Venera u Vodoliji donosi neočekivana ljubavna dešavanja i promene na ljubavnom planu. Ona opisuje ljubav koja se može dogoditi u sekundi, uzdrmavši vas do temelja. Vaša osećanja se mogu probuditi kada se najmanje nadate, a zbog njih, bićete u stanju da pomerite sve granice i porušite postavljene forme načina ponašanja.

Ako to doživite trebalo bi da odreagujete odmah jer Vodolija govori da ne treba čekati, nego u istoj sukundi odlučiti ako osetite da je to – to.

Ipak treba voditi računa da ne preforsiate vašu ljubav jer ako se to dogodi može doći do zasićenja. Sada pažnju voljene osobe možete zadržati samo ako odnos bude buran, intezivan, pun promena i novih iskustava.

Veneri u Vodoliji je najbitniji mentalni podsticaj i osećaj da dvoje misle o istom ili da jedno drugome mogu da pročitaju misli.

Ova Venera će učiniti da unapredite vaš odnos, da iskreno razgovarate sa partnerom i probleme ostavite iza vas. Morate biti spremni na to da se suočite i sa nečim što ne žulite čuti, ali ako težite iskrenom odnosu, onda to morate prihvatiti. Znači, ovo je vreme iskrenosti ali i prihvatanja da je voljena osoba drugačija i posebna.

Ako vaša veza ne funkcioniše kako treba, Venera u Vodoliji vam može pomoći da rešite tu dilemu i završite agoniju u vezi koja nema alternativu jer je upravo znak Vodolije i znak raskida i razlaza.

Trebalo bi da povedete računa da Veneru u Vodoliji ne možete potkupiti finansijski ili materijalno, već ćete morati da pokažete svoje prave vrednosti, slabosti, iskrenost, originalnost, neobičnost…tj. imaćete šanse da osvojite neku osobu svojim duhom, neobičnim stilom i otvorenošću.

Dok Venera bude prolazila kroz znak Vodolije insistiraćete na iskrenosti u partnerskim i prijateljskim odnosima, želećete da pružite partneru razumevanje a isto ćete očekivati zauzvrat. Ako toga nema, Venera u Vodoliji će porušiti mostove za sobom. Znači, partneru pružite osećaj slobode i on će biti vaš.

U toku ovog tranzita biće povećan broj neočekivanih i kratkih ljubavnih veza, nova poznanstva, pojavljivanje novih ljubavi, a potom i veza sa originalnim partnerima (partnerima koji odskaču od svoje sredine). Ljubav se može desiti i među osobama između kojih je velika razlika u godinama.

U isto vreme,biće povećan broj prijateljskih okupljanja i druženja.

Pošto Venera predstavlja ženski pol, dame će u narednom periodu biti željne uzbuđenja, nečega novog, sklone eksperimentisanju i promeni stila i imidža, a neke će biti nervozne i spremne da sve što je loše ostave iza sebe.

Takođe, dame će više nego inače želeti da provere putem astrologije kako se slažu sa novom osobom koju su nedavno upoznale.

Poznate ličnosti koje imaju Veneru u Vodoliji u svom natalu su: Šeron Stoun, Opra Vinfri, Paris Hilton, Brus Vilis, Ešton Kučer, Mel Gibson, Kejt Mos, Muhamed Ali, Džesika Bil, Nikolas Kejdž, Dženis Džoplin, Kventin Tarantnino, Danijel Krejg, Mustafa Kemal Ataturk, Elton Džon i drugi.

5,6,7.2 su veoma nepovoljni za vaš emotivni odnos. Ovo je period kada može doći do ljubavnog razočaranja i prekida nekih odnosa; drugi će se osetiti nevoljeno, želeći da nešto promene; treći mogu imati finansijskih poteškoća; četvrti mogu napraviti promene u ishrani.

9,10.2 – Neverovatne srećne okolnosti. Promene kada se najmanje nadate. Lepe vesti preko prijatelja. Dobici.

11,12,13.2 – Prijatna okupljanja i društvo koje će vam prijati. Lepe vesti i zanimljiva poznanstva. Stvaranje novih prijateljstava i druženje sa mlađim ljudima. Idelano vreme za kupovinu i novitete.

18,19,20.2 – Osetićete neverovatnu energiju koja može doneti ogromnu privlačnost ali i konstantu svadljivost. Partneri će biti disharomnični – ona će da žuri a on će želeti sve natenane. Negde može doći i do fizičkog obračuna i svađe.

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – Prijatelji pripremaju jedno slavlje na koje ćete biti pozvani. Sviđa vam se razvedena osoba.

BIK – Želite da prekinete jedan odnos da biste započeli novi.

BLIZANCI – Očekuje vas poslovni uspeh, priznanja i beneficije.

RAK – Između vas i osobe iz inostranstva postoji nešto mnogo više i jače.

LAV – Neki od vas se mogu veriti i započeti zajednički život.

DEVICA- Idealno je vreme za širenje posla ili premeštaj. Nezaposleni lako mogu naći zaposlenje.

VAGA – Moguć početak nove ljubavne veze i nova poznanstva. Srećne ljubavne prilike i intezivna osećanja. Osetićete i da imate više vremena za sebe.

ŠKORPIJA – Vreme je za dobre odnose sa ukućanima.

STRELAC – Prijaće vam kraće putovanje na kojem možete ostvariti novo poznanstvo.

JARAC – Stižu veći dobici. Igrajte igre na sreću.


VODOLIJA – Odličan period za partnerstvo. Ekspanzija. Imate sreće.

RIBE – Mutne radnje vam donose profit. Tajna ljubavna veza.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *