Venera u Strelcu je sklona riziku i može igrati na sve ili ništa. Pravi je avanturista, a u vezu može da stupi iz izazova ili opklade.

Ovaj tranzi svima donosi optimizam, prijatne i srdačne susrete sa dragim ljudima, puno smeha i šale, avanture, a moguće su i ljubavne afere.

Ova Venera ne razmišlja puno o posledicama koje donosi određeni emotivni kontakt. Sve dok je partner ne sputava, ona će biti vesela i razdragana, želeći da ostavi što bolji utisak i time zavede suprotnu stranu.

Da li ste zauzeti ili ne, to za nju ne predstavlja nikakav problem. Sve dok joj je lepo sa vama, ona će biti kraj vas. Sve dok ste joj dovoljno zanimljivi, dok je zasmejavate, dok joj obećavate egzotična putovanja ili neku vrstu relaksacije, sve dok maštate da zajedno obiđete svet ili dok maštate da se zajedno preselite u neku stranu državu, ova Venera će vam biti naklonjena, a ljubav će jačati.

Sam znak Strelca predstavlja inostranstvo, tako da je ovo period kada vam se može dopasti stranac , osoba vašeg porekla koja živi u inostranstvu ili ljubav možete doživeti na putovanju. Ukoliko ne kontaktirate sa osobom iz inostranstva, ljubav možete osetiti prema osobi koja radi u ministarstvu, osobi koja studira ili predaje na fakuletu….vaša simpatija može biti zaposlena na televiziji ili štampariji ili krajnje, može raditi u nekoj inostranoj firmi..

Venera u Strelcu donosi dobitke na igrama na sreću, skupe poklone i pozitivne ljubavne preokrete.

U toku ovog perioda mnogo lakše ćete započinjati ljubavne veze jer ćete biti zaljubljive prirode. Ljubav (Venera) postajaće sve veća i veća (Jupiter).

Venera u Strelcu voli sve što je inostranog porekla, voli skupo – sve što je markirano i originalno ili će vas zanimati situirana osoba.

Ako ste već u postojećoj vezi, planirajte sa partnerom neko putovanje iz snova ili zajedno razgledajte sajtove koje nude razne turističke aranžmane. Zanimljive dane možete provesti zajedno gledajući filmove grickajući kokice. Za sreću nije potrebno previše, a sada ćete imati priliku da je stvarno pronađete.

Naime, tokom ovog tranzita Venera će biti u konjunkciji sa Jupiterom, što će za nekih 10 puta povećati mogućnost da se zaljubite kako niste nikad do sada.

Treba istaći da je period ispred nas pogodan za razne vrste neočekivanih dobitaka kroz igre na sreću. Ako osetite da imate sreće ili treba da odigrate loto tiket, kupite srećku ili ako vas svrbi levi dlan, znajte da je vreme da odreagujete.

Ljudi će generalno biti opušteniji tako da će više trošiti i ostavljati veće napojnice, ne razmišljajući previše o posledicama.

Venera u Strelcu doneće poseban optimizam i sreću osobama koje su rođene u znaku Vage i Bika, kao i osobama kojima je Ascendent u ovom znaku. Prirodno, pošto je Venera u znaku Strelca, posebno će biti počastvovane osobe rođene u ovom znaku.

Poznate osobe koje u svojim natalima imaju Veneru u Strelcu su: Niki Minaj, Džud Lou, Tina Tarner, Vinston Čerčil, Margaret Tačer, Kevin Kostner, Keri Grant, Kim Besindžer, Ivanka Tramp, Al Kapone, Kim Džong Un II, Vupi Goldberg, Rovan Atkinson, Džon Malkovič i drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *