Venera će u narednom period biti u svom sedištu gde će biti veoma jaka. Moto ove Venere je “Ljubav je jača od svega”.

Upravo počinje period koji će obeležiti partnerstvo i ljubav. Možda će vaš emotivni odnos biti na jednoj vrsti testa jer će Venera u narednom period praviti lošije aspekte sa drugim planetama donoseći vam razne izazovei preispitivanja. U konačnici, prava ljubav će pobediti sve izazove.

Ako ste u braku ili vezi bićete tolerantniji i popustljiviji prema partneru želeći da po svaku cenu sačuvate vašu vezu i uspostavite narušeni sklad a to će biti jako teško. Može vam se činiti da bez obzira koliko se trudite i koliko sebe dajete u tom odnosu, nije vam dovoljno uzvraćeno.

Ovo je tranzit i kada ćete biti obazriviji prema voljenom biću, vodeći računa da ga ne povredite. Ovaj tranzit donosi težnju za izmirenjem u narušenim vezama i brakovima.

Zanimlljivo je da će u isto vreme, Venera koja predstavlja žene, biti u Vagi u svom sedištu, a Mars, muška planeta u svom sedištu u Ovnu. Ovo ukazuje na dve suprotstavljene strane a njihova energija može delovati dvojako – može doneti veliku strastvenost i privlačnost ali, sa druge strane, shvatanje u potpunu različitost i udaljavanje jedno od drugoga.

No, sama Venera teži da se spoji sa drugom stranom te je ovo period kada će mnogi želeti da svoj život podele sa dragom osobom. Pod uplivom ove energije i oni koji su sami, želeće da imaju kraj sebe nekoga, pa će se lakše odlučivati da pozovu dragu osobu na sastanak, susret.

Ženske osobe će dosta razmišljati o svom izgledu, želeći da pošto poto istaknu svoje atribute kako bi privukle željenog muškarca. Žene će osvajati svojom ženstvenošću, elegancijom i lepotom.

Dok Venera bude prolazila znakom Vage, neki od ljubavnih parova praviće zajedničke planove za budućnost, planove za brak i venčanje, a ovo je period kada će biti dosta veridbi, prosidbi i venčanja. Možda pravu svečanost odložite za neki bolji period ali to ne znači da život treba da stane a ljubav da čeka.

Bez obzira da li ste u vezi ili ne, pokušajte da obradujete voljenu osobu sa omiljenim slatkišom, tortom, bombonjerom ili čokoladicom, poklonom ili cvećem. Znate već šta voljenoj osobi treba i šta voli.

Period je dobar za umetnike, muzičare, političare, diplomatiju, advokate, poslastičare, kuvare.

Sada možete puno toga postići na miran način, kroz diplomatiju. Niko neće trpeti grubosti i nekulturu, te izbegavajte takvo ponašanja. Sada je vreme za jačanje diplomatije a i svi svetski političari će se truditi da problem rešne na miran način.

Poznate ličnosti koje u svojim natalnim kartama imaju Veneru u Vagi su:Grejs Keli, Fredi Merkjuri, Pablo Pikaso, Vil Smit, Šon Koneri, Vudi Alen, Ričard Gir, Čarli Šin, Voren Bafet, Stiven King, Hju Grant, Princ Čarls, Vivijen Li, Alber Kami, Oskar Vajld, Rita Hejvort i drugi.

1.11 – Pripremite se za emotivno razočaranje ili gubitak.

6,7,8,9,10.11 – Nekontrolisana strast. Neki parovi neće biti u mogućnosti da ostanu nasamo i da više fizički uživaju u svojoj ljubavi.

14,15.11 – Prevelika očekivanja i pojačana ljubomora. Pazite da ne napravite velike račune i troškove.

16,17,18,19,20.11 – Ljubavna neispunjenost. Razočaranje u emotivnog partnera. Nezadovoljstvo u ljubavi. Partner vam ne poklanja dovoljno pažnje. Odbijanje. Distanciranje. Gubitak novca ili finansijski problemi.


KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?


OVAN – Imaćete priliku da izgladite odnose u braku. Neki od vas se mogu veriti.

BIK – Računajte na pomoć kolega sa posla. Udvaranje na radnom mestu.

BLIZANCI – Ljubavne prilike i dopadanja. Više odmarate nego što radite.

RAK – Pojavljuje vam se jedna osoba o kojoj vaši prijatelji neće imati lepo mišljenje.

DEVICA – Najlepše će vam biti u kući, još samo da ukućani ne galame toliko…Dobitak.

LAV – Imaćete dobre odnose sa bratom ili sestrom. Kupićete nešto lepo.

VAGA – Sada ste spremni na saradnju sa drugim ljudima. Prolepšali ste se. Voljeni ste.

ŠKORPIJA – Tajna ljubavna veza koju ćete na kraju želeti da prekinete. Krijete novac.

STRELAC – Uspeh vas očekuje na poslu a to je možda i što vas jedna uticajna osoba simpatiše pa vas neprestano hvali na sav glas.

JARAC – Ljubav vas očekuje u inostranstvu. Igrajte igre na sreću.

VODOLIJA – Stiže vam dobitak kojem se niste nadali. Ljubomora.

RIBE – Pojačana strastvenost. Pravite kompromis.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *