01 JANUAR – VENERA KONJUNKCIJA PLUTON (27) – Ovaj tranzit može da donese ljubomorne ispade ili scene, pa bi trebalo da budete oprezni prilikom dočeka Nove godine i obratite pažnju na ponašanje da se u partneru ne bi probudila sumnja u vašu odanost i vernost. Takođe, ovaj tranzit može da vam donese i susrete sa nekim osobama koje su vam na neki način rivali ili su bliski sa osobama s kojima vi niste u dobri odnosima. U najboljem slučaju, ovaj tranzit može da prouzrokuje veliku strastvenost i privlačnost. U ljubavnom odnosu možete ići na sve ili ništa a ukoliko vam se neko budete dopao, nećete previše mariti da li je neko slobodan ili ne. Ovo je veče i kada se mnogi parovi neće čuvati od neželjene trudnoće pa mnoge dame lako mogu ostati u drugom stanju. Devojke koje nemaju stalnog partnera treba da pripaze s kim se to nalaze jer ovaj tranzit povećava mogućnost fizičkog, tj. seksualnog napada. Pazite da ne prejedete, pa da vam je kasnije muka.

02 JANUAR – MERKUR SEKSTIL NEPTUN (22) – Mlađe osobe mogu biti umorne i pospane pa će ceo dan provesti u krevetu. Pazite se mamurluka jer vam može biti jako loše. Dolazi do propusta, grešaka i čekanja. Mogućnost kašnjenja u prevozu. Manji novčani propusti, troškovi ili gubici. Prijalo bi vam putovanje do obliženjeg zimovališta ili planiranje istog. Može doći do pomeranja dogovora i odlaganja. Mlađim osobama i deci može biti lošije ili ona mogu biti sklonija prehladama. Iskoristite maštovitost i skrivene talente. Prijaće vam muzika.

04 JANUAR – VENERA SEKSTIL JUPITER (1) – Ovo je povoljan tranzit jer donosi srećne okolnosti, harmonične odnose, poklone, ustupke, početak veze, zaljubljivanje i ispunjenje želja. S obzirom da se Mesec ovog dana nalazi u znaku Blizanaca, možete imati sreće na kraćem putovanju, prilikom vožnje, šetnje ili kupovine. U šopingu možete pronaći nešto što vam savršeno pristaje ali možete i paziriti više nego obično i potrošiti puno novca. Ovo je povoljan tranzit i za novčane dobitke, poklone a igrajte i igre na sreću. Idealno je za veće provode, ljubavna udvaranja, početke novih veza i savezništva. Pravo je vreme za veridbe i planiranje venčanja.

05 JANUAR – SUNCE TRIGON URAN (15) – Povoljan dan koji donosi promene, nove ideje i energiju na poslu.Sa startom godine može se promeniti i politika vašeg preduzeća, preduzimavši neke nove korake i sisteme rada. U svakom slučaju pravo je vreme za novitete na poslu, nove ideje, kolege i inovacije koje mogu unaprediti vaše poslovanje. Ako ste na rukovodećem položaju, budite fer i kokretni prema zaposlenima i pokažite im da umete da ih saslušate. Svaki vid unapređenja, usavršavanja i rada na sebi će vam pomoći da budete bolji. Muškarci mogu biti nervozniji. Iznenađnja. Okupljanja na javnim mestima sa prijateljima.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

07 JANUAR – SUNCE KONJUNKCIJA MERKUR (16) – Ovo je povoljan dan za sve vrste okupljanja unutar porodice a najveći fokus dešavanja će biti na najuticajnijim članovima – ocu, dedi ili drugim muškim figurama. Tranzit donosi okupljanja, razgovore, kontakte se rođacima, slavlje, svečanost, potrebu da budete u pravu u društvu i da se istaknete kao vođa ili kao domaćin. S obzirom da je danas pravoslavni Božić, možete očekivati prijatno okupljanje i važnog gosta. Za dame koje su u braku biće jako važno da ugoste partnerovu porodicu. Obratite pažnju na pojačanu kontrolu u saobraćaju koja lako može najpre kontrolisati alkoholisana stanja.

08 JANUAR – MERKUR TRIGON URAN (15) – Osetićete pojačanu mentalnu aktivnost. Brže ćete učiti i savlađivati nova znanja. Ovo je vreme kada možete sresti neke nove ljude i čuti novo mišljenje koje može promeniti i vaše stavove. Litaratura koju čitate može biti nadahnjujuća i veličanstvena. Prijaće vam druženje sa prijateljima a neka nova poznanstva vam mogu otvoriti nova poglavalja u životu. Budite otvoreni za nove predloge i sve doživite kao jedan veliki eksperiment. Treba probati nešto novo. Interesantni predlozi u poslednji čas. Vesti. Noviteti.

09 JANUAR – VENERA TRIGON MARS (8) – Ove dve planeta u pozitivnom aspektu uvek ukazuju ne veliku privlačnost i fizičku želju koju možete osetiti prema osobi koju simpatišete. Upravo iz tog razloga, tokom ovog dana sretaćete više parova na ulici ali igre osvajanja i zavođenja se mogu dešavati na javnim mestima poput kafića, restorana, klubova, pozorišta itd. Muškarci će biti preduzimljiviji nego inače i to može rezultirati plodom. Neke ljubavne veze mogu biti započete ovih dana. Naravno, današnji tranzit je egzaktan ali njegov uticaj će se osećati nekoliko dana pre ili kasnije. Takođe, ovaj tranzit donosi uspešnu poslovnu saradnju i podelu poslova.

13 JANUAR – SUNCE SEKSTIL NEPTUN (23) – Ukoliko želite da se izmirite sa određenom osobom ili imate želju da ispravite neke poljuljane odnose, sada ćete imati priliku za popravni. Razgovarajte, otvorite dušu i videćete da će vam biti odgovoreno na pravi način. Spustite loptu, tražite oproštaj i dobićete ga. Naravno, ovo važi za sve odnose ali posebno ga mogu iskoristiti muškarci koji su u braku i koju sada mogu pronaći način da se izvine. Ovaj tranzit donosi i pojačanu maštovitost, emotivnost i boemsko veče negde sa uživo muzikom. Pokažite svoja osećanja.

 

 

 

 

14 JANUAR – VENERA KVADRAT URAN (14) – Ovaj tranzit može doneti rastanak od drage osobe ili privremeno udaljavanje od nekoga ko vam je jako drag. U emotivnim odnosima možete biti povređeni partnerovim ponašanjem ili ćete duboko analizirati svet oko vas želeći da nešto promenite. Mnogi će biti svesni da nikako ne mogu da utiču na partnera i da je to problem koji sami ne mogu da promene. Ovog dana će posebno biti nervozne osobe kojima je Ascendent (podznak) u znaku Vage ili Bika. Preosetljivost. Mogućnost iznenadnog prekida radnog odnosa. Može vam se dopasti osoba zbog koje bi trebalo da potpuno promenite svoj život a vi sada niste spremnni na to.

18 JANUAR – SUNCE KONJUNKCIJA PLUTON (28) –  Ovo je dan povoljan za sve vrste operacija i hirurške zahvate. U društvenim odnosima donosi pritisak da nešto morate da završite ili ćete snositi odgovarajuće posledice. Teško da ćete moći da se oduprete i kažete ne. U porodičnim odnosima ovaj dan je povoljan za razgovor o imetku, ulaganjima, nasledstvu ili pisanju testamenta. Muškarci mogu biti ljubomorni i prohtevni pa će biti jako teško udovoljiti im. Korumpiranost ljudi na vlasti ili njihova saradnja sa ljudima iz podzemlja.

22 JANUAR – VENERA KONJUNKCIJA SATURN (24) – Ovo je fenomenalan dan da sa partnerom odete negde na planinu, skijanje, da se prošetate četinarskom šumom i kupite zimsku garderobu ali u svim drugim slučajevima može da donese emotivno zahlađenje a ponegde i prekide ljubavih odnosa. Ukoliko imate ljubavnih problema, bilo bi najbolje da se razdvojite na par dana jer će vreme zalečiti sve rane a vi ćete se poželeti. Ukoliko očekujete dobitak on može izostati a upravo novac može neke ljude dovesti na ivicu egzistencije pa će biti primorani da donose odgovarajuće odluke u skladu sa njima.

24 JANUAR – SUNCE SEKSTIL JUPITER (4) – Fantastičan je dan za nove početke, nove poslovne projekte, saradnje ali i zapošljavanje radnika. Svi poduhvati preduzeti ovih dana imaju velikih šansi za uspeh a posebno ukoliko se budete trudili da ste uvek prvi u svemu. Inovacije će značajno unaprediti vaše poslovanje a posebno nova tehnologija iz koje možete izvući maksimum. Ovaj tranzit može biti povoljan za lekare ili počinjanje lekarske prakse. Ali bi se povoljno mogao odraziti i na one koji su zaposleni u turizmu, farmaciji, naftnoj i avio industriji. Pošto Sunce predstavlja muškarce, to ukazuje da će oni biti raspoloženi a otvaraće im se neke nove mogućnosti. Saradnja sa uspešnim ljudima iz daleka. Tajna podrška kroz oca, strica ili ujaka.

29 JANUAR – SUNCE TRIGON MARS (9) – Tokom današnjeg dana se događaju dva aspekta i oba su povoljna na svoj način. Ovaj tranzit donosi radni entuzijazam, energičnost, želju i volju da završite što veći deo posla. Vaš šef ili osoba iznad vas po rangu može ceo dan juriti tamo – ovamo da bi stigla i završila sve ali će i od svojih zaposlenih tražiti to isto. Neke obaveze se ne mogu odložiti i potrebno je da budete prodorni i uporni.

29 JANUAR – MERKUR TRIGON URAN (14) – Mogućnost iznenadnog putovanja. Ovaj tranzit će povećati razmišljanja i poslovne ideje koje se svode na zaradu novca, nova ulaganja i investicije. Možete pričati sa inteligentnom i preduzimljivom osobom koja će vas svojim ponašanjem oboriti s nogu i pokazati kako se radi, kako se upravlja i kako se vodi posao. Povoljan je dan za kupovinu nove tehnike, automobila a posebno tehničkih uređaja i modernizacije za kuhinju. Dobitak preko mlađe i nepoznate osobe. Pružite prednost novim klijentima. Čućete nešto novo ili ćete naučiti.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *