03 FEBRUAR – SUNCE KVADRAT URAN (15) – Ovaj tranzit zahvate prve minute 4. Februara ali pošto svi aspekti sa Uranom deluju ranije, objašnjenje o ovom tranzitu je postavljeno ranije da bi imali vremena da se pripremite na njega. Takođe, malo podsećanje da uticaj ovog aspekta možete očekivati i 2,3 dana pre. Donosi porodične promene, lošije odnose sa autoritetima u porodici, sa ocem ili suprugom. S obzirom da je tranzitno Sunce u znaku Vodolije, nećete moći isterati svoju volju pa pustite drugu stranu da istera svoje. Svojeglavost, buntovno ponašanje i kontriranje će  biti prisutne. Ovaj tranzit može da donese nevolje i na poslu u odnosu sa šefom ili autoritetom. Nagli prekidi, otkazi i promene koje vam neće prijati. Ne jurite u saobraćaju da vas ne bi snimio radar a vi dobili kaznu za brzu vožnju.

05 FEBRUAR – VENERA KVADRAT MARS (11) – Tranzit koji donosi sukobljenu energiju. Na poslu ćete imati problema sa saradnicima, manjak podrške a pratiće vas osećaj da vam kolege više odmažu nego što vam pomažu. Bićete prinuđeni na saradnju iako to uopšte ne želite. Nova ulaganja u posao vas može iznervirati ali gledajte to kao investiciju. U ljubavnim vezama može doći do svađe, sukoba i ljutnje. Ali nije sve tako crno, jer ovaj tranzit se može prevazići zamenom energije tako što ćete biti inicijator vatrenog seksa koji će vam doneti pomirenje. Ako ovaj tekst pročitate a ne uradite ništa (očekujući da partner nešto inicira) onda je to očigledan dokaz da vam nije doovljno stalo.

06 FEBRUAR – MERKUR SEKSTIL NEPTUN (23) – Ovo je dan kada možete dobijati oprečne informacije. Treba biti pažljiv da nešto ne pogrešite ili shvatite kako ne treba. Mlađe osobe mogu biti sklonije prehladama sa temperaturama ili manjim povredama. Vodite računa da vam negde ne curi gas. Proverite ventilaciju ili sami češće otvarajte prozore i luftirajte prostoriju u kojoj se nalazite. Mlađe osobe vam mogu dati opravdanja za svoje propuste i neuspehe. Takođe, možete biti romantičnog raspoloženja, veoma inspirativni i maštoviti. Odličan dan za umetnike koji mogu pokazati svoje talente.

08 FEBRUAR – VENERA SEKSTIL URAN (15) – Povoljan je tranzit koji donosi promene a one se najpre mogu odraziti na poslu kojem se bavite u vidu novih kolega, saradnika ali i drugih novina koje mogu pospešiti vaše poslovanje. Sve što je novo i drugačije od onoga što ste praktikovali se može pokazati kao pun pogodak. Neka nova poznanstva vam mogu prijati i u ljubavnom smislu i pokrenuti neka vaša osećanja. Ukoliko niste zadovoljni sa ljudima iz uslužnih delatnosti ili lekarima, onda je vreme da ih promenite jer će vam te promene sigurno prijati. Kontakti sa prijateljima. Iznenadni manji dobitak.

10 FEBRUAR – MERKUR KONJUNKCIJA PLUTON (28) – Ukoliko primetite da partner provodi suviše vremena na telefonu u vama se može probuditi ljubomora. Ona može biti okidač za svađu i prepirke. Posebno će ljubomorne biti mlađe osobe ili će mlade pratiti osećaj da se nešto loše dešava ili da voljena osoba manipuliše njihovim emocijama. U vožnji biti oprezni jer ovaj tranzit povećava smrtnost na putevima a njegov uticaj će početi nekoliko dana pre i osećaće se nekoliko dana posle ovog egzaktnog susreta.

15 FEBRUAR – VENERA KONJUNKCIJA NEPTUN (24)  – Ovaj tranzit može da probudi dobre i loše događaje. Ono što je povoljno je da će ovaj tranzit pojačati naša osećanja zbog čega možemo emotivni i romantični. Kupke, sauna, bazen, masaža, romantična večera, sveće i muzika mogu obeležiti današnji dan. Ako ste planirali kraće putovanje, potpuno ćete se opustiti i prepustiti užicima. Prenoćište negde u hotelu ili aparmtanu će vam jako prijati. Ovaj tranzit donosi i pojačane tajne ljubavne susrete ili ostvarenje nekih davnih ljubavnih želja. Mogući su i sudbinski susreti koji mogu promeniti vaš život. Ono što nije povoljno je da neke dame mogu osetiti mučninu, malaksalost ili se mogu prehladiti. Obratite pažnju i na to da možete izgubiti novac ili neku drugu dragocenost. Osigurajte se od lopova i provalnika ili budite obazriviji po tom pitanju.

16 FEBRUAR – SUNCE KONJUNKCIJA SATURN (27) – Ovaj tranzit donosi opomenu i otrežnjenje. Šef ili autoritet neće biti u element pa je najbolje da ništa ne tražite od njega jer možete izvući deblji kraj pa čak i kritiku. Na današnji dan možete dobiti negativan odgovor ili biti odbijeni Muškarci neće biti raspoloženi a mrzovolja će biti prisutna kod mnogih. Ono što će vam prijati je razgovor sa starijim osobama pa čak i sa onima u penziji od kojih možete dobiti adekvatan savet. Deca u školi mogu imati poteškoća. Kontrole. Inspekcije. Policija. Lavovi se mogu suočiti sa neuspehom i problemom. Jarčevima će ovo biti povoljan dan.

17 FEBRUAR – MERKUR SEKSTIL JUPITER (9) – Povoljan aspekt koji je idealan za učenje, polaganje ispita, upisivanje i polaganje kurseva jezika i vožnje. Donosi povećan promet u trgovinama, pojačan promet robe i usluga a povoljno je i za internet poslovanja. Ukoliko se bavite pisanjem, marketingom, novinarstvom ili nekim drugim umno kreativnim poslom sada ćete zablistati u svojoj sferi. Povoljno je vreme za kupovinu automobile i nekog drugog prevoznog sredstva. Sreća preko brata, sestre, rođaka i mlađih osoba. Oni koji su podznak Devica ili Blizanac mogu imati uspešan dan ili krenuti na duže putovanje.

19 FEBRUAR – VENERA SEKSTIL PLUTON (29) – Možete osetiti šta je ljubomora i zbog toga poludeti i na jedan loš način iskazati svoje nezadovoljstvo. Pazite da u tome ne preterate, posebno ako držite do sebe. Ovaj tranzit takođe u vama može probuditi neke uspavane strasti i navesti vas da manje zauzdavate svoje seksualne fantazije. Sada je pravo vreme da poludite i eksplodirate poput jednog starog i uspavanog vuklana. Uspešna estetska operacija (posebno one vezane za uši). Nova i strastvena poznanstva sa osoboma koje su u trenutku poznanstva zauzete. Osobe kojima je Ascendent u Vagi ili Biku mogu biti ljubomornije od ostalih.

21 FEBRUAR – MERKUR KVADRAT URAN (15) – Možete poludeti u sekundi kada budete shvatili da na neke stvari u životu ne možete uticati bez obzira koliko to želeli. Nečija greška vas može zaprepasititi a sled događaja tokom ovog dana može biti za prepričavanje poput onog “Nećeš verovati šta mi se desilo”. U komunikaciji budite oprezni da vam jezik ne bude brži od pameti. U vožnji takođe oprez, jer će mnogi žuriti, praviti greške, ludački voziti i preticati. Nije baš sigurno da vozite prebrzo kao ni da putujete avionom. Ono što je novo nije nužno i bolje. Deca mogu biti buntovna i eksplozivna.

22 FEBRUAR – MERKUR TRIGON MARS (16) – Idealan je tranzit da ga iskoristite za sport, trčanje maratona a ako želite da istrošite višak energije, nemojte danas ići nigde kolima, već krenite peške ili eventualno bicklom. Samo tako ćete na pravi način kontrolisati ovaj tranzit. Budite oprezni jer u svakom trenutku na bilo kom mestu možete sresti ljude koji bi želeli da se svađaju i ulaze u okršaje. Ovaj tranzit će povećati sukobe, verbalne napade, ponegde će izbiti tuča (i deca se mogu potući) a na globalnom planu ovaj tranzit će doneti pojačane sukobe. Pozovite majstore. Ako nešto gradite ili popravljate, bićete produktivni.

 

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

Vaš astrolog

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *