01 NOVEMBAR —– MERKUR △ TRIGON JUPITER (22) – Ovo je treći put da Merkur u Vagi pravi trigon sa Jupiterom u Vodoliji a pošto se radi o pozitivnom aspektu možemo da očekujemo pojačanje na radnom mestu u vidu novih kolega koji mogu osvežiti posao i način rada svojim drugačijim razmišljanjem. Dan je idealan i za početak nekih poslova posebno onih koji su vezani za knjigovodstvo, novinarstvo, marketing, programerstvo i trgovinu. Možete steći puno novog znanja i mnogo lakše ćete prihvatiti ono što naučite. Uspeh vas očekuje ukoliko imate ispite, testove i polaganja. Moguća su duža i kraća putovanja. Ovaj aspekt je povoljan za sve vrste kupovina.

02 NOVEMBAR —– MERKUR □ KVADRAT PLUTON (24) – Možete stvoriti pogrešnu sliku o jednoj osobi koju ste do juče simpatisali ali proverite informacije kojima raspoložate jer nije sve kako izgleda. Ovaj tranzit povećava mogućnost uvreda, negativnih komenatara i pokušaja diskriminacije. Budite oprezni u razgovorima jer ono što kažete ne možete povući a ni jedno izvinjenje tu ne može izbrisati ono što je izgovoreno. Vodite računa o saobraćaju jer su moguće nezgode. Lako možete baciti važan papir, dokument ili račun.

04 NOVEMBAR —–SUNCE ☍ OPOZICIJA URAN (12) – Ovo je jako nezgodan aspekt jer donosi nevolje, probleme i loše odnose sa okruženjem  Na poslu, vodite računa o tome da ne zaslužite otkaz jer će ih šefovi i direktori vrlo rado davati ovih dana. Muškarci će biti vidno nervozni i nepredvidivog ponašanja, bukvalno rušeći sve oko sebe. Gledajte da ih dodatno ne nervirate i opterećujete a ukoliko budete terali “mak na konac”, vrlo lako možete izvući deblji kraj. Galama, žučnija rasprava i nezadovoljstvo će pratiti ovaj tranzit. Mnogi će želeti da promene situaciju u kojoj su se našli, ali to neće biti moguće ostvariti preko noći. Mogući su problemi u porodici, sa mužem (ako ste žensko) ili ocem. Ukoliko ste srčani bolesnik ili patite od povišenog pritiska, povedite računa ovih dana.

06 NOVEMBAR —– MERKUR ⚹ VENERA (1) – Evo tranzita koji je uvek povoljan za susrete i razgovore sa drugim ljudima. Primetićete da su svi mnogo više otvoreniji a čak i nepoznati ljudi će želeti da komuniciraju, posavetuju vas ili vam nešto predlože. S obzirom da je Venera započela tranzit kroz znak Jarca ovo može da ukazuje na susrete sa ljudima koje niste dugo videli a kojima ćete se jako obradovati. Osoba preko puta može evocirati vaše uspomene. Idealan je dan da pazarite nešto od kože – čizme, cipele, kaiš, novčanik ili tašnu. Manji dobici ili vraćanje starog duga.

10 NOVEMBAR —– MERKUR ☌ MARS (7) – Ovog dana se dešavaju čak tri aspekta te se spremite na neočekivane događaje. Svi aspekti su veoma izazovni a ako dodamo činjenicu da je i tranzitni Mesec u Vodoliji, ovo može da bude jedan veoma stresan dan. Prvi aspekt ukazuje na mogućnost rasprave, svađe, britkog jezika i odgovora. Problemi u odnosu sa bratom, sestrom, rođacima, susedima. Moguće je nekakva šteta ili trošak. Ako imate problema sa prevozom, najbolje je da energiju ovog aspekta potrošite na pešačenje, trčanje ili marathon. Problemi i kvarovi tehničkih uređaja. Ako danas polupate ili oštetite telefon, velike su šanse da ćete morati kupiti novi.

10 NOVEMBAR —– MERKUR □ SATURN (7) –  Ovaj tranzit može da ukaže na prekid komunikacije nakon rasprave, na kašnjenje odgovora, odbijanje poziva, loš internet, probleme sa tehnikom, zatvaranje u sebe i odbijanje saradnje sa drugim ljudima. Nije povoljno za ispite, učenje, putovanja, kupovinu a svi vaši pokušaju da unapredite poslovanje mogu pasti u vodu. I sa decom možete očekivati neki vid problema, poteškoća ili zastoja u učenju.

10 NOVEMBAR —– MARS □ SATURN (7) – Još jedan nepovoljan aspekt koji donosi probleme na poslu, nemogućnost da se posao završi do kraja, zastoje i kvarove mašina, kašnjenje materijala a može doći i do pravnih poteškoća zbog čega se posao može stopirati. Nikako ne započinjati ovih dana nove poslove jer mogu biti osudjeni na propast. Treba istaći i da će se dejstvo ovih tranzita osećati i nekoliko dana pre i posle ovog egzaktnog susreta.

12 NOVEMBAR—– SUNCE △ NEPTUN (20) – Tranzit koji nas može navesti na pojačanu brigo o zdravlju. Muškarcima može biti loše a svi ćemo osetiti manjak energije. Ovaj dan je povoljan za stvaralaštva i kreativnost, pa tako umetnici mogu biti veoma produktivni ovih dana. Pravo je vreme za izložbe ili odlazak do muzeja.  Takođe, ne bi bilo loše da pomognete ljudima kojima je potrebna pomoć ili čak da organizujete u svom okruženju humanitarnu akciju. Opraštajte! Vaš direktor može saznati nešto što se od njega prikrivalo. Uspešan rad tajnih službi.

13 NOVEMBAR —– MERKUR ☍ OPOZICIJA URAN (12) – Ovo je dan koji može biti dvojak – Ili donosi neopozive promene i prekide ili nemogućnost da se one realizuju. Ovo je najgori aspekt koji na koji je jako teško uticati a u zavisnosti od vaše natalne karte može delovait na vas. Ovakva pozicija Merkura i Urana ukazuje na potrebu za inovacijama i novim investicijama ali Uran u Biku govori da finansije mogu biti problem da se one realizuju do kraja. Mlađe osobe moraju poraditi na svojoj nestrpljivosti.

15 NOVEMBAR —– SUNCE □ JUPITER (23) – Ovo je dan kada autoriteti mogu nastupiti agresivnije, računajući na podršku koju, može se ispostaviti, na kraju neće ni imati. Zato je potrebno pravi poteze u skaldu sa parolom “Bolje vrabac u ruci, nego golub nag rani”. Muškarci će biti željni dokazivanja i odmaravanja snaga sa drugima. Samim tim, ovo je povoljan dan za takmičenja i sport ali uz oprez da možete preceniti svoju snagu. U izgledu su nove poslovne ideje i novi saradnici, mada postoji mogućnost da se planovi menjaju i da na kraju od toga ne bude ni pola od onoga što je rečeno.

16 NOVEMBAR —– SUNCE ⚹ PLUTON (24) – Povoljan dan za obezbeđivanje podrške i sponzorstva kako bi mogli da realizujete svoje planove. Ovo je dan kada neki mogu potražiti zajam ili kredit za posao. Uspeh možete postići u menadžerskim poslovima jer ćete znati da procenite kvalitete svojih saradnika ili cenu nekog posla. Sa osobom iz porodice možete razgovarati o podeli imovine. Mogući su veći radovi na imanju a posebno oni na kojima je potrebna snaga. Oprez je potreban na radnom mestu a posebno ako je to rudnik ili nekakva proizvodanja sa većim mašinama.

17 NOVEMBAR —– MARS ☍ URAN (12) – Može doći do nezadovoljstva među zaposlenima zbog slabih plata ili lošijih uslova vezanih za pauza za ručak. Ako ste privatnik, porazgovarajte o tome sa svojim radnicima. Tokom ovog dana mogu nastati neočekivani troškovi a nekima će se otvoriti prilika da nešto kupe ili započnu neke nove poslovne projekte ali će biti problem što nećete imati dovoljno novca za sve. Ako prenaglite u odnosu sa drugima, očekujte burnu reakciju.

18 NOVEMBAR —– MERKUR △ NETPUN (20) – Ovo je tranzit u kojem možete pomoći mlađoj osobi ali vam i ona može tražiti pomoć na koju bi ipak trebalo da se osvrnete. U svakodenici vodite računa da ne napravite nekakve troškove, da ne platite više na kasi a proverite i račun koji ste dobili. Vodite računa da vas neko ne pokrade ili da izgubite važan dokument, platnu karticu i slično. Mlađi mogu biti pospani, posebno posle obilnog obroka. Deca se mogu žaliti na bolove u grlu.

19 NOVEMBAR —– VENERA △ URAN (12) – Ovo je sjajan dan za nove poslovne investicije. Prijateljima može biti potrebna vaša pomoć ili usluga. Mogući su iznenadni dobici a neki od njih se mogu dogoditi u tajnosti. Takođe, obratite pažnju na to gde stajete jer možete naći nešto vredno što je drugi izgubio. Ovaj tranzit govori da je vreme da probate nešto potpuno drugačije od hrane ili da budete otvoreni za eksperimentisanja. U ljubavnim odnosima, može doći do novih poznanstava ili unapređenja postojećih veza. Potencirajte na iskrenosti. Dobitak preko prijatelja.

20 NOVEMBAR —– MERKUR □ JUPITER (24) – Ovo je tranzit koji će značajno povećavati komunikaciju među ljudima ali vodite računa o tome da ne preterate sa dužinom razgovora jer neki neće imati meru. Poznat vam je taj osećaj kada se neki telefonski razgovor oduži na sat vremena ili kada pola sata stojite na ulici pozdravljajući se sa drugima. Ovakav tranzit može doneti i mnoštvo ogovaranja i neproverenih infomacija. Imaćete potrebu da širite priču bespotrebno umesto da se fokusirate na bitne stvari. Moguća je realizacija putovanja.

21 NOVEMBAR —– MERKUR ⚹ PLUTON (24) – Osetićete da su deca manipulativna i da žele da vas ucene za nešto što žele. Ali osetićete takvu energiju i u komunikaciji sa ljudima iz okruženja. Možda neko od njih nema dovoljno hrabrosti da se suoči sa autoritetom, pa ide okolnim putem da bi to postigao. Ovaj dan je idealan da nešto prepravite, preokrojite ili da napravite selekciju potrebnih i nepotrebnih stvari. Ono što vam nije potrebno bacite ili poklonite u humanitarne svrhe.

28 NOVEMBAR —– SUNCE ☌ MERKUR (7) – Ako ste planirali da razgovarate sa autoritetom oko ličnih i poslovnih problema, sada je pravi trenutak jer ćete proći mnogo bolje nego što ste se nadali. Ovo je tranzit koji govori i da vaš poslodavac može održati sastanak i predstaviti vam nove planove i zadatke za naradni period. S obzirom da se ovaj egzaktan aspekt dešava sa Mesecom u Devici, razgovor se može voditi i oko kolega sa kojima radite. Pravo je vreme za rešavanje papirologije ali i početke nekih novih poslova. Ovaj tranzit donosi zbližavanje i sa porodicom a najpre sa ocem. Podela obaveza na jednake delove.

30 NOVEMBAR —– SUNCE ⚹ SATURN (8) – Muškarci mogu biti malo posesivniji nego inače, zahtevajući od dame da se odreknu nekih svojih planova kako bi održale mir u kući. Inače, ukoliko se to ne desi, muškarci mogu biti tvrdoglavi i teško će preći preko uvrede časti. U međuljudskim kontaktima, može doći do ljubomore bivših partnera.  Ovo je odličan dan za razgovore o nasledstvu i rešavanju nekih starih imovinskih zavrzlama. Uspešno vraćanje duga.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *