01 AVGUST – MARS KONJUNKCIJA URAN (18)  – Ovaj tranzit donosi poslovne promene, nove sisteme rada, nove projekte, nove kolege ili zaposlene. Iskoristite ga da završite sve poslovne obaveze, pa čak i one za sledeću sedmicu kako biste dobili na vremenu. Bićete brzi i efikasni ali i pomalo nestrpljivi. Upravo zbog toga povedite računa da ne pokvarite odnose sa okruženjem i da vas ne smatraju za osobu s kojom je svaki normalan dogovor nemoguć. Moguće su prenagljene reakcije a posebno će muškarci biti nervozni i otresiti. Takođe, muškarci će se preračunati u svojoj glavi i doneti neke ne baš popularne mere ka unapređenju sopstvenog života. Ako budete imali problema sa strujom, pozovite majstora i ne dirajte ništa sami. Muškarci imaju izvanrednu priliku da od danas promene svoje zdravstvene navike ili u suprotnom, njihovo zdravstveno stanje će rapidno opadati.  Čuvajte se povreda na radu.

02 AVGUST – VENERA SEKSTIL URAN (18) – Dame bi trebale da budu skromne i strpljive. Na taj način mogu dosta unaprediti svoj lični i emotivni život. Ovaj tranzit ukazuje i na ljubavne prilike koje se nude. U pitanju je osoba koja poseduje sve kvalitete koje su vam potrebne iako nećete osetiti neodoljivu privlačnost istog momenta ali ako osobi preko puta date priliku, videćete da nemate na šta da se žalite. Tranzit je povoljan i da nešto uradite na sebi po pitanju lepote i zdravlja. Možda je pravi trenutak da posetite kozmetičara. Na poslu ćete imati podršku kolege ili koleginice sa posla. Iznenadni dobitak.

07 AVGUST – VENERA TRIGON NEPTUN (25) – Fantastičan je dan da negde otputujete ili odete na more. Prijaće vam daleke destinacije i da budete što dalje od drugih ljudi. Ako ste u mogućnosti posetite muzej, umetničku galeriju ili otiđite na koncert. Ovaj tranzit donosi i umetničku kreativnost, muzikalnost a fotografi će napraviti odlične fotke i snimke. Ako tragate za mirom, možete posetiti Crkvu, manastir ili drugu versku bogomolju. Činite dobra dela jer će vam ona biti uzvraćena. Neki susreti ovih dana mogu biti sudbinski a vi ćete primetiti da postoji nešto što vas nedvosmisleno veže za voljenu osobu.

07 AVGUST – MARS KVADRAT SATURN (22) – Istog dana se dešava još jedan aspekt koji je po svojoj prirodi nepovoljan. Lako se može desiti da muškarci budu neraspoloženi, nezainteresovani ni za šta, da budu hladni i distancirani a žene prepuštene same sebi. Ovaj tranzit je nepovoljan za posao i produktivnost. Mogući su prekidi posla, zastoji, probijanje termina, kašnjenje, odlaganje poslova i manjak radnika. Mogući su i kvarovi koji mogu biti komplikovaniji nego što mislite. Pad muške energije. Neuspeh u krevetu. Udarac za libido. Odbijanje starijih muškaraca.

09 AVGUST – VENERA OPOZICIJA PLUTON (26) – Poučeni nekim starim iskustvom ne bi trebalo da od ikoga tražite ili dajete novac na zajam. Ali ako on vama bude bio potreban, jako su male šanse da ga nađete u ovom periodu. I u emotivnom smislu, ovaj tranzit može biti jako nepovoljan jer donosi ljubomoru na koju ne možete da utičete osim da je trpite. To je ona ljubomora kada vaš partner mora da ide na posao a na tom poslu on radi sa zgodnom koleginicom za koju sumnjate da joj se dopada vaš partner. Tu nema puno pomoći osim što tu ljubomoru morate da potisnete tražeći više samopouzdanja i vere u sami samima.

 

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova teksta objavljenoog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja i postavljanje na društvene mreže.

11 AVGUST – SUNCE KVADRAT URAN (18) – Ovo je nepovoljan aspekt jer može da donese razne probleme, nepromenišljene i iznuđene reakcije, prekide nekih odnosa, može da donese otkaze, najavu većih promena na poslu koje vam se neće dopasti i nepopularne mere. Svaki pokušaj da započnete na silu neki novi posao će se pokazati kako veliki promašaj. Ako niste spremni, bolje odložite nove početke kako ne bi pokvarili svoju reputaciju i pokazali se kao nedoraslim u datoj situaciji. Neki ljudi vas mogu negativno iznenaditi. Očekuje i žurbu prilikom obavljanja posla i puno tenzije da se sve završi na vreme. Ovaj tranzit će najpre uticati na muškarce u srednjim godinama kojima je jako stalo do ličnog ugleda, pa ukoliko na neki način budu ugroženi, mogu odreagovati silovitije nego inače. Muškarci lako mogu prekinuti neke odnose ili izaći iz ljubavnih veza. Ovih dana se čuvajte i mogućnosti srčanog ili moždanog udara, posebno hronični i osetljivi bolesnici jer su šanse za tako nešto dosta uvećane.

11 AVGUST – MARS SEKSTIL NEPTUN (24) – Istog dana se dešava još jedan tranzit koji donosi nesigurnost, strahove i manjak samopouzdanja. Ovaj tranzit donosi i nepoverenje u muškarce koji danas mogu izgledati kao da su totalno poludeli. Mogući su radovi sa greškama. Učinite dobro delo i odradite nekome nešto besplatno. Ne verujte nepoznatim muškarcima. Muškarci mogu biti nespretni u svojoj brzini da što pre završe nešto. Neki mogu potražiti pomoć lekara.

14 AVGUST – SUNCE OPOZICIJA SATURN (21) – Tokom današnjeg dana nas očekuju dva aspekta. Ovaj je nepovoljan jer donosi probleme na koje ne možemo da utičemo. Uspeh lako može izostati. Umesto pohvale dobićete kritiku ili umesto kritike pohvalu. Sve što očekujete može biti upravo drugačije. Ukoliko putujete u udaljene krajeve ili inostranstvo može doći do zastoja, većih kontrola i pregleda robe a s obzirom da je i tranzitni Mesec u znaku Riba, policija može tragati za narkoticima i nedozvoljenim stvarima. Muškarci mogu biti osetljiviji te se stoga lošije osećati. Ne tražite pomoć muške osobe jer neće biti u mogućnosti da vam izađe u susret. Odložite razgovor sa nadležnom osobom ili direktorom.

14 AVGUST – MARS TRIGON PLUTON (26) – Tranzit koji donosi obnovu energije. Možete ustati poput feniksa. Konsolidovanje snage i usmeravanje ka pravim ciljevima. U odnosima sa drugim ljudima a posebno sa muškarcima budite oprezni jer mogu biti ljubomorni i zavidni a to će posebno iskazati u emotivnim odnosima. Vodite računa s kakvim osobama sarađujete jer možete upasti u probleme ako se radi o ljudima sa one strane zakona. Odličan dan za početak renoviranja.

16 AVGUST – MERKUR TRIGON URAN (18) – Sjajan da za sprovođenje novih poslovnih ideja i modernizaciju na radnom mestu. Sve ide ka unapređenju poslovanja. Budite otvoreni za nove ideje ali i da saslušate mlađe osobe koji vam mogu nešto direktno predložiti. Ako niste sigurni u nešto, konsultujte se sa osobom čije mišljenje jako cenite. Porazgovarajte sa njom i otvorite se jer ono što možete dobiti tim razgovorom može biti za vas jako važno i vredno. Razmišljate o budućnosti. Planirajte nekoliko koraka unapred. Vreme je za nadograđivanje znanja i usavršavanje.

18 AVGUST – VENERA TRIGON JUPITER (8) – Ovo je fantastičan dan za sve vrste slavlja i svečanosti. Veze započete ovih dana mogu postajati sve ozbiljnije a osećanja sve intezivnija. Ljubavne veze će postati javne i želećete da pokažete svima ono što osećate. Neki ljubavni parovi se mogu veriti ili započeti zajednički život. Takođe, ovaj tranzit ukazuje i na veće novčane dobitke, uplate, isplate, skupe poklone i usluge koje možda ne bi ste mogli sebi da priuštite. Dame će se ponašati raskalašno i ovih dana neće biti štednji. Ne bi bilo loše da igrate igre na sreću. Nova poznanstva započeta na današnji dan mogu biti na obostranu korist i zadovoljstvo bez obzira o kakvom odnosu je reč.

21 AVGUST – MERKUR OPOZICIJA NEPTUN (24) – Povedite računa u saobraćaju a ukoliko negde putujete, proverite sve što je potrebno za taj put – da li imate dovoljno goriva, uslovi putovanja ukoliko idete u drugu zemlju ili gde su vam dokumenta, jer se lako može provući kakav propust. Problemi sa auspuhom. Ako putujete nekim drugim prevoznim sredstvom, proverite red vožnje. Čuvajte se džeparoša u gradskom prevozu a pazite i da nešto ne zaboravite. Deca vas mogu slagati a da ne primetite. Gubljenje stvari. Zaboravnost. Ovo nije pogododan dan za polaganje ispita, učenje, zakazivanje konsultacija. Nešto možete pogrešno razumeti. Slab signal na telefonu.

 

22 AVGUST – MERKUR TRIGON PLUTON (26) – Tranzit koji ukazuje da je vreme za resetovanje nekih odnosa a posebno onih vezanih za porodicu. Morate preći preko nekih stvari. Mlađa osoba se može ponašati manipulativno ili na neki način vršiti pritisak na vas. U komunikaciji vodite računa o tome koliko reči mogu biti moćne i koliko se teško zaboravljaju nanete uvrede. Reorganizujte posao.

27 AVGUST – VENERA KVADRAT URAN (18) – Tokom ovog dana nas očekuju dva aspekta i oba su sa negativnim dejstvom. Ovaj donosi nemir, nezadovoljstvo, prekide nekih odnosa, odbacivanje svega što je loše, opterećujuće i svega što može da naruši vašu slobodu. Ljubavne veze će biti na velikim ispitima jer je i tranzit koji sutra sledi dosta nepovoljan. Može doći do raskida, razvoda ili dužeg putovanja jednog od supružnika ili emotivnih partnera. Ako imate poteškoća u emotivnom odnosu možda bi vam prijala mala distanca da imate vremena da razmislite o svemu. Nepovoljne zdrastvene dijagnoze. Potrebno je potpuno menjanje navika! Ženske osobe mogu dobiti otkaz ili ga dati. Nezadovoljstvo zbog novca.

27 AVGUST – SUNCE KVADRAT MARS (3) – Opasnost vas vreba na poslu. Šef ili direkotor može biti ljut i nervozan, pa neko od zaposlenih lako danas može izvući deblji kraj. Gledajte da se sklonite od uticajnih osoba i da ih ni na koji način ne iritirate. Takođe, i vi možete biti nezadovoljni nekim najavljenim promenama na poslu. Ovaj tranzit donosi i probleme u braku. Svađa sa supružnikom koji može biti veoma ljut i agresivan. Pazite da nešto ne polomite a posebno su osetljivi stakleni, keramički i porcealnski predmeti.

28 AVGUST – VENERA OPOZICIJA SATURN (20) – Ako čekate na novac, on danas može izostati. Ovaj dan je loš za emotinve odnose i ukoliko očekujete poboljšanje, izvinjenje ili ustupke od partnera, oni će verovatno izostati. Ako planirate susret i on se može odložiti zbog nekog razloga. Nije povoljno za veće kupovine, bankarske transakcije i veća poslovna ulaganja i proširenje posla. Susreti sa starim kolegama kojima ne pada na pamet da se vrate na staro. Kolege ne žele namerno da vam pomognu. Razočaranje. Zalijte cveće. Oberite voće ili povrće, da ne propadne.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *