Venera u Škorpiji je u strasna, posesisvna, ljubomorna i osvetoljubiva. Ona želi sve ili ništa.

Ovaj tranzit doneće sumnju i ljubomoru emotivnog partnera. S obzirom da Venera predstavlja ženski rod, žene će više biti ljubomorne. Verovatno će i biti razloga za takvo ponašanje jer Mars u Vagi donosi muškarcima flert i paralalne ljubavne veze.

S druge strane, Venera u Škorpiji može da ukaže na fatalnu ljubavnu vezu sa osobom koja možda čak nije slobodna, ali ako je želja jaka to neće predstavljati problem.

Fizička privlačnost u ovom periodu će biti veoma jaka. Ako ste dama, može vas privući veoma dominantan i ljubomoran partner, a ako ste muškarac, biće vam stalo da vaše fizičke potrebe budu zadovoljene, tako da nećete puno razmišljati da li je preko puta vas žena lakog morala ili ne.

Venera u Škorpiji veoma uživa u seksu, pa ćete u ovom periodu imati “pokvarenu maštu” koja će doprineti uzbudljivom seksualnom životu.

Venera u Škorpiji ne poseduje samokontrolu, pa ako se vašoj voljenoj osobi zamerite u ovom periodu, očekujte brzu i vatrenu osvetu.

Venera u Škorpiji ukazuje i na period kada do novca možete doći preko seksa, ali i kroz pozajmice, nasledstvo, osiguranja, obeštaćenja i slično.

Dobar period je i za hiriruške intervencije (operacije).

Takođe, u ovom periodu, partneru (a posebno damama) će biti potrebna novčana ili neka druga pomoć i besplatna usluga. Više žena će biti fina prema vama samo da bi od vas dobila nekakvu korist te stoga, imajte to u vidu.

Sam znak Škorpije, predstavlja ljude islamske vere, te će oni imati mnogo više sreće, koristi, zarade i naklonosti od drugih.

U ovom periodu povećaće se i broj trudnoća, a većina dama kojima se to desi će biti srećna zbog toga.

Obratite pažnju na rok namirnica jer u ovom periodu možete pojesti nešto kvarno.

Više će ljudi tražiti pozajmice ili uzimati kredite.

Početak ovog tranzita biće propraćen sa nepovoljnim aspektom Venere i Urana što će uticati na ljubavne veze i bračne odnose, a nakon toga, Venera će biti u konjunkciji sa Merkurom što će doneti pojačane kontakte među ljubavnicima, erotske poruke, ljubavnu vezu sa mlađom osobom a neki mogu i duplirati svoja interesovanja.

Ovaj tranzit najviše će osetiti osobe kojima je Ascendent (podznak) u znaku Vage i Bika koje će postati znatno ljubomornije i posesivnije nego inače, dok će osobe rođene u znaku ili podznaku Škorpije, ostvariti burnu i strastvenu emotivnu vezu sa više preokreta.

Veneru u Škorpiji u svojim natalnim kartama imaju i neke poznate osobe poput: Bil Gejtsa, Vladimira Putina, Mahatme Gandija, Džim Morisona, Brus Lija, Džerarda Batlera, Met Dejmona, Žak Širaka,Vinone Rajder, En Hatavej, Žan Klod Van Dama, Stiven Spilberga, Denzel Vašingtona i drugih.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *