Venera u Vagi se ponovo vratila u znak Vage. U retrogradnom hodu će biti do 14. novembra, do kada će njena misija biti da vrati staru ljubav ili izmiri zaraćene strane. Ukoliko se ovih dana posvađate sa dragom osobom, vrlo lako može doći do obnove kontakta u nardnom periodu.

Venera u Vagi se nalazi u svom sedišnom znaku gde će ispoljiti svoje najjače dejstvo. Ovo je period u kojem će vam biti stalo do partnerstva i ljubavi, a kada su u pitanju stare ljubavi , simpatije i stari flertovi, ova Venera će se potruditi da vas sada spoji.

Svi oni koji su u braku biće tolerantniji i popustljiviji prema partneru i želeće da po svaku cenu sačuvaju brak. Bićete obazrivi prema voljenom biću, vodeći računa da ga ne povredite. Ovo je vreme sklada i harmonije, a Venera u Vagi će učiniti sve da se dve polovine (muško i žensko) spoje.

Zbog toga, ovaj period neće biti povoljan samo onima koji su u vezi, nego i onima koji su trenutno sami, jer pod uplivom energije Venere u Vagi, želećete da kraj sebe imate nekoga, da imate partnera, pa ćete se lakše odlučivati da pozovete dragu osobu na sastanak ili da na sastanak pristanete.

 

Venera koja predstavlja ženski pol, daće sve od sebe da se svaka dama oseti lepom, šarmantnom, elegantnom i poželjnom. Žene će osvajati svojom ženstvenošću. Shvatićete to i sami kada budete počeli da primećujete da na ulici viđate više lepih žena nego obično….

Samim tim, dame će se više fokusirati na to da u svakom trenutku budu lepe i poželjne, te će mnoge aktivnosti svoditi na prolepšavanje, ulepšavanje i kupovinu lepih i elegantnih stvari.

 

Dok Venera bude prolazila znakom Vage, neki od ljubavnih parova praviće zajedničke planove za budućnost, planove za brak i venčanje, a ovo je period kada će biti dosta veridbi, prosidbi i venčanja.

Ako planirate venčanje, gledajte da to bude dok Venera bude u znaku Vage, jer će vaš brak sklopljen u ovom periodu imati mnogo više šanse da opstane. Drugi povoljan termin za venčanja je sredina januara 2019 godine, no sve zavisi i od tranzita u odnosu na vašu natalnu kartu, te se uvek možete javiti na konsultacije i proveriti koji je period najbolji za vas.

Bez obzira da li ste u vezi ili ne, pokušajte da obradujete voljenu osobu sa omiljenim slatkišom, tortom, bombonjerom ili čokoladicom, poklonom ili cvećem.

Venera u Vagi doneće i veću potrebu da se žene istaknu u javnom životu, kao i da se sa svojom jačom polovinom obilaze društvene i zabavne skupove.

Period je dobar za umetnike, muzičare, političare, diplomatiju i advokate.

Sada možete puno toga postići na miran način, kroz diplomatiju ali i lukavstvo. Niko neće trpeti grubosti i nekulturu, te izbegavajte takva ponašanja. Svi će pokušati da problem reše na miran način te će se i svetski političari truditi da zaigraju na kartu mira u odnosu na rat.

Ovaj tranzit najviše će osetiti osobe kojima je Ascendent u znaku Vage i Bika, kao i osobe koje su rođene u ovim znacima.

Poznate ličnosti koje u svojim natalnim kartama imaju Veneru u Vagi su:Grejs Keli, Fredi Merkjuri, Pablo Pikaso, Vil Smit, Šon Koneri, Vudi Alen, Ričard Gir, Čarli Šin, Voren Bafet, Stiven King, Hju Grant, Princ Čarls, Vivijen Li, Alber Kami, Oskar Vajld, Rita Hejvort i drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *