Bez obzira koliko je neko uspešan to nije garancija da će osvojiti simpatije svih nas. Znate sami po sebi, da neke pevače volite a neke ne volite bez nekog jasnog razloga, da neke glumce simpatišete čak i kada prosečno glume a za neke znate da su sjajni ali u vama ne bude euforiju kao kod drugih. Postoje i oni treći, koje smo nekada jako voleli da gledamo ili slušamo, dok se nije sve pokvarilo. Bilo bi divno kada bi imali čarobni štapić da zaustavimo vrhunac jedne karijere, kada je osoba najjača u svakom smislu, ali je problem što nikad ne znamo kada je taj momenat.

Uvek mislimo da to nije naš maksimum. Da možemo više. Da možemo bolje. I tu se prevarimo i krenemo stepenicama ka dole.

Jedna pevačica je obeležila detinjstvo svih onih koji su rođeni 70 tih i 80 tih godina. Bila je to Madona. Nema ko je nije voleo. Imitirao. Pevao njene pesme. A jedno je neosporno. Ona je najprodavanija pevačica svih vremena! Ona je kraljica popa!

A ovo je analiza njene natalne karte kojom ćemo potvrditi i tačno vreme njenog rođenja s obzirom da su priloženi podaci  (www.astro.com) nesigurni a da je sama pevačica davala dvostruke izjave da je podznak Vodolija a kasnije i da je podznak Devica.

 1. Ime je dobila po majci, iako je mnogi misle da je to njeno umetničke ime. – U ženskom horoskopu, 4. polje uglavnom predstavlja oca a 10.polje opisuje majku. Madona, u priloženoj karti, sa Suncem u Lavu i Ascendentom u Devici, vidimo da njeno 10 polje počinje u znaku Blizanaca (ime) a Merkur (ime), vladar 10 polja je smešten tačno na njenom Ascendentu (ona sama) po čemu postaje prepoznatljiva. Samo ime, kao vladar 10 polja – polja karijera, doneo joj je prepoznatljivost.
 2. Majka joj je umrla od raka – Vladar 10. Polja (majka) je Merkur koji se nalazi u konjunkciji sa Plutonom (smrt) u 12 polju (bolest), što ukazuje kako je bolest razlog smrti njene majke.
 3. Pohađala je nekoliko katoličkih škola – Merkur (škola) u Devici (katoličanstvo).
 4. U mladosti je pohađala školu baleta, plesa i gimnastiku – Sve ovo je u astrologiji predstavljano Neptunom, znakom Riba i 12 poljem (kao poljem Riba) a Madona je rođena sa Ascendentom u Devici i Merkurom u 12 polju (ples, balet, igra). U tome je bila jako dobra jer njeno 12 polje (koje predstavlja ples i balet) počinje u znaku Lava, znaku uspeha.
 5. Neuredno oblačenje u stilu – šta prvo nađe to i obuče i obavezno isticanje stomaka, tj. pupka – Merkur, vladar Ascendenta je u 12 polju (Ribe – neurednost ali i nezainteresovanost osobe da izgleda uredno). A pošto joj se u 1. Polju (ona sama) nalazi Mesec koji predstavlja stomak i pupak, Madona ga stalno ističe.
 6. Prvi veći hit joj je pesma “Like a virgin” što u prevodu znači – “Kao devica”. Upravo sa ovom pesmom je postalno poznata i širom sveta a to i ne čudi s obzirom da je njen Ascendent po kojem nas često prepoznaju u znaku Device.
 7. Madona je poznata po svom kontraverznom ponašanju. Čak je 3 puta izopštena iz katoličke crkve zbog svog kontraverznih ponašanja i stavova. – Podznak u Devici predstavlja katoličanstvo a Merkur, vladar njenog Ascendenta je položen u 12 polju – crkvu. Ali problem je što je njen Merkur u konjunkciji sa Plutonom (planetom Antihrista) pa su njene pesme, spotovi i ponašenje upravo u suprotnostima sa pravilima crkve. Na primer u spotu pesme “Like a Prayer” gde se u spotu pojavljuje crni svetac koji je shvaćen kao svetogrdni “Crni Isus” sa kojim se kasnije u spotu Madona ljubi a na kraju sporta, ispod zapaljenih krstova, pleše. Na kraju, i pravoslavna crkva je postala njen protivnik.
 8. U mladosti  je silovana. – Vladar njenog Ascendneta je Merkur u konjunkciji sa Plutonom (silovanje) u 12 polju (niko nije odgovarao zbog toga).
 9. Zbog svog ekcentričnog i slobodnog ponašanja, mnogi za nju smatraju da je žena lakog morala – Merkur, vladar Ascendenta sa Plutonom (seks, provokativno oblačenje i ponašanje).
 10. Krajem devedesetih Madona je odbacila hrišćanstvo zarad kabale, jevrejskog misticizma, kojeg sada rado interpretira kroz svoja dela. – Naravno i to je opisano vladarom njenog Ascendenta – Merkurom koji se nalazi u konjukciji sa Plutonom (transofrmacija) zbog čega je na kraju promenila veru.
 11. Hrani se makriobiotičkom hranom i meditira – Iako je jedno vreme bila vegeterijanac što je karakteristično osobama rođenim sa Znakom ili podznakom u Devici, ipak je prešla na makrobiotičku hranu. Znak Device pazi kako se hrani i to je ono što je svima kroz ovaj znak zajedničko. Dok se meditacija vidi kroz njeno “jako” 12. Polje i vladarom Ascendenta u ovom polju.

Kada bi uzeli svaku pojedinost iz njenog života, sve bi se u potpunosti poklopilo sa ovom natalnom kartom koja je ipak malo rektifikovana jer ako je rođena samo par minuta ranije, tu se već vidi njena glavna profesija a to je pevanje. Naime, Ascendent na 7. Stepenu Vage (umetnost, pevanje) daje sliku nekoga ko voli da peva a samim tim dobijamo i 10. polje, polje karijere na 2. Stepenu (stepen Bika – pevanje).

Da li je voleli ili ne, činjenice o njenom uspehu su neosporne a ona je jedna od najvećih zvezda ikad rođena. Lavica se borila na prvljav način da svoje ime zabeleži na zvezdanom nebu slavnih i u tome je uspela jer cilj ne bira sredstva.

Ukoliko ste zainteresovani za analizu vaše natalne karte, zakažite svoj termin tumačenja. Možete me kontaktirati putem mob (Viber & WhatsApp) na: +381649031191 ili na mail: astroregulus1@gmail.com

Dobro došli!

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *