02 MART – SUNCE SEKSTIL URAN (11) – Ovo je dan u kojem vas nešto može iznenaditi. Nemojte biti sigurni ni u šta. Dan je pogodan da otkrijete nešto što niste znali, pa čak i da vas neka nova saznanja šokiraju. Računajte na faktor iznenađenja. U poslovnim odnosima ,osoba od autoriteta vas može iznenaditi sa novim promenama na poslu a pazite da vaš poslodavac ne sazna nešto što ne bi trebalo jer njegova reakcija može biti zabrinjavajuća. U emotivnom odnosu, može doći do promene ponašanja posebno kod muškaraca koji će postati manje tolerantni na laž. Pojačan rad tajnih službi i informacija koja može doći u pravi čas ali ne smete čekati sa odgovorom.

02 MART – MERKUR KONJUNKCIJA SATURN (18) – Istog dana se dešava još jedan aspekt koji je nepovoljan i koji može doneti problem u saobraćaju, probleme u komunikaciji, prekid saradnje, blokiranje nekih osoba na društvenim mrežama, kvarove, popravke i korišćenje stare tehnike, neuspeh na testovima i ispitima, poteškoće u izražavanju i učenju. Ako su deca nestašna i neposlušna, vreme je da sprovedete kaznu. Loš internet.

03 MART – MARS, VENERA I PLUTON U KONJUNKCIJI (27) – Tokom ovog dana 3 planete će biti u konjunkciji, na istom stepenu. Ovaj tranzit je veoma težak i donosi ucenu, uslovljavanje, raspirivanje mržnje a u isto vreme i smirivanje situacije. Pošto se tranzit dešava u toku tranzita Meseca kroz znak Plutona, ovo se može odnositi i na samu Rusiju koja će ovih dana biti ranjiva i sklona terorističkim napadima. Tranzit donosi nasilje i prisilan mir a moguća su i lažna opravdanja i laganje da bi se nešto postiglo. U emotivnim vezama dolazi do ljubomore, želje za osvetom i sumanitim reakcijama u lošim vezama. Problemi mogu nastati ako osetite da je partner neiskren ili da vas vara. Moguće su i scene na javnim mestima. S druge strane, ovaj tranzit može doneti jaku strast i fatalnu privlačnost. Oprez sa novcem! Oprez za bankare i osobe koje rade sa bitkoinom.

05 MART – SUNCE KONJUNKCIJA JUPITER (14) – Odličan je dan za nove poslovne projekte, širenje posla, ulaganje i započinjanje proizvodnje. Pravo je vreme da razmišljate o novim investicijama jer ćete sada imati sreće da ih realizujete. Muškarci će biti od akcije, željni da iskoriste svaki povoljan momenat. Tokom ovog dana možete očekivati uspeh ukoliko se bavite sportom. Osetićete neopisivu snagu. Imaćete hrabrosti. Uspeh započetih vojnih akcija.

06 MART – VENERA KONJUNKCIJA MARS (0) – Istog dana Mars i Venera menjaju znak i nalaze se u egzaktnoj konjunkciji a ovaj nebeski događaj može da ima pozitivno i negativno dejstvo, sve u zavisnosti iz kojg se ugla gleda. Na primer, može da donese ishitrene reakcije nakon kojih će vam biti krivo što ste nešto uradili ili rekli, može da donese nove partnerske poslove sa prijateljima, ljubavne svađe i raskide a na drugoj strani i ogromnu p rivlačnost kod ljudi koji su se tek nedavno upoznali.

13 MART – SUNCE KONJUNKCIJA NEPTUN (22)– Ukoliko se ne osećate najbolje onda je vas rešenje da ostene kući. Gledajte da ovog dana ne preterate sa alkoholom jer vam neće nikako prijati a obratite pažnju i na to kakvu hranu konzumirate da vam ne bi bilo loše. Briga oko starijeg člana domaćinstva kojem može biti loše. Pošto Sunce opisuje uticajnog muškarca pazite da vas autoritet ne uhvati u laži, prozre vase namere i odbije vas. Takođe, vaš šef može biti zabrinut ili shvatiti da nešto ne zna i nije dovoljno upućen u neke stvari. Gubljenje uticaja. Nesigurnost. Zavera.

17 MART – MERKUR SEKSTIL URAN (12) – Ovo je sjajan tranzit i krajnje vreme da vam “kliker” proradi. Pred vama je dan intelektualnog nadmetanja, novih ideja, novih poslova, usavršavanja i unapređenja. Vreme je da idete u korak s vremenom a posebno na poslu. Neki odnosi se mogu unaprediti ili prekinuti i kako god da se situacija razvija, to će biti dobro za vas. Prihvatate nove poslove na sebe i možete se upustiti u nešto nepoznato. Moguće su i nove kolege i nova poslovna poznanstva koja će vam doneti valjane informacije. Brzina. Odlučnost.

18 MART – SUNCE SEKSTIL PLUTON (28) – Tranzit koji može probuditi uspavane strasti i povećati fizičku želju. Mnogi parovi mogu osetiti ljubomoru koja ih može probuditi i još više okrenuti jedne drugima. Ipak u lošim horoskopima može doći do ljubavne svađe, pretnje odlaskom i prekidom. Teško da ćete uspeti da odbijete jednu osobu bez obzira koliko vam je teško da to učinite a ukoliko ste vi na nekakvoj poziciji, možete biti zahtevni prema svojim podređenima. Uticajna osoba može tražiti uslugu.

19 MART – VENERA KVADRAT URAN (12) – Venera u nepoovljnom aspektu sa planetom raskida i razvoda povećaće emotivne probleme, doneti nezadovoljstvo i ugroziti vaš odnos. Ali u nekim dobrim horoskopima ovaj tranzit može da donese velika iznenađenja i šokantne preokrete kojima se ne nadate. Ukoliko očekujete novac on može kasniti ili vaše nezaodovoljstvo moće biti prouzrokovano finansijskim nezadovoljstvima. Upravo zbog toga možete želeti da date otkaz. Vreme je da promenite način ishrane.

21 MART – MERKUR KONJUNKCIJA JUPITER (18) – Evo nam tranzita koji može doneti uspeh u određenim poslovima a posebno onima koji se tiču medicine, zdravog života i veterine. Idealno je vreme za kupovinu novih uređaja, auta, telefona ili računara. Razmišljate o unapređenju i modernizaciju vašeg posla. Posebno će vam mlađa osoba doneti korist, pa joj dajte šansu. Idealno vreme za rešavanje dokumentacije za stranu zemlju.

22 MART – MARS KVADRAT URAN (12) – Očekujte ishitrene reakcije, pojačanu nervozu i eskplozivno ponašanje. Nema diplomatije, nema strpljenja i nema pregovora. Odluke će biti šokantne i mogu vas iznenaditi. Muškarci, posebno oni mlađi će biti nestrpljivi i svojeglavi. Oni neće hteti da poslušaju autoritet ili da se povinuju nekim pravilima. Ovo je dan otkaza, promena na poslu i uvođenja nekih novena koje vam nikako ne odgovaraju. Problem sa strujom ali pozovite električara da ne bi vi rizikovali.

23 MART – MERKUR KONJUNKCIJA NEPTUN (23) – Tranzit koji će doneti uspeh umetnicima, zdravstvenim radnicima i svima koji su vezani za religiju. Vreme je za razmišljanje o duhovnosti, jačanje spiritualnosti, pomaganje drugim ljudima i dobrotvorni rad. Ovaj tranzit može biti i negativan a posebno može delovati na Zapadu gde može doći do pljački, krađi i pojačanja kriminalnih radnji svih vrsta. Deca mogu biti sklonija prehladama i virusnim infekcijama. Pazite da nešto ne zaboravite ili izgubite a oni sa dobrim horoskopima imaće sreće da nešto vredno pronađu. Naspavajte se. Otiđite u spa. Potražite mir u verskoj bogomolji. Molite se.

26 MART – MERKUR SEKSTIL PLUTON (19) – Ovo je tranzit koji donosi uticaj bez obzira na okolnosti. Možda imate posebnu taktiku koju je potrebno primeniti a to će znati samo oni sa iskustvom. Ako treba da nekoga pridobijete budete uporni i pokažite da ste ozbiljni u toj nameri i da vas ništa neće navesti da odustanete. Ne bi bilo loše da budete oprezniji u saobraćaju. Deca mogu pokušati da manipulišu sa vama a posebno sa dedom i babom.

28 MART – VENERA KONJUNKCIJA SATURN (21) – Tranzit koji ukazuje na finansijske poteškoće i nezadovoljstvo trenutnim primanjima. Moguća je zabrinutost zbog dugova ali ono što je dobro je to što ovog dana vam neke osobe mogu vratiti stari dug. U emotivnom odnosu je takođe potreban oprez i ukoliko se budete osetili nevoljeno i odbačeno, želećete da prekinete emotivni odnos. Ako ipak želite da sačuvate vašu vezu, udaljite se od partnera i distancirajte od svega. Napravite svoj proctor i okružite se kineskim zidom kako biste se sačuvali od negativnih uticaja. Mogući su iznenadni susreti sa osobom iz prošlosti, možda bivšim partnerom.

 

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *