04 FEBUAR – MARS SEKSTIL JUPITER (8) – Ovo je tranzit koji donosi širenje posla i poslovnog uticaja. Ukoliko ste planirali da započnete posao on će imati velikih izgleda da uspe a posebno ukoliko se radi o proizvodnji ili građevinarstvu. Neki se mogu obradovati novim kolegama koji će biti veoma produktivni i napredni. Uspeh vas očekuje u sportu i takmičenjima. Osobe rođene u znaku i podznaku Škorpije i Ovna će imati puno sreće i uživaće u ovom danu u novonastalim okolnostima. Države bi trebale da poradite na novim nalazištima i novim ugovorima. Pojačane vojne tenzije i puna borbena gotovost nekih zemalja!

04 FEBARUAR – SUNCE KONJUNKCIJA SATURN (15) – Istog dana se dešava još jedan aspekt a reč je nepovoljnom tranzitu koji će sve osobe na rukovodećim položajima dovesti u nepriliku zbog čega će mnogi želeti da odugovlače sa donošenjem konkretnih odluka. Ovaj tranzit može da donese i neku vrstu odbijanja i neprilike za ljude koji se nalaze na položajima. No, ako osoba na položaju želi da nekoga kazni i nauči ga lekciji, onda će ovaj tranzit proraditi svom svojom jačinom. I na privatnom planu očekujte nerazumevanje i neslaganje sa ocem, žene će biti odbijene od strane svojih muževa a djaci kritikovani od strane svojih nastavnika.

08 FEBARUAR – MARS TRIGON URAN (11) – Ovo je tranzit koji donosi nove početke i nove poslove. Prihvatite sve što je drugačije jer vam to može doneti zaradu. Budite spremni da se menjate i usavršavate radi prosperieta i napretka. Novi poslovi započeti ovih dana mogu doneti povećanje zarade. U nekim slučajevima i u lošim horoskopima, ovaj tranzit može doneti neku vrstu troška i gubitka. Mogućnost pojačane nervoze zbog novca.

11 FEBRUAR – MERKUR KONJUNKCIJA PLUTON (27) – S obzirom da je ovog dana Mesec u znaku Blizanaca to još više povećava ovaj aspekt jer je planeta putovanja ugrožena. Potreban je oprez prilikom putovanja, možda veći nego obično. Ukoliko ne morate da krećete na put po svaku cenu, ne bi bilo loše da ga odložite. Vodite računa ne samo na prevozna sredstva nego i na pešake i sve učesnike u saobraćaju. Ne činite nikakve nepromišljene odluke i ne riskirajte ni slučajno. Upozorenje važi i za pešake koji nonšalantno prelaze preko ulice. Oprez! U trgovini može doći do oštećenja robe i reklamacije za

16 FEBRUAR – VENERA KONJUNKCIJA MARS (16) – Ovo je tranzit koji donosi uspešnu poslovnu muško – žensku saradnju ali i sve vrste partnerskih poslova. Biće vam potreban saradnik jer ste svesni da ne možete sami da obavite sve. U emotivnim odnosima, ovaj tranzit donosi veliku privlačnost i erotičnost, pa će mnogi da to osete ovih dana (par dana pre ili par dana posle ovog egzaktnog aspekta) dok će ovaj dan služiti da se potvrde simpatije a lakše će doći i do realizacije susreta na javnim mestima. Idealan dan za početak nove ljubavne veze.

17 FEBRUAR – JUPITER SEKSTIL URAN (11) – Radi se o tranzitu dva nebeska giganta koji nisu skoro pravili aspekte. S obzirom da se radi o planeti sreće – Jupiteru i planeti iznenađenja i promena – Uranu, ovih dana (jer ovaj tranzit možemo osetiti i tokom celog februara i duže) možemo doživeti nešto posebno, pokrenuti niz pozitivnih dešavanja, ostvariti određene planove ili se nadati nečemu neočekivano dobrom. Ako neki tranzit može da nam donese neočekivani pozitivni obrt onda je to ovaj. Neki od vas će imati ludu sreću, neki mogu ostvariti dobitak na lotou, na nagradnoj igri, trećima će prijati promena, četvrti će steći prijajateljstvo za ceo život, itd…Svaki vid noviteta će se pokazati kao pun pogodak. Posebno srećne okolnosti pratiće one koji su rođeni u znaku i podznaku Vodolije a Strelčevi i osobe kojima je Ascendent u ovom znaku želeće da promene svoj život ili će biti sklone nametnutim promenama koje je najbolje da prihvatite jer vam Bog šalje nešto mnogo bolje od ovog što ste do sada imali. Poskupljenja struje i energenata u najavi.

23 FEBRUAR – MARS SEKSTIL NEPTUN (22) – Muškarci bi trebalo da budu pažljivi a ukoliko osetete zdravstvene poteškoće da se odmah jave lekaru. Prilikom putovanja i boravka u inostranstvu budite oprezni i ne izlažite se riziku. Izbegavajte sumnjive ljude koji vam nude “kule i gradove” jer neki mogu imati ulogu da vas prevare a posebno se čuvajte ljudi sa one strane zakona jer ovaj tranzit povećava mogućnost ubistva i nesrećnih okolnosti. Isto važi i za upotrebu narkotika jer tanka linija koja vas može odvesti u smrt.  Ovo je tranzit koji može doneti pomoć starije muške osobe i ne bi bilo loše da nekome pomognete.

24 FEBRUAR – VENERA SEKSTIL NEPTUN (22) – Tranzit koji je zbog nepovoljan zbog stepena na kojem se nalazi pa ovog puta Vage i Bikovi kao i osobe kojima je Ascendent u ovim znacima, treba da budu jako pažljivi, da izbegavaju sve što je riskantno, bez obzira da li je reč o ljudima ili situacijama. Ljubavne svađe i problemi mogu završiti tragično. U pozitivnim aspektima ovaj tranzit može da donese romantičnost, brižnost i duhovno prisnost kakvu retko kad osetite. Idealan dan za ljubavne susrete i razmenjivanje nežnosti. Sklonost tajnom flertu i prevarama.

24 FEBRUAR – MERKUR KVADRAT URAN (11) – Istog dana se dešava još jedan aspekt koji povećava nervozu i navodi nas na brze odluke, često i nepromišljene. Mada ovo je tranzit inteligencije pa će mnogi “progledati” tokom ovog dana i ukapirati ako neko nije bio iskren. Moguće su nagle reakcije posebno onih rođenih u znaku i podznaku Device i Blizanaca. Ovaj tranzit je najbolje iskoristiti za učenje i usvaršavanja. Pripremite se da čujete istinu koja vas može povrediti, zaboleti. U kupovini možete donositi brze i nepromišljene odluke pa platiti nešto po skupljoj ceni.

 

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

 

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *