gubljenje pozicija.

09 AVGUST – VENERA OPOZICIJA NEPTUN (22) – Pazite da neke stare ljubavne tajne danas ne isplivaju na površinu. Mogući su susreti sa bivšim partnerima koje nećete moći da izbegnete. Rušenje ugleda ili lepog mišljenja. Pazite da vas ženska osoba ne slaže ili da vam iz dobre namere da obećanje koje neće moći da ispuni. I novac može biti problem tokom ovog dana. Poteškoće. Ženske osobe bi trebale da povedu računa o zdravlju. Neki lekovi ili terapije mogu biti neuspešne. Ne počinjite nikakve tretmane ovog dana, izbegavajte odlazak kod kozmetičara i ne stavljajte jaku šminku. Nemogućnost da pomognete dragoj osobi. Prepušteni ste sebi.

10 AVGUST – MERKUR OPOZICIJA JUPITER (28) – Ovaj tranzit može da donese prebacivanje nadlaženosti ne neke druge sektore – Mi nismo zaduženi za ovo, probajte tamo ili tamo. Izbegavajte veće kupovine jer možete pazariti nešto po skupljoj ceni. Može biti i obrnuto – da nešto ne možete da pazarite jer je sadašnja cena mnogo veća od cene od pre neki dan. Nedovoljno obrazovanja ili znanja može doneti skromne rezultate. Nemogućnost da platite adekvatnu uslugu. Štednja.

11 AVGUST – VENERA TRIGON PLUTON (24) – Dan koji donosi veoma jake strasti. U prvom delu dana možete biti osvetoljubivi prema kolegi sa posla. Idealan dan je za estetske zahvate i operacije. Pojačana briga o zdravlju i vreme za transformaciju. U drugom delu dana osetićete senzibilietet i veliku privlačnost zbog čega ćete teško odleti čarima drage osobe. Dame lako mogu ostati u drugom stanju, pa pripazite ako bi to bila neželjena trudnoća. Tajni ljubavni susreti.

18 AVGUST – MERKUR KONJUKCIJA MARS (12) – Potreban je oprez jer ako ste mislili da će sve proći glatko – velike su verovatnoće da neće. Na primer, ukoliko ste mislili da ćete lako završiti neki problem a da vam druga strana neće ništa reći, grdno ćete pogrešiti. Ovaj tranzit upravo donosi rečitost, ratobornost, pokazivanje mišljenja verbalnim putem, svadljvost sa jakim argumentima, vrebalne napade i uvrede. Ako podcenite svog protivnika možete mnogo pogrešiti. Muškarci mogu biti grubi i odbojni a u isto vreme jako vredni. Čuvajte se manjih povreda na radu a najpre prste i ruke. Pazite da ne udarite glavom, ne padnete, ali i da dobijete po nosu. Deca takođe mogu biti problem. Ili će zaslužiti kaznu ili će se mnogo više povređivati neko pre.

19 AVGUST – SUNCE OPOZICIJA JUPITER (27)  – Vaše poslovne zamisli zavisiće od finansijskih sredstava i podrške bogate klijentele ili inostranstva a sve to za sada izostaje. Nemogućnost proširenja posla. Velike želje a male mogućnosti. Najbolje je da se zadovoljite onim što trenutno imate jer situacija je takva da to ne možete sada promeniti. Iznenadne promene i pravila za koje niste znali. Kontakti sa ljudima iz daleka.

20 AVGUST – MERKUR TRIGON URAN (14) – Sjajan je dan za novitete i nove ideje. Okružite se mladim ljudima i poslušajte šta oni imaju da kažu ili kako bi oni rešili neki problem, jer možete nešto i naučiti. Osetićete glad za novim sadržajima, ma šta to bilo a upravo kroz nova iskustva možete doći i do novih ideja. Budite otvoreni za sve što je drugačije, pa čak i inicirajte nešto drugačije. Porkenite se. Sjajan je dan za spisateljstvo, početak posla vezanog za računare, tehniku i tehnologiju.

22 AVGUST – MARS TRIGON URAN (14)  – Ovaj tranzit donosi brzinu prilikom obavljanja posla ali pod uslovom da vam niko ne remeti koncentraciju. Možete slušati muziku na radnom mestu jer će vam ona pomoći da se fokusirate. Neki mogu započeti nove poslove, neki se mogu zaposliti, treći mogu pronaći nove klijente i zagovoriti poslove za naredne dane. Muškarci će biti veoma preduzimljivi a mogu vas i iznenaditi nekom svojom inicijativom i predlogom.

23 AVGUST – VENERA TRIGON SATURN (8) – Vodite računa da se ne zadužujete preko mere. Ovaj tranzit može doneti vraćanje starog duga ili isplatu zaostale zarade. Dobitak je moguć kroz stare poslove ili projekte koje ste već završili. Čast ili novac od starije osobe. U emotivnom odnosu, ovaj tranzit donosi stabilnost i pripadnost. Večna ljubav. Intezivna osećanja mogu doživeti starije osobe, pa čak i započeti novu vezu ili zajednicu.

24 AVGUST – MERKUR OPOZICIJA NEPTUN (22) – Zaposleni u zdravstvu treba da obrate pažnju i da ne donose odluke na brzinu jer mogu napraviti katastrofalne greške. Važnije operacije je najbolje odložiti za drugi dan. Lekarska dijagnoza može biti pogrešna, pa ne bi bilo loše da ponovite pregled kroz par dana. Lošije zdravstveno stanje i pojačana briga o zdravlju. Vodite računa i tokom vožnje jer ovaj tranzit može da donese greške vozača koje mogu biti prouzrokovane zbog pospanosti, slabe vidljivost ali i usled upotrebe narkotika.

26 AVGUST – MERKUR TRIGON PLUTON (24) – Možete očekivati manje neugodnosti. Pripremite se da čujete kritiku ali i provokaciju zbog koje će neki reagovati burno. Malo vam treba da poludite. Ovo je dan koji vam može otežati određene poslove i natereati da neke stvari radite iznova. A u principu, od nečega što se poruši uvek se može napraviti bolje. Sreščete puno nekulturnih i vulgarnih ljudi a mladi će pokazati nepoštovanje.  Oprez je potrebna i u saobraćaju.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *