U nastavku možete pronaći veće aspekte za mesec decembar. Ono što treba da znate da svi aspekti traju po nekoliko dana (2,3 dana pre i 2,3 dana posle) tako da je njihov uticaj dugotrajniji.

01 DECEMBAR – VENERA OPOZCIJA MARS (18) – Ovo je dan u kojem možete osetiti čežnju prema voljenom biću. Biće vam potrebno da je voljena osoba pored vas, pa ukoliko ste fizički udaljeni možete jedva čekati na susret. One osobe koje su zaljubljene u nekoga ko im ne uzvraća ljubav, mogu itekako patiti zbog nemogućnosti da se spoje sa voljenim bićem. Ovaj tranzit takođe može da ukaže ne treba da računate na pomoć jedne osobe jer će ona iz nekog razloga biti sprečena da to učini.

01 DECEMBAR – MERKUR KVADRAT NEPTUN (22) – Jako vodite računa da ukoliko krećete na put, ne zaspite jer mala greška može biti kobna. Nije preporučiljivo da upravljate vozilom po magli ili pod uticajem narkotika ili težih lekova jer će vam koncentracija biti na minimum a 22 stepen na kojem se aspekt dešava ukazuje da neko zbog toga može izgubiti glavu. Deca i mlađe osobe mogu biti sklone prehladi pa ih malo više sačuvajte. Može doći do permuatcije datuma, grešaka u pisanju i drugih propusta.

04 DECEMBAR – VENERA KVADRAT NEPTUN (22) – Na prostoru ratnih dejstava može se pokazati da je ženska osoba ubojitija od ostalih. Pod uticajem ovog tranzitra neki će imati priliku za tajni flert ili vatreni tajni susret ali ako stalni partner sazna, pitanje je kako bi sve to završilo i da li postoji mogućnost da neko izgubi glavu zbog toga. Zbog toga je potreban oprez. Evociranje uspomena. Upoređivanje sadašnjeg i bivšeg partnera kroz uviđanje problema. Mogućnost povećanih troškova. Ukoliko očekujete da vam jedna osoba vrati stari dug to se neće desiti, pa možete biti ljuti zbog toga. Pazite da se ne isflekate prilikom jela.

06 DECEMBAR – MERKUR  KVADRAT JUPITER (29) – Ovo je tranzit u kojem treba da povedete računa o troškovima vezanim za kupovinu jer je moguće preterivanje. Ne treba vam baš sve, pa je najbolje da napravite selekciju onoga što vam je potrebno jer daleko je kraj meseca. Možete imati prevelika htenja i želje što će biti u suprotnosti sa realnošću. Mlađe osobe i deca mogu takođe biti alava i nezadovoljna bez obzira koliko im pružite. Mogući su manji dobici. Osoba iz inostranstva vam može donekle pomoći ali ne i sve što ste od nje sa sigurnošću očekivali.

08 DECEMBAR – SUNCE OPOZICIJA MARS (16) – Ovo je definitivno jedan specifičan dan jer nas osim ovog aspekta očekuje i PUN MESEC u Blizancima. Opozicija kao tranzit je možda najlošiji aspekt na nebu jer donosi sukob dve planete a često i zavezene ruke i sputanost u nekim namerama ili planovima. Ovaj tranzit može da donese nove poslovne planove koje nema ko da realizuje. Odnos između gazda i zaposlenih će biti jako loš i može podbaciti u očekivanjima – na primer, radnici će želeti da ih gazda pohvali za trud a on to uopšte neće primetiti a sa druge strane, gazdina očekivanja da će nešto biti završeno na vreme može  biti pod znakom pitanja.  Muškarci mogu biti napeti ili imati problema sa autoritetima.

 

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

09 DECEMBAR – VENERA KVADRAT JUPITER (29) – Kada dve dobre planete prave loš međusobni aspekt to na kraju i ne mora biti tako loše ali može da donese nekakva preterivanja jer upravo tako deluje planeta Jupiter. Ovaj tranzit može da donese želju da rešite stambeno pitanje ali će vam za to biti potrebno mnogo više novca nego što ste planirali i tu vaši planovi mogu pasti u vodu.

12 DECEMBAR – SUNCE SEKSTIL SATURN (20) – Ovo je tranzit koji može doneti uspeh preko starih poslova ili sada možete dobiti zasluge za nešto što ste činili i radili u prošlosti. Ako ste proračunati, uzdržani i strpljivi za vas neće biti problema, čak naprotiv, možete izvući najbolje iz ovog tranzita. Rezultati su opipljivi i vi možete biti ponosni na sebe. Takođe, ovaj aspekt je povoljan i za oraganizaciju novogodišnje svečanosti na poslu ili preduzeću. Treba svoditi račune i ispoštovati sve oni s kojima ste sarađivali u proteklom periodu. Gledajte da ispunite dato obećanje ali znajte, ako vam neko nešto obeća tokom ovog dana, sigurno ćete to obećanje dočekati. Muškarci mogu biti malo suzdržaniji ovih dana ili se sa pravom mogu nečemu protiviti. Obavezno tražite mišljenje autoriteta i ne radite ništa na svoju ruku.

14 DECEMBAR – SUNCE KVADRAT NEPTUN (22) – Mogućnost propusta i grešaka a posebno na to treba da obrate pažnju zaposleni, da bi reagovali na vreme, pre nego što nadlžena osoba primeti.  Neke tajne na poslu mogu isplivati na površinu. Vodite računa da ne razočarate dragu osobu ili nekoga do čijeg vam je mišljenja stalo. Jednom se bruka i gubi obraz. Obavezno obratite pažnju na detalje da ne bi ispali površni i neodgovorni. S druge strane, ovaj tranzit može da donese zdravstvene poteškoće. Neki će se osetiti jako loše i potražiti pomoć lekara. Posebno osetljivi će biti osobe kojima je Ascendent u Lavu. Bolovi u želudcu. Pazite da ne pijete previše kafa jer to može uzrokovati srčane probleme. Deca mogu biti neodgovorna i čak slagati učiteljicu, nastavnike i profesore.

17 DECEMBAR – MERKUR TRIGON URAN (15) – Ovo je povoljan dan jer vam donosi mentalno ubrzanje i podiže vaš nivo svesti. “Kliker” će vam raditi punom brzinom i zbog toga možete imati interesantne ideje koje sada mogu biti prihvaćene i sprovodljive. Kontaki sa novim ljudima otvara neka nova poglavlja u vašem životu i deluju jako inspirativno na vas. Pod uticajem novih osoba neki će promeniti svoj život za 180 stepeni. Ako ste đak ili student, brže ćete prihvatati nova gradiva ovih dana, pa se potrudite da učite kako bi upili što više znanja. Čak i oni teži predmeti vam sada mogu postati jasni i laki. Povoljan je dan za kupovinu nove tehnike a što je nešto novije, to ćete i vi sami biti zadovoljniji.

22 DECEMBAR – SUNCE KVADRAT JUPITER (0) – Tokom ovog dana dešavaju nam se dva aspekta. Ovaj donosi povećane troškove povodom predstojećih praznika. Svi će želeti da sebi priušte najbolje a tada se ne gleda na cenu i koliko šta košta. Upravo iz tog razloga nećete tražiti “dlaku u jajetu” razmišljajući da li vam je u ovoj prodavnici nešto skuplje ili jeftinije nego u nekoj drugoj. Vi se nalazite sada tu, imate priliku da nešto pazarite a pitanje je da li ćete takvu šansu imati kroz par dana. Ovo je trenutak istine – sada ili nikada. Vreme je za organizaciju slavlja i svečanosti.

22 DECEMBAR – VENERA TRIGON URAN (15) – Ovo je tranzit koji donosi iznenađenja i pozitivne promene. Ako ste rešili da nekog obradujete poklonom, sigurno je da ćete u tome i uspeti. Takođe, ovo je tranzit u kojem ćete imati slobodu da sami donosite određene odluke ali i da više vremena provedete sami a da vas partner ne zapitkuje gde ste bili i gde ste se toliko zadržali. Društvo vam mogu praviti prijatelji a neke možete slučajno sresti. Ovo je dan kada vaš emotivni odnos može postati mnogo bolji jer će partner biti iskreniji i otvoreniji prema vama. Mogućnost novih ljubavnih poznanstava sa osobom iz inostranstva ili prilikom putovanja u drugu zemlju.

24 DECEMBAR – MERKUR SEKSTIL NEPTUN (22) – Starijim ljudima ovaj tranzit može biti  opasan po zdravlje. Potrebna je posebna briga oko starijih ljudi, te ne bi bilo loše da ih danas pozovete i obiđete da vidite kako su. Sklonost prehladi. Takođe, ako v-am doktor bude ovog dana saopštio neke loše vesti, ne bi bilo loše da potražite još nečije mišljenje. Ovaj tranzit može doneti neku vrstu odbijanja i odlaganja uz dobro smišljen i prpremiljen argument protiv. Deca i mladi mogu biti zaboravni i pospani. Otežani uslovi na putovanjima a posebno se čuvjate poledice koja može biti kobna.

28 DECEMBAR – VENERA SEKSTIL NEPTUN (22) – Ovo je tranzit koji donosi intezivna osećanja. Mogući su tajni ljubavni susreti ili možete sresti nekoga ko vam je jako drag iako ništa nemate sa tom osobom. Simpatije i platonske ljubavi su može i najiskrenije a dnas ćete osetiti taj impuls. Takođe, dame će biti nežnije i nesigurnije, pa će im biti potrebno više muškarčeve pažnje i podrške. Romantično raspoloženje i prisutna maštovitost. Napravite svoju bajku i pronađite način kako da uživate. Ovaj dan donosi odmore, relaksaciju u spa centru, masaže, plivanje, saune i opuštanje. Prijaće vam mini odmor i atmosfera uz uživo muziku. Možete biti prava boemska duša ili to podstaći kod drugih.

29 DECEMBAR – MERKUR KONJUNKCIJA VENERA (24) – Ovo je dan koji donosi puno obaveza ali i iznenađenja koja nas očekuju na tom putu. Dan je fenomenalan da počne obično a da se završi bolje nego doček Nove godine. Spontanto okupljanje i druženja vam mogu itekako prijati a vaše dobro raspoloženje će biti zarazno. Fenomenalan je dan da odete u šoping i kupite sebi nešto što vam divno pristaje. Takođe, ovaj dan može da donese i druženja na poslu ili neke vidove okupljanja u čast praznika. Mogući su manji dobici i pokloni. Svi će biti otvoreniji u komunikaciji, pa očekujte i interesantne predloge za sam doček. Obradujte decu.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *