Venera u Strelcu svima donosi optimizam, prijatne i srdačne susrete sa dragim ljudima, puno smeh, šale i avanutre.

Ova Venera ne razmišlja puno o posledicama koje donosi neki emotivni kontakt. Sve dok je partner ne sputava, ona će biti vesela i razdragana, želeći da ostavi što bolji utisak i time zavede suprotnu stranu.

Venera u Strelcu je pravi avanturista. Može da stupi u vezu zbog izazova ili opklade, a da li ste zauzeti ili ne, to za nju ne predstavlja nikakav problem. Sve dok joj je lepo sa vama, ona će biti kraj vas. Sve dok ste joj dovoljno zanimljivi, dok je nasmejavate, dok joj obećavate egzotična putovanja, neke vrste relaksacija s osvrtom na istočnjačke kulture, sve dok predlažete razne sportske aktivnosti ona će biti zainteresovana.

Sam znak Strelca predstavlja inostranstvo, tako da je ovo period kada vam se može dopasti stranac ili osoba vašeg porekla koja živi u inostranstvu. Venera u Strelcu želi da čuje nešto novo, željna je uzbuđenja, istraživanja drugih kultura i običaja ali i dalekih putovanja ili makar, maštanja o tome.

Ukoliko ne kontaktirate sa osobom iz inostranstva, ljubav možete osetiti prema osobi koja radi u ministarstvu, osobi koja studira, radi na fakuletu, osoba koja radi u sudu, televiziji, štampariji, nekoj inostranoj firmi ili može biti privatni preduzetnik a samim tim i situirana osoba.

U toku ovog perioda vrlo lako vam se mogu probuditi osećanja jer je ova Venera veoma zaljubljiva. Ali budite i oprezni, jer kako se zaljubi, ona istom brzinom može i da se odljubi. Nećete previše razmišljati o posledicama ljubavnih susreta pa se tako lako možete upustiti u ljubavne afere i sa zauzetima osobama.

U postojećim vezama ova Venera može doneti intezivnija osećanja, srećne preokrete, planiranje venčanja i veridbu.

Dok Venera bude u Strelcu trošićete više nego što ste planirali jer će vas privlačiti izuzetno skupe i verovatno markirane stvari, pa pripazite o svojim troškovima. Venera u Strelcu voli sve što je inostranstog porekla, voli skupo – sve što je markirano i originalno, prati brendove i stranu modu.

Mogući su dobici na igrama na sreću.

Poznate osobe koje u svojim natalima imaju Veneru u Strelcu su: Niki Minaj, Džud Lou, Tina Tarner, Vinston Čerčil, Margaret Tačer, Kevin Kostner, Keri Grant, Kim Besindžer, Ivanka Tramp, Al Kapone, Kim Džong Un II, Vupi Goldberg, Rovan Atkinson, Džon Malkovič i drugi.

16,17.12 – Kontakti sa bivšim partnerima i razmišljanje o prošlosti

21.12 – Neočekivane promene. Uzdržanost u emotivnom odnosu. Zahlađenje bez najave.

29,30.12 – Ljubavne afere i tajni susreti. Sklonost flertu, bez obzira da li ste u vezi ili braku. Neki mogu prevriti svog partnera. Ženske osobe mogu biti lažljive.

6,7,8.1 – Velika privlačnost. Idealno za ljubavne susrte i nove početke. U jako lošim vezama može doći do svađe.

KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA SVAKI ZNAK POJEDINAČNO?


OVAN – Ovaj tranzit donosi vam ljubavnu avanturu sa osobom iz inostranstva. Moguć je i dobitak od ženske osobe iz daleka.

BIK – Stižu vam dobici. Imate podršku jednog Strelca koji želi da se založi za vaše ideje.

BLIZANCI – Ljubavna sreća. Posvećenost partneru i emotivni sklad.

RAK – Moguće je nekakvo obradovanje na poslu. Odlični odnosi sa kolegama koji će biti predusretljivi.

LAV – Želećete da maksimalno uživate u svim zimskim praznicima i ništa vas neće sprečiti u tome. Neki Lavovi mogu započeit novu vezu.

DEVICA – Vama će biti najlepše i najsigurnije u kući i u društvu najdražih. Dolazi vam gošća zbog koje ćete se obradovati.

VAGA – Ponekad bi trebalo da otvorenije pričate o svojim osećanjima ili da ih pokažete. Vodite računa o velikim troškovima u šopingu.

ŠKORPIJA – Stižu vam dobici. Pazite na ishranu jer nećete odoleti bogatoj trpezi.

STRELAC – Prolepšaćete se i posebno sijati za ovogodišnje praznike. Neki od vas se mogu i emotivno skrasiti.

JARAC – Možete se osećati usamljeno i zaboravljeno osim ako ne započinjete vezu sa zauzetom osobom pa to želite da sakrijete od svih.

VODOLIJA – Obradovanje preko prijatelja koji će vam se javljati sa svih krajeva sveta. Privlači vas neobična osoba.

RIBE – Poslovni uspeh. Dobijate pohvale a moguće da ostvarujete i nekakvu beneficiju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *