Veoma je neobično to što nas u januaru mesecu očekuje jako mali broj egzaktnih susreta planeta što može da ukaže da je pred nama mesec koji donosi jedan mirniji period bez prevelikih dešavanja. Neki mogu podleći rasporedu planeta pa se osetiti depresivno i bezvoljno ali gledajte da to nekako izbegnete.

01 JANUAR – SUNCE TRIGON URAN (10) – Ovo je tranzit koji ukazuje da ni jedna svečanost neće moći da prođe bez prijatelja i upravo uz drage ljude se možete najbolje provesti. Muškarcima će trebati više slobode pa u nestabilnim vezama oni mogu poželeti da Novu godinu dočekaju sa svojim društvom. Prijaće vam nešto novo i drugačije pa treba da promenite dosadašnje navike i pokušate da prvi dan nove godine dočekate potpuno drugačije. Ovaj tranzit ukazuje i na ogromnu upotrebu pirotehničkih sredstava, pa se oko ponoći pripremite za vatromet boja na nebu.

05 JANUAR – VENERA SEKSTIL NEPTUN (20) – Ovo je tranzit koji može doneti prijatelje u nevolji i prijatelje kojima je potrebna vaša pomoć. Odazovite se koliko je u vašoj mogućnosti. Neki će imati priliku novog poznanstva i sudbinskog susreta sa osobom koja može promeniti vaš život i uneti u njega napetost i strast. U vezama, neki partneri mogu pospešti svoj odnos tako što će partneru priznati tajnu koju im leži na srcu a s druge strane, neke osobe mogu otkriti o partneru istinu koja se skrivala i raskinuti zbog novih saznanja. Pravo je vreme da osvežite svoj ormar i kupite nešto što vam pristaje. Moguća je kupovina umetnina.

09 JANUAR – SUNCE KONJUNKCIJA VENERA (18) – Ovo tranzit donosi povoljne okolnosti na poslu, predusretljivost i blagonaklonost autoriteta. Postoji opcija dogovora pa ćete sada uspešno rešiti neka poslovna pitanja. Moguća je i saradnja sa još jednom osobom čime ćete povećati svoj poslovni učinak. Ovaj tranzit donosi dobitke, pohvale i beneficije na radnom mestu. Lepe kontakte možete očekivati i u odnosu sa ocem koji može nešto da vam pomogne i izađe u susret. Dame koje su u braku imaćete jako lepe odnose sa muževima a posebno u poslovnoj saradnji i prilikom završavanja postojećih obaveza.


11 JANUAR – SUNCE SEKSTIL NEPTUN (20) – Ovog dana se dešavaju dva aspekta. Prvi može da vam donese pomoć uticajne osobe u materijalnim sredstvima, tj. novcu. Neko vam može tražiti pozajmicu, uslugu ili ćete uzeti kredit. Muškarci treba da budu oprezni prilikom ishrane jer prejedanje može prouzrokovati simptome koji će vas mučiti tokom dana. Ne eksperimentišite sa hranom i jedite samo ono što provereno znate da je dobro ili bolje rečeno, ispravno.

11 JANUAR – MARS KVADRAT NEPTUN (20) – Tranzit koji ukazuje na moguće zdrastvene poteškoće pa bi muškarci trebalo da budu pažljivi nego obično. Odmaranje je i usporovanje ritma je nešto što se preporučuje. Tokom ovog dana možete biti nespretni ili napraviti nekakav propust ili štetu na poslu što se može negativno odraziti na vaše finansije. Ne verujte nepoznatnim muškarcima koji vas mogu proverati za novac. Čuvajte se lopova i obezbedite se na vreme.

16 JANUAR – SUNCE KONJUNKCIJA PLUTON (27) – Ovo je tranzit koji je idealan za rešavanje imovinsko – pravnih pitanja i nasledstva. Moguće je planiranje nekakvih aktivnosti vezanih za imetak, u smislu da se nešto proda da bi uložili na drugo mesto. Pravo je vreme za razmišljanje o podizanju kredita, planiranje renoviranje kuće ili stana i promene na tom polju. Osoba iz porodice može biti životno ugrožena. Srčani bolesnici bi trebalo da se čuvaju uzbuženja. Uticajna osoba vrši pritisak ili vas ucenjuje na neki način.

23 JANUAR – SUNCE KONJUNKCIJA MERKUR (3) – Ovaj tranzit povećeaće kontakte i susrete među prijateljima a moguće su i obnove saradnje sa bivšim saradnicima. S obzirom da se ova konjunkcija dešava u tranzitu Meseca kroz znak Vague, može doći do obnove nekih kontakata i poznanstava a osobe koje su vam se udvarale, mogu se osmeliti još jednom. Pravo je vreme da probate nešto novo, plasirate interesantne ideje, probate nešto drugačije ili da uživate u društvu prijatelja. Moguća su i nova ljubavna poznanstva i udvaranja novih osoba.

29 JANUAR – MERKUR KONJUNKCIJA PLUTON (26) – Tranzit koji upozorava na probleme prilikom saobraćaja pa budite pažljivi. Ovaj tranzit donosi pritisak i pokušaj da se utiče na vaše mišljenje. Ako je neophodno, razmislite o tome da kaznite dete. U trgovini može doći do pada prometa a vrlo lako se može dogoditi da reklamirate kupljenu stvar pa čak i da je vratite u potpunosti. Moguće su manje hirurške intervencije. Posetite zubara ako ne želite da vam se stanje pogorša.

30 JANUAR – SUNCE KVADRAT URAN (10) – Ovaj tranzit donosi odbijanje uticajne osobe. Muškarci mogu biti nezadovoljni i svojeglavi. Zbog prisutnog zadovoljstva mogu biti donete neke odluke zbog kojih se kasnije možete kajati. Brzopletost nikad nije dobra i dobro razmislite koje ćete mostove porušiti za sobom. Nije povoljno vreme za sprovođenje novih planova jer oni neće biti dočekani dobro. Autoritet ili nadležna osoba može biti loše volje. Nervoza i nemogućnost da utičemo na ljude iznad nas. Sukob mišljenja. Problemi u odnosu sa ocem a dame mogu imati sukob mišljenja sa suprugom. Moguć je moždani ili srčani udar. Visok pritisak. Nervoza.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *