OVAN  

   POSAO – Definitivno ćete sa svim ostalim znakovima horoskopa osetiti promene koje donosi 2021 godina. Morate se uklopiti sa novim sistemom rada, drugačijim uslovima ili radnom vremenu. Ako ste privatnik trebalo da unosite određene novine u vaše poslovanje i idete u korak sa situacijom. Neki od vas koji su zaposleni u državnim institucijama ili drugim firmama i organizacijama mogu da očekuju promene u strukturi vlasti i drugačiji nivo komandovanja. Nije isključeno ni da dobijete i otkaz bez mogućnosti da pronađete adekvatnu zamenu u dogledno vreme.

                 NOVAC – Uran se nalazi na vrhu vašeg 2 polja što donosi promene na finansijskom planu. Ne vladate situacijom i zbog toga napravite plan B. Moguće je smanjenje plate, gubitak ili veći trošak. Izbegavajte veća ulaganja i nesigurne investicije. Prijatelj vam može pomoći.

                  LJUBAV – Ne očekuju vas veće promene na ovom planu ali se mnogi od vas koji su u braku mogu osetiti usamljeno i zapostavljeno. Nekima će biti najlakše da se sklone od partnera kako bi ih on što manje nervirao i kako bi time smanjili tenziju u braku. Neki od Ovnova mogu se upustiti u tajnu ljubavnu vezu. Slobodni Ovnovima će biti veoma teško da pronađu srodnu dušu jer oni najviše reaguju pri susretima uživo a kada je to sve proređeno, njihova osvajačka moć ne može da dođe do izražaja.

                  ZDRAVLJE – Od proleća ćete biti skloni prehladama i virusnim infekcijama. Više se odmarajte.

                  SAVET – Možete se razočarati u jedno prijateljstvo i postepeno se udaljiti od te osobe ali vam zvezde u pomoć šalju nekog novog.

BIK     POSAO – Vaše nezadovoljstvo finansijama može rasti sve više iz dana u dan, da biste na kraju bili spremni čak da promenite posao. Ipak, to se ne preporučuje jer će i to ići mnogo teže nego što ste zamislili. Ovaj period je za vas neka vrsta mentalnog pričišćenja u kojem bi trebalo da shvatite da je vreme da poradite na sebi i svom usavršanju jer su vas drugi u međuvremenu pretekli. Ono što je dobro u 2021 godini su prijatelji kojima ćete biti okruženi i od kojih možete naučiti neke nove stvari. Prijaće vam rad u većim organizacijama a imaćete i dovoljnu brzinu u obavljanju poslova.

           NOVAC – Nezadovoljstvo finansijama vas može navesti da pronađete i dodatnu zaradu kojom ćete popuniti kućni budžet.

           LJUBAV – Ono što će vas najviše opterećivati biće odnosi sa partnerovom porodicom. Želećete da radite po svome zbog čega vas starije osobe mogu prozvati buntovnikom a gledajući sa strane, nekima možete biti neotesani i bez kućnog vaspitanja. Naučite da iznesete svoje mišljenje a da ne vređate drugoga jer vam i partner to može zameriti. Partner je uspešan ali u isto vreme i tajanstven. Ne znate o njemu baš sve. Slobodni Bikovi, u 2021 godini vas očekuje par zanimljivih poznanstava ali teško da ćete se smiriti sa jednom osobom. Ako nekoga budete i upoznali, situacija će vas udaljavati ili navoditi u nova razočaranja.

            ZDRAVLJE – Stres. Nervoza.

SAVET – Uživaćete u svemu što je novo i drugačije.

BLIZANCI     POSAO – Za razliku od drugih vi ne bi trebalo da unosite veće promene u svom poslovanju jer se mogu pokazati kao promašaj, ali ako budete primorani na promene, osetićete se jako loše jer se nikako nećete uklopiti u novonastalu situaciju. No, kako bilo, pred vama je sjajna godina u kojoj možete doći do stalnog zaposlenja a pošto je vaš znak poznat po tome da radi i dva posla u isto vreme, neće začuditi ako u jednom trenutku budete zaposleni i na dva radna mesta. Naravno, zadržaćete onaj koji vam je pogodniji. Pravo je vreme da potražite zaposlenje ako niste zaposleni. Možda nećete raditi baš ono što volite ali zbog vaše snalažljivosti, nema sumnje da ćete se prilagoditi i novom radnom mestu.

                     NOVAC – Jun mesec vam je posebno povoljan za novčane dobitke. Ne očekuju vas veće promene na polju finansija. Sigurnost.

                     LJUBAV – Kada je partnerstvo u pitanju, voljena osoba će želeti da malo više radi na svoju ruku zbog čega ponekad možete pomisliti da se ona uopšte ne dogovara sa vama po pitanju važnijih porodičnih odluka. Nemojte insistirati na tome jer ako to budete radili, partner će postajati sve nezadovoljniji i spremniji da vas ostavi. Postaćete bliskiji sa porodicom vašeg partnera a možda će im biti potrebna vaša pomoć pa ćete zbog toga provoditi više vremena sa njima. Slobodni Blizanci, avust mesec vam donosi nova udvaranja i nova ljubavna poznanstva.

                     ZDRAVLJE – Ne spavate dovoljno.

                     SAVET – Pazite da ne otkrijete slučajno svoju tajnu.

RAK     POSAO – 2021 godina može biti veoma značajna godina za vas koja vam donosi proširenje posla i širenje poslovnog uticaja. Neki od vas mogu očekivati i saradnju sa strancima, zaposlenje u inostranim firmama ali i privremeni posao u inostranstvu.  Ukoliko budete želeli da napredujete, preporučuje se svaki vid doškolavanja jer će to kasnije znatno uticati na vaše poslovanje. Praktikujte zapadnu filozofiju i više se usmerite na zapadne standarde u vašem poslovanju i neće biti problema.

             NOVAC – Novčanu podršku možete da očekujete od osobe iz daleka a neki rešenje svog problema vide u odlasku u inostranstvo. Mnogo rasterećeniji ulazite u novu godinu ali gledajte da što više duga izmire.

             LJUBAV – Kada Saturn započne tranzit kroz znak Vodolije onda ćete i vi osetiti jednu izvesnu promenu kroz bračnog druga. To vam se u početku može dopadati jer ćete sve to doživeti kao sjajno rešenje za vašu porodicu i budućnost ali vrlo brzo se može ispostaviti da je to bila medveđa usluga koja će vam poput bumeranga tresnuti o glavu. Ako ste već imali zajednicu iza sebe, onda 2021 godina donosi nova partnerstva ali pre će reč biti o vanbračnoj zajednici nego o klasičnom braku. Slobodni Rakovi, može vam se dopasti osoba iz inostranstva zbog čega ćete početi da maštate o preseljenju.

             ZDRAVLJE – Solidno je.

            SAVET – Iskoristite 2021 godinu da što više putujete.

LAV     POSAO – Kada je posao u pitanju, Lavovi će napokon moći da odahnu jer je jedan teži period iza njih. Sada će polako sve doći na svoje mesto a vi samo ćete moći da se bolje istaknete i pokažete u punom jeku sve svoje sposobnosti. Znatno će se popraviti i vaš odnos sa kolegama a i oni sami će postati mnogo otvoreniji za saradnju sa vama. Verovatno da nećete više toliko ostajati na poslu a smanjiće se broj vaših odgovornosti.  Ukoliko planirate pokretanje privatnog posla biće vam potrebna pozamica, kredit ili sponzorstvo uticajne osoba a to ćete uspeti da obezbedite u drugoj polovini 2021.

            NOVAC – Razmišljate o podizanju kredita. Uspešno dolazite do novca u drugoj polovini godine. Neki od vas mogu dobiti nasledstvo. Pogodno vreme za prodaju nekretnine.

           LJUBAV – U prvi mah 2021 godina vam donosi stabilizaciju na polju partnerstva. Situacija će biti povoljna za voljenu osobu koja može očekivati i poslovnu ekspanziju i napredak a baš to vas istovremeno, u nastavku godine, može udaljiti jedno o drugoga. Partner može planirati i putovanje u inostranstvo zbog posla pa to se zadržati duže od planiranog. Lavovi koji nisu u vezi, mogu sresti razvedenu osobu ili nekog ko je već bio u zajednici i započeti vanbračnu zajednicu sa tom osobom. Prednost dajte starijoj osobi jer ćete se pored nje osećati sigurno.

           ZDRAVLJE – Čuvajte se kamena u bubregu. Pijte više tečnosti i destilovanu vodu.

           SAVET – Ukoliko se suđenje oduži, to će biti na vašu štetu.

DEVICA     POSAO – 2021 godina svim Devicama donosi više odgovornosti i neizvesnosti kada je posao u pitanju. Zbog toga što će biti svesne da je sve neizvesno, Device će morati da se potrude mnogo više nego do sada kako bi zadržale radno mesto. A neki od vas mogu raditi i manje plaćen posao jer vas na to može primorati situacija. Iako ćete na početku ove godine imati sve beneficije i biti stvarno zadovoljni svojim poslom, postepeno, tokom godine, situacija će se u potpunosti preokrenuti.  Budite spremni da radite duplo više od ostalih, da ostajete prekovremeno a obavezno prekontrolište sav svoj posao.  Iako će vam na početku 2021 biti puno toga olakšano, neke kolege mogu otići iz firme, pa ćete morati da radite i njihov posao.

                  NOVAC – Koliko budete radili, toliko ćete i zaraditi. Neki mogu duplirati posao da bi imali dovoljno novca za sve. Dobici kroz izdavanje.

                  LJUBAV – Kada je partnerstvo u pitanju sredinom godine ćete biti veoma bliski sa partnerom a u tom periodu ćete provoditi i puno vremena zajedno. Možete otkriti neke tajne ili nešto što je partner skrivao od vas i zbog toga će vam biti milo. Neke Device mogu planirati sa partnerom zajednički posao ali ako se to i dogodi gledajte da to  bude nešto kratkoročno. Device koje su u dugim vezama mogu planirati venčanje i početak zajedničkog života. Ispunili su se neki uslovi i sada je vreme i da se vi skrasite. Slobodne Device, krajem godine obratite pažnju na ljude koje srećete jer među njima može biti vaš budući suprug ili supruga.

                  ZDRAVLJE – Prijaće vam alternativna medicina ili homeopatija.

                  SAVET – Nabavite ljubimca bez obzira koliiko vam on donosi obaveza.

VAGA     POSAO – Imaćete priliku da radite ono što volite i samo tako ćete uspeti da se istaknete i budete najbolji. Zbog Jupitera i Saturna u vašem 5. polju sada možete pretvoriti vaš hobi u biznis ili u vaše primarno zanimanje. Ono što je dobo, ne očekuju vas veće promene na poslu pa se možete opustiti. Gledajte da jačate svoje pozicije u svakom ambijentu i da se okružite uspešnim ljudima na koje se kasnije možete osloniti ili praviti poslovnu saradnju. Dok čekate veće poslovne šanse, posvetite se učenju i usavršavanju.

                NOVAC – Mogući su manji dobiti kroz igre na sreću. Draga osoba želi da vam izađe u susret. Poklon preko partnera.

                LJUBAV – Kada je ljubav u pitanju ovo je za vas značajna godina jer će vam Jupiter i Saturn u polju ljubavi doneti duboke i intezivne emocije, no ljubavni odnos neće biti bez problema. Očekujte izazovne periode u kojima morate nešto žrtvovati zbog vaše ljubavi. Ukoliko planirate proširenje porodice sada će mnogi raditi na tom pitanju. Dame, nemojte se ustručavati da putem veštačke oplodnje ostanete u drugom stanju. Slobodne Vage, pred vama je period u kojem možete upoznati čoveka ili ženu svog života. Neće biti jednostavno. Početak će biti buran i sa puno prekida.

               ZDRAVLJE – Najbolji lek za sve bolesti biće vam sport.

               SAVET – Ovo je godina trijumfa i nagrada, pa sebe možete častiti sa malo više lenčarenja i odmaranja.

ŠKORPIJA     POSAO –  Naredni period neće doneti puno promena u vašem poslovanju ali možete promeniti poslovne saradnike jer ćete dobiti mnogo povoljnije uslove na nekom drugom mestu. Ono što je zanimljivo je da ćete razmišljati o privatnom poslu i biznisu, pa će mnoge Škorpije praviti planove o osamostaljivanju a samo one retke će se osmeliti da se upuste u tu novu avanturu u ovakva nesigurna vremena. Ono što je povoljno u vašem slučaju su svi poslovi vezani za nekretnine i na tom polju možete ostvariti profit.

                      NOVAC – Novac vam dolazi preko nasledstva ili prodajem nekretnine. Imaćete veliku podršku ukućana a posebno ženskih osoba.

                      LJUBAV – Uran u vašem 7. polju donosi vam napetu situaciju u braku a neke Škorpije mogu neslavno završiti svoju bračnu zajednicu. Lošoj situaciji doprineće i partnerova briga oko finansija koja će iz dana u dan biti sve veća. No, ukoliko partner zavisi od vas to može biti razlog da on odloži donošenje većih životnih odluka jer je zavistan od vas i još uvek nije pripremljen. Partneri nekih Škoprija mogu dobiti otkaz na poslu zbog čega će dodatno brinuti. Svi oni koji su u vezama, ne očekuju veće ljubavne promene. Veza će biti stabilna ali ćete svesno odlagati ulazak u brak. Slobodne Škorpije mogu da očekuju najviše ljubavnih dešavanja tokom proleća 2021 godine. Pred vama je strastvena, tajna ljubavna veza.

                      ZDRAVLJE – Mogućnost alergije. Problem sa disajnim putevima.

                      SAVET – Provodite što više vremena sa svojom porodicom.

STRELAC     POSAO – Morate biti obazrivi jer Uran ulazi u vaše polje posla najavljujući promene. Ipak, one mogu biti i posledica neželjenih dešavanja tako da je pred vama jedna jako neizvesna i turbulentna godina. Ovaj tranzit ukazuje i da vi sami možete imati potrebu da promenite radno mesto kako biste sebi obezbedili bolje finansije. Svako će gledati svoje interese a sve će se vrteti oko novca. Na poslu možete očekivati i nove kolege koje vam neće prijati i koje ćete dočekati hladno i distancirano. Ako želite napredak, investirajte u svoj posao, modernizujte se i gledajte da idete u korak sa vremenom.

                   NOVAC – Kada je novac u pitanju možete očekivati veće oscilacije. Ni jedan mesec vam neće biti isti i zbog toga bi trebalo da budete pažljivi pri trošenju kako ne bi doveli sebe u situaciju da jednog meseca imate novca a da ste drugog meseca u manjku.

                   LJUBAV – Ono što bi trebalo da obratite pažnju je komunikacija ali bi trebalo da sami naučite kada treba da stanete da pričate jer idete iz krajnosti u krajnost. Bilo bi sjajno kada bi sa partnerom organizovali kraća putovanja, šetnje ili izlete. Bitno je da na pravi način provedete zajedničko vreme a pošto partner voli slične stvari kao vi, znaćete kako da mu ugodite. Uvedite nove navike poput šetnje jer će vas to zbližiti. Oni koji su u braku mogu očekivati proširenje porodice. Strelčevi koji nisu u vezi mogu očekivati veliku promenu u emotivnom životu. Ovog puta će preseći i pokrenuti se. Počinje doba flerta, susreta, novih poznanstava i putovanja na koijma su moguća nova poznanstva.

                  ZDRAVLJE – Bolovi u kolenima. Izbegavajte masnu hranu jer to šteti vašem srcu.

                  SAVET – Idealno je vreme da upišete kurs stranog jezika ili položite vožnju ako do sada niste.

JARAC     POSAO – Bićete u stanju da menjate sve oko sebe da bi obezbedili što bolje finansije tokom naredne godine ali neke poslove jednostavno morate odbiti jer se nećete vremenski uklopiti zbog obaveza koje već imate kao i zbog obaveza prema vašoj porodici. Sve vas to može sputati da bolje napredujete. Ono što je dobro u sledećoj godini je to da ćete u nekim stvarima biti neprepoznatljivi jer ćete napokon ići u korak sa vrenom. Sve se menja oko vas pa se morate menjati i vi. S početkom godine vas očekuje niz srećnih okolnosti i poslovanje sa inostranstvom.

                NOVAC – Sledeća godina vam donosi promene po pitanju finansija. Ako planirate neke veće investicije onda će vas to dodatno opteretiti i početi da sve više brinete. Možete jedno vreme imati čak i dva zaposlenja ili dva izvora prihoda ali ćete jedan postepeno sve više smanjivati. Biće to kao neka vrsta prelaznog perioda da bi što manje osetili razliku. Može doći i do povećanja plate i raznih beneficija pa da u drugom trenutku imate smanjenje plate i troškova.

                LJUBAV – Jarčevima je dosadilo da trpe i popuštaju. Sada će podići glavu i usprotiviti se svemu što im ne odgovara. Pred vama je godina koja donosi promene a ukoliko vam partner ne pomaže finansijski onda to može biti razlog više da se osmelite na nezavisnot. Ono što bi vam najviše prijalo bi bila poptuna promena okruženja i preseljenje. Bićete nemogući ukućanima. Slobodni Jarčevi, pred vama je turbulentna veza koja donosi puno promena. Možete lako započeti vezu a u isto vreme je lako i prekinuti. Dešavanja na polju ljubavi odvijaće se svetlosnom brzinom.

                ZDRAVLJE – Povedite računa o kilogramima. Dame mogu imate poteškoća sa štitnom žlezdom.

                SAVET – Štedite novac.

VODOLIJA      POSAO – Mnogi bi da se ugledaju na vas i ako im budete dopustili taj luksuz da im pomažete treba da znate da će vam to oduzimati dragoceno vreme i praviti bespotrebne zastoje. Jupiter i Saturn u vašem znaku donose vam dugoročne poslovne planove od kojih nećete odustati ni da se zemlja trese. Bićete istrajni a i na nekin način ozbilji jer ćete i pozitivne situacije dočekivati sa jednom vrstom podozrivosti i strepnje jer iza sunca uvek dolazi kiša i obrnuto. Plašite se neuspeha i novih izazova. Okružite se sa mlađim osoboma od kojih ćete učiti nešto novo. Neki mogu odlaziti na privremen rad u inostranstvo ili imati poslovne kontakte sa ljudima iz daleka.

                        NOVAC – Tokom 2021 godine vas ne očekuju veće promene, čak možete imati više posla nego tokom 2020. Ne pričajte drugima koliko zarađujete.

                        LJUBAV – Ulaskom Jupitera i Saturna u vaše 1. polje napokon ćete osetiti jedno olakšanje zbog čega ćete mnogo bolje rezonovati neke stvari, bolje razmišljati i donositi ispravnije odluke. Postaćete odgovorniji i prihvatićete vašu situaciju onakvom kakva je. Ukoliko ste u dugim vezama, 2021 vam može doneti početak zajedničkog života posebno ako niste previše mladi. U isto vreme želećete da se udružite sa partneroma ali i da zadržite svoju nezavisnot, pa ćete praviti razna kompromisna rešenja. Vodolije koje su u braku sada lako mogu ostvariti proširenje porodice. Svi oni koji se do sada nisu ostvarili u emotivnoj vezi mogu upoznati osobu koja će im energetski prijati ali ta osoba će imati jednu manu koju morate prihvatiti takvu kakva je jer tu ne možete ništa promeniti.

                      ZDRAVLJE – Neprestano morate jačati svoj imuni sistem jer ćete neprestano oscilirati.  Zbog Jupitera na Ascnedentu možete imati i problem sa viškom kilograma koji ćete vrlo brzo rešiti.

                      SAVET – Vi ste ove godine najvažniji za ohrabrenje drugih ljudi. Treba da imate viziju kojom ćete tešiti druge ili bolje rečeno, treba da im više pričate o budućnosti i kako ju je  moguće okrenuti na bolje.

RIBE     POSAO – Ako se bavite na bilo na koji način nekom vrstom medicine ili uslužnom delatnošću kojom se pospešuje čovekovo zdravlje, onda je pred vama jedan period u kojem ćete imati puno posla, toliko da ćete neke morati i da odbijete jer neće moguće da radite toliko. U grupu koja će imati posla spadaju i sve vrste umetnika jer će imati puno interesantnih ideja a kreativnost će uzeti maha pa bi bilo najbolje da se svakog dana bave stvaralaštvom jer je produktivnost na vrhuncu. Neki od vas mogu ostvariti poslovnu saradnju sa ljudima iz prekookenaskih zemalja ili raditi nelegalan posao. Za sve ostale Ribe, ova godina nije naročito povoljna, ne donosi napredak, promene na bolje i pronalaženje poslova. Ostanite tu gde ste i pokušate da ne skrećete previše pažnje na sebe.  Svi oni koji su sa one strane zakona mogu biti krivično gonjeni.

                  NOVAC – 2021 godina ne donosi veće dobitke a moguća su kašnjenja, problemi sa naplatom, smanjeje posla i slično. Ono što bi za vas bilo najbolje je da gledate da ne budete prevareni ili pokradeni. Vodite računa o svom imetku i novcu kojim raspolažete.

                  LJUBAV – Pred vama je period kada ćete biti sumnjičavi prema partneru i kada će nepoverenje biti prisutno u vašem životu. Raste vaše nezadovoljstvo ali o tome ne govorite. Želite da se osamite i da partner sam shvati šta to radi pogrešno, ali nemojte se nadati čudima jer to njemu neće pasti na pamet. Sve dok ste povučeni i zatvoreni nećete uspeti da rešite ljubavni problem koji vas muči. Uporedo s tim, smatraćete da je neko tamo treći možda bolja prilika za vas ali i tu ćete se vrlo brzo pokajati i shvatiti da ste imali pogrešno mišljenje. Ne slušajte nikoga i ničije savete već se okrenite k sebi i poradite na svom unutrašnjem miru.  Briga o bolesnom članu porodice. Slobodne Ribe, može vas privući osoba koja je zauzeta i koja vam može obećavati puno toga a da ništa i ne ispuni. Ovo nije godina za početak braka ili neke veće promene kroz parnterstvo.

                ZDRAVLJE – Čuvajte se virusa. Skloni ste prehladi. 

               SAVET – Izbegavajte ljude jer loše utiču na vas.

Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *