VENERA U STRELCU DO 11. NOVEMBRA

Venera u Strelcu je obeležila početak ove godine i sa njom smo dočekali praznike a sada je tu da nas zagreje u predstojećim jesenjim danima. Poznata po svom avanturističkom duhu. Ova Venera ume snažno da se zaljubi i da svojim zaraznim smehom i optimizom pokrene sve oko sebe. Ona se raduje ljubavi i srećno joj tapše kao malo dete.

Venera u Strelcu donosi osvežavajući optimizam svima, uz uživanje u prijatnim i srdačnim susretima sa dragim ljudima. Pred nama je period obilja smeha i šale. Ova Venera ima sposobnost da se zaljubi preko noći, ali isto tako brzo i da otpusti te emocije.

LJUBAV BEZ ZADRŠKE

Otvorena je za izazove i avanture, ne trošeći previše vremena na razmišljanje o posledicama emotivnih kontakata. Sve dok je partner ne sputava, zrači veseljem i razdraganošću, željna ostavljanja pozitivnog utiska i zavođenja suprotnog pola.

Venera u Strelcu nosi u sebi duh istinskog avanturiste. Ona ne pita previše jer zna da nećete odoleti njenom šarmu. Da li ste zauzeti ili ne, to joj ne predstavlja problem. A sve dok je situacija prijatna, vi zabavni i spremni da sa njom obiđete ceo svet, biće uz vas.

Dovoljno je da je zadržavate svojom zanimljivošću, smehom, obećanjima egzotičnih putovanja, opuštanja inspirisanog istočnjačkim kulturama, ili predlozima raznovrsnih sportskih aktivnosti kako biste je održali zainteresovanom.

Sam znak Strelca simbolizuje inostranstvo, čineći ovo vreme pogodnim za privlačenje stranca ili osobe vašeg porekla koja živi u inostranstvu. Venera u Strelcu žudi za novim iskustvima, uzbuđenjem, istraživanjem različitih kultura, običaja, ali i sanjarenjem o dalekim putovanjima.

Ako nemate kontakt sa osobom iz inostranstva, ljubavna iskra može se javiti prema osobi koja radi u ministarstvu, studira, radi na fakultetu, u sudu, televiziji, štampariji, inostranoj firmi ili međunarodnoj kompaniji. Uz to može vas privući osoba koja živi luksuznim životom, koja je situirana i koju vi vidite kao premiju.

Tokom ovog tranzita, neki mogu započeti tajne ljubavne veze ili paralelne romanse. Razmišljanje o posledicama ljubavnih susreta pada u drugi plan, olakšavajući ulazak u ljubavne avanture čak i sa zauzetim osobama.

U postojećim vezama, Venera u Strelcu može doneti intenzivnija osećanja, srećne preokrete, pa čak i podstaknuti planiranje venčanja i više veridbi.

Venera u Strelcu – dobitak u igrama na sreću

LUKSUZ

Dok je Venera u Strelcu, budite svesni da ćete trošiti više nego što ste planirali, jer će vas privlačiti izuzetno skupi i verovatno brendirani predmeti. Obratite pažnju na svoje finansije. Venera u Strelcu voli sve što je inostranog porekla, teži ka skupocenim stvarima – markiranim i originalnim, prateći najnovije modne trendove i brendove.

Igrajte igre na sreću jer sada možete profitirati.Obradujte dragu osobu i napravite iznenađenje!

Na globalnom planu ovaj tranzit ide na ruku Zapadu i Americi.

Poznate osobe koje u svojim natalima imaju Veneru u Strelcu su: Niki Minaj, Džud Lou, Tina Tarner, Vinston Čerčil, Margaret Tačer, Kevin Kostner, Keri Grant, Kim Besindžer, Ivanka Tramp, Al Kapone, Kim Džong Un II, Vupi Goldberg, Rovan Atkinson, Džon Malkovič i drugi.

Pročitajte zanimljivu analizu:

KAKO OSVOJITI NOVAC NA KLADIONICI?

KAKVE ASPEKTE PRAVI  VENERA U STRELCU:

Od 25.10 do 31.10 – Venera kvadrat Saturn – Ovo je period koji donosi ljubavne probleme. Možete biti daleko od voljene osobe ili nećete imati priliku da se vidite i provedete vreme zajedno. Čežnja. Nedostajanje. Tranzit ukazuje i na finansijske probleme. Veliki troškovi mogu vas dovesti u nepriliku. Nemate novca da kupite sve što želite. Odlično vreme je za početak dijete i uzdržavanje od jela.

Od 1.11 do 4.11 – Venera opozicija Jupiter – Ovo je tranzit koji ne možete da kontrolišete. Deluje dvojako – od toga da ne možete da kontrolišete svoja osećanja ili osećanja osobe koja se može zaljubiti u vas, do toga da govori da možete biti u prilici da otputujete na neku egzotičnu destinaciju ali da vam se baš sad nešto namešta od obaveza da ćete to morati da propustite.

6 i 7.11 – Venera inkonjukcija Uran – Nevolje u raju. Mogućnost prekida nekih odnosa – otkazi, prekidi prijateljstava, prekidi ljubavnih veza ili braka. Osobe kojima je Ascendent u Biku i Vagi mogu biti nervozne i najizloženije promenama. Nećete želeti da trpite gluposti.

Od 7 do 10.11 – Venera kvadrat Neptun – Nepovoljan aspekt koji donosi ljubavne afere i nepromišljeno upuštanje u tajne ljubavne veze koje mogu na kraju postati javna afera o kojoj će svi pričati i govoriti. Teško da ćete sada imati svoj mir ili moći da se opustite. Sumnjičavost prema voljenoj osobi. Nepoverenje. Potreba da proverite voljenu osobu.

KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA SVAKI ZNAK POJEDINAČNO?

OVAN – Ukoliko se budete odlučili da negde otputujete, biće vam lepše nego što ste mislili. Osoba iz inostranstva jedva čeka da vas vidi.

BIK – Dame će biti veoma plodne, pa ako planirate proširenje porodice, sada je pravi trenutak. Mogućnost dobitka. Uspešno rešavanje nasledstva.

BLIZANCI – Možete započeti bračnu zajednicu, veriti se ili ljubavni odnos preneti na jedan viši nivo.

RAK – Očekuju vas prijatne okolnosti na radnom mestu. Sreća preko kolega. Dobitak ili poklon.

LAV – Ovo je vaše srećno doba jer Venera ukazuje da je vreme za početak nove veze. One postojeće dobijaju na stabilnosti i poverenju.

DEVICA – Obradovanje preko ženske osobe iz porodice. Dobitak.

VAGA – Prijaće vam duža i kraća putovanja. Život na visokoj nozi. Uživanje u luksuzu.

ŠKORPIJA – Očekuju vas poveći dobici. Uspešno rešavanje finansijskih problema.

STRELAC – Lako se možete zaljubiti. Prolepšaćete se. Dozvoljene su estetske intervencije. Bračna ponuda u vazduhu.

JARAC – Zabrinuti ste zbog finansija.

VODOLIJA – Prijatelji vam prave ustupke. Možete se zbližiti sa novom ženskom osobom.

RIBE – Ostvarujete poslovni uspeh. Dobijate pohvale za svoj rad i zalaganje.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Početni kurs astrologije od 6.2.2025

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *