U skladu sa Mesecom u Ovnu, tema današnje priče je drugi najbitniji čovek nacističke Nemačke, nemački kancelar na jedan dan, omraženi Jozef Gebels.

Iz natalnih karti ličnosti koji su ostavili traga u istoriji možemo puno toga da naučimo jer su podaci o njihovim životima dostupni svima. Naravno, potrebno je imati dovoljno opšte kulture i želje da se zaviri u karte tih ljudi, pa makar oni bili zločinci, da bi se nešto naučilo. Na internetu se mogu naći i karte serijskih ubica, raznih psihopata, silovatelja, devijantnih ličnosti, pa zašto ne bi i karta ovog čoveka.

Pre nego što krenemo sa analizom ove karte ono što je potrebno da znamo jeste da vojnika u astrologiji predstavlja znak Ovna i planeta Mars. Ista simbolika je i za rat, oružje, vojsku, agresivnu i ratobrornu osobu ili zemlju. Nije slučajno, što je Nemačka, kao zemlja,nastala u znaku Ovna. To je njihov genetski znak, bez obzira što Nemačka danas slavi rođendan u znaku Vage.  Ovan predstavlja zemlju čiji stanovnici genetski žele rat ili kavgu ali su i genetski dobri radnici.

Naime, znak Ovna predstavlja akciju, radnu disciplinu , fabrike i proizvodnju te ne čudi što i danas Nemačka drži primat u Evropi kada je proizvodanja u pitanju i što zapošljava puno radnika i iz drugih zemalja. Zadnja dva rata su započeli Nemci, a nije isključeno ni da će u narednim godinama biti glavni akteri sledećeg. Rat ili posao im je u krvi.

Jozef Gebels je rođen sa Ascendentom u znaku Škorpije i sa podznakom u Lavu. Njegov Ascendent se nalazi na 1. Stepenu (stepen Ovna) što ukazuje na njegov veliki značaj (Lav) tokom rata (Ovan). O tome govori i njegovo 10 polje (polje karijere) koje počinje u agresivnom znaku Ovna. Zbog svega toga on se istakao tokom 2. Svetskog rata i postao je drugi čovek po uticaju u hijerarhiji. Naravno, tome je doprineo i njegov podznak koji se nalazi u vatrenom znaku Lava koji željan visokog uticaja i uspeha.

Sunce u Škopriji znaku koji ponekad ukazuje na zavist i mržnju govori o karakteru ovog čoveka kojem se pripisuje da je odgovoran za „Kristalnu noć“ zbog ogromne mržnje (Škorpija) prema Jevrejima. Bio je i ministar propagande a to se vidi u konjunkciji Sunca (on sam) sa Merkurom (propaganda, govorništvo). Pre rata je radio kao novinar (Mekur) a napisao je i knjigu (Merkur).

Pre nego što je sa suprugum Magdom uspavao morfijumom i ubio cijanidom svojih šestoro dece a potom izvršio samoubistvo, na jedan dan postao je kancelar Nemačke jer je to od njega tražio Adolf Hitler.

Kako se u njegovoj karti vidi način na koji su njegova deca umrla?

5. natalno polje ukazuje na decu i naš odnos sa njima. Gebelsovo 5. Polje (deca) počinje u znaku Škorpije (ubistvo) što potvrđuje celu priču koja se dešava u bunkeru 1945 godine. Vladar 5. Polja je Pluton (ubistvo) u Blizancima (deca) ,koji se nalazi u konjunkciji sa Neptunom (otrov, cijandid) na 22 stepenu (stepen smrti – ubiti ili biti ubijen).

Da li se Jozef Gebels na kraju ubio?

Da. Njegovo 8. Polje ukazuje na način kako on završavao svoj život, a s obzirom da je  njegovo 8 polje (smrt) u znaku Vodolije (samoubistvo) potvrđuje da se Gebels na kraju ubio. I to tek nakon što je ubio svoju decu jer jer prirodni vladar njegovog 8 polja (smrt) Uran u 5. Polju (smrt dece).

I nakon 75 godina od kraja 2. Svetskog rata, nacistički zločini deluju monstrouzno iako se još puno zločina izdešavalo nakon tog perioda u raznim sukobima širom sveta. No, stalno se vraćamo na to zloglasno vreme koje je odnelo najveći broj  ljudskih žrtava, koje je propratio i Pluton, planeta smrti i stradanja koji se tada nalazio u znaku Raka, znaku koji ukazuje na ljude i čovečanstvo koja se tada nalazilo na ivici ambisa.

Zainteresovani za tumačenje natalne karte se mogu informisati na telefonu (Viber/WhatsApp) +381649031191, putem mail-a:astroregulus1@gmail.com ili na Skype:ana.rakovic1

Dobro došli.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *