Venera u Vodoliji donosi neočekivana ljubavna dešavanja. Ona opisuje ljubav koja može da se desi u sekundi i uzdrma vas do temelja, kao da kad vas udari grom.

Vaša osećanja se mogu probuditi kada se najmanje nadate, a zbog njih, bićete u stanju da pomerite sve granice i porušite postavljene forme načina ponašanja.

Ako doživite taj “grom” ne bi trebalo da čekate ni sekundu više. Taj prvi kontakt ili upoznavanje brzinom svetlosti, ili kroz samo 3,4 dana, može dosegnuti pravu ljubavnu vezu. Ipak, vodite računa da ne preforsirate vašu ljubav i da se ne upoznate previše brzo, jer Veneri u Vodoliji sve brzo dosadi.

Ovde se ne radi o seksu, iako ga neće nedostajati u ovom periodu, već se radi se o upoznavanju na duhovnom i mentalnom nivou jer je to ono što Veneru u Vodoliji oduševljava i privlači.

Možete doživeti iznenadni ljubavni zanos i bez obzira da li ste u vezi ili ne. Ako ipak, kraj sebe imate nekoga, onda ćete vrlo brzo razrešiti svoju dilemu u korist nove i interesantnije osobe pokraj koje neprestano osećate elektricitet i naboj.

Ukratko, ako vaša veza ne funkcioniše kako treba, Venera u Vodoliji vam može pomoći da rešite tu dilemu i završite agoniju u vezi koja nema alternativu.

Trebalo bi da povedete računa da Veneru u Vodoliji ne možete potkupiti finansijski ili materijalno, već ćete morati da pokažete svoje prave vrednosti, slabosti, iskrenost, originalnost, neobičnost…tj. imaćete šanse da osvojite neku osobu svojim duhom, neobičnim stilom i otvorenošću.

U zavisnosti od natalne karte, neki od vas mogu poboljšati svoju ljubavnu vezu i dovesti je na jedan novi nivo. Ali i u tome treba da budete oprezni jer ako druga strana nije spremna da se menja, ako nije spremna na ustupke, vrlo lako možete dobiti “korpu”.

Ovo je period i kada vas očekuje više emotivnih ucena u stilu – “ako ne uradiš to i to, ili ako ne promeniš to i to, ja ću te ostaviti!”.

Partnera možete zainteresovati ali i zadržati sa interesantnim predlozima. Predložite voljenoj osobi nešto novo i drugačije jer Venera u Vodoliji ne trpi monotoniju, tj. dosadnu i istu svakodnevnicu. Probajte bilo šta – skijanje, neku novu društvenu igru, spremite neko novo jelo, pozovite nove poznanike na kafu, pojačajte muziku i đuskajte dok pravite novi razmeštaj po kući i iznenada i u prolazu, poljubite voljenu osobu. Takođe, gledajte da osvežite i vaš ljubavni život i to sa predlogom za seks na “brzaka” ili na nekom drugačijem mestu.

Dok Venera bude prolazila kroz znak Vodolije insistiraćete na iskrenosti u partnerskim i prijateljskim odnosima, želećete da pružite partneru razumevanje a isto ćete očekivati zauzvrat. Ako toga nema, Venera u Vodoliji će porušiti mostove za sobom. Znači, partneru pružite osećaj slobode i on će biti vaš.

U toku ovog tranzita biće povećan broj neočekivanih i kratkih ljubavnih veza, nova poznanstva, pojavljivanje novih ljubavi, a potom i veza sa originalnim partnerima (partnerima koji odskaču od svoje sredine). Ljubav se može desiti i među osobama između kojih je velika razlika u godinama.

U isto vreme,biće povećan broj prijateljskih okupljanja i druženja.

Pošto Venera predstavlja ženski pol, dame će u narednom periodu biti željne uzbuđenja, nečega novog, sklone eksperimentisanju i promeni stila i imidža, a neke će biti nervozne i spremne da sve što je loše ostave iza sebe.

Najpozitivniji uticaj ovog tranzita osetiće osobe rođene u znaku Vodolije i osobe kojima je Ascendent (podznak) u ovom znaku, dok će se osobe rođene sa Ascendentom (podznakom) u znaku Vage i Bika želeti da nešto promene u svom ljubavnom odnosu.

Poznate ličnosti koje imaju Veneru u Vodoliji u svom natalu su: Šeron Stoun, Opra Vinfri, Paris Hilton, Brus Vilis, Ešton Kučer, Mel Gibson, Kejt Mos, Muhamed Ali, Džesika Bil, Nikolas Kejdž, Dženis Džoplin, Kventin Tarantnino, Danijel Krejg, Mustafa Kemal Ataturk, Elton Džon i drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *