01 SEPTEMBAR  – MARS SEKSTIL JUPITER (6) – Ovaj dan povećava hrabrost i donosi smelost. Ništa nije nemoguće ukoliko se stvarno borimo za to.. Dan je povoljan za reorganizaciju posla, nove poslovne projekte i početak poslova. Neki se mogu obradovati novim kolegama koji će znatno olakšati poslovanje u narednom periodu. Poznanstvo sa novim muškarcem može biti itekako produktivno a u emotivnim odnosima, poznanstva sklopljena na današnji dan mogu povoljna i perspektivna. Pokazaće vreme! Odličan je dan za sportiste jer ćete biti puni snage. Ovaj dan može da donese tenzije i proširenje sukoba u nekim mestima. Odličan dan za majstore koji će imati pune rukla posla.

02 SEPTEMBAR – MERKUR OPOZICIJA JUPITER (6) – Ovaj tranzit ukazuje da se nekad moramo zadovoljiti malim. “Bolje vrabac na ruci, nego golub na grani”, je stara poslovica koju možete primeniti na ovaj dan. Izbegavajte veće kupovine ili pokušajte da ne kupujete na akcijama – “drugi artikl je za 50 posto jeftiniji”. Zadovoljite se onim što imate ako niste sigurni da ono više možete držati pod kontrolom. Budite racionalniji i neće biti problema. Izbegavajte preopširne priče. Nemaju svi vremena kao vi.

11 SEPTEMBAR – SUNCE TRIGON URAN (18) – Ovaj tranzit donosi promene a najpre se može odnositi na radno mesto i sam sistem rada. Tu se nešto može promeniti ili vam vaš poslodavac,tj. nadležna osoba može najaviti promene u radu, dati vam neka nova zaduženjau okviru posla ili najaviti da vam stižu nove kolege. Pravo je vreme da plasirate nove ideje i na taj način se izborite za svoje mesto pod suncem. Novo poznanstvo može postati veliko prijateljstvo. Uspeh u sportu. Obaranje rekorda.

16 SEPTEMBAR – VENERA KVADRAT MARS (14) – Danas nas očekuju dva aspekta. Ovaj prvi može da probudi strast i da osetite neverovatnu želju prema voljenoj osobi. Susreti koji se budu dogodili ovih dana (aspekt će se osećati nekoliko dana pre i posle ovog egzaktnog aspekta) mogu biti burni i uzbudljivi. S druge strane, u nekim ljubavnim vezama može da donese svađu i raspravu, najpre zbog prevelikih troškova. Trebalo bi da budete jako obazrivi prilikom trošenja novca u šopingu ili prilikom online kupovine jer nećete znati kad vam je dosta i da ste preterali. Novac koji budete zaradiil, potrošićete jako brzo.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

16 SEPTEMBAR – SUNCE OPOZICIJA NEPTUN (24) – Ovo je tranzit koji može doneti greške i propuste. Lako može doći do zabune, da nekoga nisto dobro razumeli, da ste prevideli nečiji odgovor ili došli do pretpostavke koja nije tačna. Muškarci danas mogu biti konfuzni, nespretni i potpuno nesigurni u sebe. Ako vam bude potrebna nekakva pomoć, splet okolnosti može napraviti i to da je vašem spasiocu na kraju isto potrebna pomoć. Neki mogu ovo shvatiti i kao poigravanje sudbine. Teško da ćete uspeti da dođete do šefa, direktora ili nadležne osobe. Propusti policije.

18 SEPTEMBAR – MERKUR OPOZICIJA JUPITER (4) – Danas nas očekuju 2 aspekta. Ovaj govori da vas član porodice ili šire familije može obradovati svojim dolaskom, mada, ruku na srce, to može biti baš onda kada vam to ne odgovara ili vas pozvati kad vi nemate vremena za razgovor i priču. Najavljeno proširenje porodice vam se neće dopasti iz ličnih razloga. Ako ste planirali nekakve promene u kući, kupovinu nameštaja ili uređaja, proširenje prostora ili renoviranje, neke od tih radnji mogu biti odložene zbog tehničkih nemogućnosti. Izbgenite nepotrebnu kupovinu. Budite ekonomičniji.

18 SEPTEMBAR – SUNCE TRIGON PLUTON (26) – Još jedan tranzit koji je pogodan za rešavanje nekih novčanih i stambenih pitanja vezanih za porodicu. Razmišljanje o pozajmici ili podizanju kredita. Od oca ili starijeg muškarca možete očekivati finansijsku podršku ali moraćete nešto da date zauzvrat. Ništa nije besplatno. Povedite računa o tome da ne napravite nikoga ljubomornim i da vam ne pozavidi. Dan je povoljan za operacije i hirurške intervencije. Izmirite dugovanja. Prepravka. Renoviranje.

20 SEPTEMBAR – VENERA TRIGON URAN (18) – Ovaj dan donosi pozitivne promene na poslu i radnom okruženju. Moguće su novine koje će vam prijati da se osećate bolje a i omogućiti da budete još efikasniji i precizniji u obavljanju posla. Bilo kakva investicija u radnom okruženju će biti podsticajna za samo preduzeće i napredak. Ovaj tranzit donosi i susrete sa prijateljima kao i neku vrstu dobitka ili podrške kroz njih. U emotivnoj vezi može doći do dogovorima o uvođenju nekih zdravih navika ili podele odgovornosti.

23 SEPTEMBAR – SUNCE KONJUNKCIJA MERKUR (0) – Ovo je tranzit koji ukazuje na poslovne razgovore, kontakte sa autoritetima, pregovore i dogovore. Ako ste želeli da razgovarate sa poslodavcem, danas je pravi dan za tako nešto jer će on imati razumevanja za vaše potrebe. Idealno je za potpisivanje dokumenata. U emotivnom odnosu, ovaj tranzit može doneti sjaju komunikaciju među supružnicima i zajedničko putovanje. Puno toga može se rešiti kroz diplomatiju i otvorene razgovore. Uspeh u trgovini. Odlično je vreme da upišete kurs, steknete nova znanja, položite test ili započnete novi posao preko interneta.

24 SEPTEMBAR – VENERA OPOZICIJA NEPTUN (23) – Može doći do neodgovornog ponašanja kada su u pitanju prepisane terapije ili nepoštovanje saveta koje je dao lekar. S druge strane, ako osetite bilo kakvu slabost ovih dana, pre ćete sami pokušati da rešite zdravstveni problem u kućnoj radinosti nego što ćete potražiti pomoć lekara. Ne zaboravite da vodite računa o kućnim ljubimcima i domaćim životinjama jer može doći do propusta. Na poslu, ženska osoba može biti u nevolji a samim tim neće biti na nivou zadatka da obavi sve što je trebala.

26 SEPTEMBAR – VENERA TRIGON PLUTON (26) – Danas imamo 3 aspekta koja nas očekuju. Ovaj može da donese dobitke, naplatu štete, osiguranje, pozajmicu ili kredit. S obzirom i da je tranzitni Mesec u znaku Vage, može da ukaže na strast, na seksualnu provokaciju i poigravanje sa suprotnim polom. Takođe, ovaj tranzit može probuditi ljubomoru a ukoliko vam se bude dopao neko ko je zauzet, upravo ta činjenica će vas razgaliti da se borite za tu osobu. Fatalna privlačnost. Pojačana mogućnost trudnoće.

26 SEPTEMBAR – MERKUR KONJUNKCIJA VENERA (26) – Tranzit koji je fenomenalan za sve vrste okupljanja, druženja i razgovor. Pravo je vreme i za realizaciju kraćih putovanja na kojem ćete se provesti fantastično jer ćete i vi sami biti veoma spontani i opušteni. Slučajan susret na ulici se može preneti na kafenisanje u obližnjeg kafiću a svi susreti na javnim mestima će biti baš oni koje očekujete, pa nećete znati kada je dosta priče. I mlađe osobe će biti veoma predusretljiva a ljubav među mladima nešto veoma lepo i intezivno ovih dana. Otiđite u kupovinu jer ćete pazarati nešto fantastično.

26 SEPTEMBAR – SUNCE OPOZICIJA JUPITER (3) – Ovo je tranzit koji donosi velike planove ali male mogućnosti su da se one u potpunosti ispune. Planovi za kupovinu novog i skupljeg automobila se mogu izjaloviti. Poskupljenja vam mogu pomutiti računicu. Od proširenja poslovanja u inostranstvo za sada nema ništa jer postoje neke pravne stvari koje to za sada onemogućavaju. Obećanja muškarca se ne mora ispuniti. Prevelika očekivanja. Optimizam.

27 SEPTEMBAR – MERKUR TRIGON PLUTON (26) – Moguće su manje pozajmice ili vam deca mogu tražiti neku uslugu ili ustupak. Ukoliko pritisnete drugu stranu, uz malo ubeđivanja i diplomatije, možete ostvariti svoje zamisli i nagovoriti je. Primetićete da tokom ovog dana srećete jako dominatne osobe koje znaju šta hoće i koje se ne libe da to postignu na svaki način. U emotivnom odnosu možete osetiti ljubomoru zbog poruke, poziva ili zbog toga što partner provodi previše vremena na svom telefonu a zanemarujući vas. Budite oprezni za volanom a posebno vodite računa o kamionima.

28 SEPTEMBAR – MARS TRIGON SATURN (19) – Ako se fokusirate, uspećete da završite većinu započetih poslova. Bićete istrajni i potpuno posvećeni da ćete, na jedan trenutak, zaboraviti na sve ostalo. Kada se negde dajete, onda je to potpuno. Na nekim mestima možete obnoviti poslovnu saradnju sa starim radnicima, saradnicima ili napraviti reorganizaciju posla. Drugi će poštovati rokove a potrudite se da ih ispoštujete i vi. Na napade i zlobu branite se ljubaznošću i diplomatijom. Stariji muškarac može pokazati ljubomoru u emotivnoj vezi. Takođe, ovaj tranzit ukazuje na veliku strast, kontrolisanu energiju i veliki seksualni kapacitet i želju.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *