Dražen Petrović bio je slavni jugoslovenski košarkaš, jedan od   najboljih evropskih košarkaša svih vremena. Karijeru je započeo u KK Šibenik, a nastavio je u Ciboni i Real Madridu, sa kojima je imao najviše uspeha a igrao je i za NBA klubove. Doživeo bi i mnogo veću slavu da nije nastradao pre vremena. Taj događaj bio je šok za tadašanju javnost a veliki gubitak pretrpeli su svi oni koji su se tih dana bavili košarkom.

Dražen Petrović je poginuo kao suvozač u saobraćajnoj nesreći na Auto-putu 9 kod Denkendorfa, u Nemačkoj.  Kako se to dogodilo? Ovo moramo znati da bi mogli da objasnimo iz njegove natalne karte te događaje i niz, neizgled, koincidencija.

Prema izveštaju policije, jedan kamion je probio centralnu ogradu. Vozač je pokušavao da izbegne sudar sa privatnim vozilom u svojoj traci i izgubio je kontrolu nad kamionom, koji je probio centalnu ogradu i tu se zaustavio, samo da bi blokirao sve tri trake u smeru Minhena. Nekoliko sekundi kasnije Folksvagen golf koji je prevozio zaspalog Petrovića na suvozačevom sedištu se sudario sa kamionom i ubio samo njega. Utvrđeno je da je vidljivost na putu bila vrlo loša i da Petrović nije bio vezan pojasom.

Planete u znaku Škorpije u natalnoj karti uvek nas opominju na nemile događaje koji kad tad mogu da se aktiviraju. Ovog puta se radi o vladaru Ascendenta, Merkuru koji predstavlja samog Dražena (1 polje – Ascendent – ličnost) koji se nalazi u znaku Škorpije (smrtna opasnost) na 3. Stepenu (stepen Blizanaca – putovanje).

Kada pogledamo 8. Polje (polje Škorpije – smrt) vidimo da ono počinje u znaku Strelca (inostranstvo) što znači da je Dražena smrt čekala van svoje matične zemlje. Vladar 8 polja je retrogradan (unazad, vraćanje) Jupiter (inostranstvo, auto – put) što nam daje još kompletniju sliku da je Dražena smrt čekala u povratku iz inostranstva (retrogradni Jupiter – vraćanje) na auto putu (Jupiter). Zanimljiv je podatak da sve dešavalo na auto putu broj 9, a baš ovaj stepen je stepen Strelca u kojem počinje 8. Polje slavnog košarkaša. Jupiter se nalazi i na lošoj nekretnici Algol što je još više aktiviralo loše događaje.

Njegov dispozitor Jupiter se nalazi u konjunkciji sa Mesecom (žena, ženska osoba) na 20. Stepenu (stepen Škorpije – smrt) vladaru 3 polja (putovanje) što govori da ga smrt čeka tokom putovanja sa ženskom osobom.

Vladar 8 polja Jupiter se nalazi u 12 polju (polje Riba – spavanje) zbog čega je Dražen spavao (12 polje) tokom udesa. Ovo isto polje, ekvivalentno polju Riba govori i da je magla (Ribe) bila jedan od faktora zbog čega se dogodila nesreća.

Ali sve ovo se ne bi dogodilo da nije bilo kamiona koji je pre toga prešao u njihovu traku.

 Kako se to vidi u ovoj natalnoj karti?

Draženovo 8. Polje se nastavlja u znaku Jarca (kamion) a suvladar ovog polja – Saturn nalazi se u Vodoliji (brzina) i u opoziciji sa Marsom (udar) na 22 stepenu (stepen koji označava – biti ubijen) a to se nije moglo sprečiti ni kočenjem (22. Stepen – stepen Jarca – kočenje).

Osim 8. Polja, smrt u natalnoj karti mogu da opišu Mars (suvladar znaka Škoprije) kojeg smo spomenuli i planeta Pluton. Pluton se u Draženovoj natalnoj karti nalazi u 5 polju (devojka) što govori da je u trenutku smrti bio sa svojom devojkom, a Pluton na 15 stepenu (stepen Blizanca – saobraćaj) govori da ga smrt čeka tokom vožnje.

Šta još možemo naučiti iz njegove karte? Kako se vidi da se bavio sportom i da je ovo karta slavnog košarkaša?

Rođen je u znaku Vage sa pozdnakom u Blizancima. Dupli vazdušni znak koji je jako povoljan pokazatelj za sve one koji se bave košarkom. Vladar Ascendenta mu je Merkur u konjunkciji sa Suncem (sport) a dispozitor Pluton se nalazi u konjunkciji sa Uranom (košarka) u 5. Polju (polje sporta – biti najbolji).

Već sam par puta pisala o tome da 10 polje nepogrešivo pokazuje u čemu smo to mi najbolji i evo, još jednog dokaza kako to deluje. Draženovo 10 polje, polje uspeha, počinje u znaku Vodolije, znaku košarke, te ne čudi što je briljirao baš u ovom sportu.

Ponekad se životi gase pre vremena ali legende večno žive. Zato, za života gledajte da budete najbolji u ono čime se bavite. Ne čekajte previše i ne oklevajte da ostvarite svoje snove danas jer sutra možda nemate puno vremena.

Zainteresovani za tumačenje natalne i online analizu natalne karte mogu me kontaktirati putem E mail-a: astroregulus1@gmail.com, mob. (Viber/WhatsApp) na broj +281649031191(za ceo svet) .

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *