Venera je započela tranzit kroz znak Vage, znak svog sediša, što govori da će uticaj ove Venere biti veoma jak.

Upravo počinje period koji će obeležiti partnerstvo i ljubav. Shvatićemo da se sve što radimo, radimo iz ljubavi. Ako ste u braku ili vezi bićete tolerantniji i popustljiviji prema partneru želeći da po svaku cenu sačuvate vašu ljubav i uspostavite narušeni sklad. Pred nama je period ljubavi, sklada i izmirenja pa čak i u brakovima koji imaju dugoročnih problema. Bićete obazirivi prema voljenom biću i većina neće želeti da uradi ništa bez saglasnosti druge strane. Pred nama je period zajedništva i kompromisa.

Bićete veoma obazrivi prema voljenom biću, vodeći računa da ga ne povredite.

Sama Venera teži da se spoji sa drugom stranom te je ovo period kada će mnogi želeti da svoj život podele sa dragom osobom. Pod uplivom ljubavne energije i oni koji su sami, želeće da imaju kraj sebe nekoga, pa će se lakše odlučivati da pozovu dragu osobu na sastanak ili predlože susret. Samim tim, ulazimo u period kada će se mnogi zaljubljivati i započinjati ljubavne veze. A oni koji su već u vezama, mogu postati još prisniji ili svoju ljubav krunisati veridbom i brakom. Upravo, ovo je period i kada će mnogi brakovi započeti i kada nas očekuje puno venčanja. Pred nama je jedan jako kvalitetan period jer će Venera praviti puno pozitivnih aspekata zbog čega brakovi započeti u narednom periodu mogu imati čvrste temelje za dugotrajnost i sreću u braku.

Venera predstavlja ženski pol, pa će dame dostva vremena provdoiti brinući u svom izgledu, želeći da kroz lepotu i prvilačnost budu dopadljive muškarcima. Ali, osim toga, žene će privlačti svojom ženstvenošću, mirnoćom i elegancijom.

Bez obzira da li ste u vezi ili ne, pokušajte da obradujete voljenu osobu sa omiljenim slatkišom, tortom, bombonjerom ili čokoladicom, poklonom ili cvećem. Znate već šta voljenoj osobi treba i šta voli.

Period je dobar za umetnike, muzičare, političare, diplomatiju, advokate, poslastičare, kuvare.

Sada možete puno toga postići na miran način, kroz diplomatiju. Niko neće trpeti grubosti i nekulturu, te izbegavajte takvo ponašanja. Sada je vreme za jačanje diplomatije a i svi svetski političari će se truditi da problem rešne na miran način.

Poznate ličnosti koje u svojim natalnim kartama imaju Veneru u Vagi su:Grejs Keli, Fredi Merkjuri, Pablo Pikaso, Vil Smit, Šon Koneri, Vudi Alen, Ričard Gir, Čarli Šin, Voren Bafet, Stiven King, Hju Grant, Princ Čarls, Vivijen Li, Alber Kami, Oskar Vajld, Rita Hejvort i drugi.

22,23,24,25.8 – Venera u trigonu sa Saturnom donosi stabilnost u ljubavnim vezama. Osetićete da bi sa voljenom osobom mogli da ostanete do kraja života. Starije osobe mogu pronaći srodnu dušu. Neki mogu obnoviti stari ljubavni kontakt. Vraćanje duga.

28.8 – Ljubavni problemi. Trzavice.

5,6,7.9 – Početak nove ljubavne veze i zaljubljivanje ali je problem što će to biti na štetu treće osobe. Ovde može doći i do preotimanja ljubavnog partnera. Oni koji su u dugim vezama ili braku mogu biti ljubomorni ali partner će ih vrlo brzo razuveriti da je to bez osnova. Dobici ali i neki vid štete.


KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?


OVAN – Pred vama je sjajan ljubavni period ali se i vi malo više morate potruditi oko partnera. Nemojte biti štedljivi i sitničavi i vaš brak neće imati problema.

BIK – Ako ste nezaposleni, pred vama je period u kojem lako možete doći do posla. Pohvale kroz klijente ili mušterije.

BLIZANCI – Očekujte ljubavna udvaranja. Kolege žele da vam izađu u susret.

RAK – Vaš ljubavni život se može promeniti. Potrudite se i vi da ovih dana malo više provodite van kuće. Sreća preko dece.

LAV – Vreme je da osvežite vaš garderober sa novim komadima koji će vam divno pristajati. Kraće putovanje.

DEVICA – Ženska osoba vas može obradovati svojim dolaskom. Dobitak.

VAGA – Venera u vašem polju govori da je ovo vreme za ljubav. Partner bi voleo da svaki trenutak provede sa vama. Ako niste u vezi, lako se možete zaljubiti.

ŠKORPIJA – Možete biti nesigurni u partnera ali i dosta Škorpija će biti sklona neverstvu i tajnim vezama.

STRELAC – Privućiće vas jedna veoma neobična i intrigantna osoba koja ima potpuno neverovatan pristup od svih koje ste do sada sreli.

JARAC – Srodnu dušu možete sresti u inostranstvu ili to može biti osoba koja dolazi iz daleke zemlje. Obratite pažnju.

VODOLIJA – Ne prepoznajete sebe ali morate priznati da ste ljubomorni. Kako bi partneru bilo da mu vratite istom merom? No, problem je što vi ne igrate tu igru.

RIBE – Neke od Riba mogu se veriti ili venčati. Spremni ste za zajednički život.

Vaš astrolog,

Ana Raković

One thought on “VENERA U VAGI (Venus in Libra) od 16.8 do 10.9.2021

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *