Venera u Škorpiji je u strasna, posesisvna, ljubomorna i osvetoljubiva. Ona želi sve ili ništa, tako da u ovom periodu možete doživeti fatalnu ljubavnu vezu koja će se zasnivati na niskim strastima. Ako ste dama, može vas privući veoma dominantan i ljubomoran partner, a ako ste muškarac, biće vam stalo da vaše fizičke potrebe budu zadovoljene, tako da nećete puno razmišljati da li je preko puta vas žena lakog morala ili ne.

Venera u Škorpiji veoma uživa u seksu, pa ćete u ovom periodu imati “pokvarenu maštu” koja će doprineti uzbudljivom seksualnom životu.

Venera u Škorpiji ne poseduje samokontrolu, pa ako se vašoj voljenoj osobi zamerite u ovom periodu, očekujte brzu i vatrenu osvetu.

Venera u Škorpiji ukazuje i na period kada do novca možete doći preko seksa, ali i kroz pozajmice, nasledstvo, osiguranja, obeštaćenja i slično.

Dobar period je i za hiriruške intervencije (operacije).

Takođe, u ovom periodu, partneru (a posebno damama) će biti potrebna novčana ili neka druga pomoć i besplatna usluga. Više žena će biti fina prema vama samo da bi od vas dobila nekakvu korist te stoga, imajte to u vidu.

Sam znak Škorpije, predstavlja ljude islamske vere, te će oni imati mnogo više sreće, koristi, zarade i naklonosti od drugih a možete i započeti vezu sa osobom islamske veroispovesti.

U ovom periodu povećaće se i broj trudnoća, a većina dama kojima se to desi će biti srećna zbog toga.

Obratite pažnju na rok namirnica jer u ovom periodu možete pojesti nešto kvarno. Spremljena hrana, voće i povrće će se kvariti brže.

Više će ljudi tražiti pozajmice ili uzimati kredite.

Ukoliko u ovom periodu, upoznate nekog novog, do zadnjeg atoma snage, ne odustajući, borićete se za naklonost te osobe, bez obzira da li imate jednog ili više suparnika. A da bi ostvarila taj cilj, Venera u Škorpiji, neće birati sredstva (sva su dozvoljena).

25,26,27 i 28.11 donose neočekivane ljubavne promene a partneru će biti potrebno više slobode. Nestabilni emotivni odnosi se mogu prekinuti.

4,5.12– Strast. Platonska ljubav.

5,6,7.12 – Nežnost. Romantičnost. Zaljubljivanje. Moguće su i tajne ljubavne veze. Lako možete nešto sakriti što ne želite da se zna.

8,9,10,11.12 – Strastven ljubavni period. Mogućnost da dame ostanu u drugom stanju. Morate se boriti za voljenu osobu jer možete osetiti da se vaš partner dopada još nekome. Ljubomora.

12,13,14,15.12 – Ovo je srećan ljubavni period. Mogući su novi ljubavi počeci. Vaša osećanja će biti na vrhuncu. Srećne okolnosti. Dobici. Veći novčani prilivi.

Ovaj tranzit najviše će osetiti osobe kojima je Ascendent (podznak) u znaku Vage i Bika koje će postati znatno ljubomornije i posesivnije nego inače, dok će osobe rođene u znaku ili podznaku Škorpije, ostvariti burnu i strastvenu emotivnu vezu sa više preokreta.

Veneru u Škorpiji u svojim natalnim kartama imaju i neke poznate osobe poput: Bil Gejtsa, Vladimira Putina, Mahatme Gandija, Džim Morisona, Brus Lija, Džerarda Batlera, Met Dejmona, Žak Širaka,Vinone Rajder, En Hatavej, Žan Klod Van Dama, Stiven Spilberga, Denzel Vašingtona i drugih.

A kako će ovaj tranzit uticati na vaš znak?

OVAN – Ukoliko ste dama, lako možete ostati u drugom stanju. Osvetoljubivi ste i ukoliko budete povređeni, osvetićete se onako kako dolikuje.

BIK – Ovo je vaš srećan period koji će vam doneti stabilizaciju u braku. Dobitak preko partnera.

BLIZANCI – Kolege sada mogu da vam vrate uslugu. Udvaranja na radnom mestu.

RAK – Očekujte udvaranja a moguća su i nova poznanstva. Dobitak preko posla ili neka vrsta odmora.


LAV – Venera u vašem 5 polju donosi vam odmor, uživanje i više slobodnog vremena. Neki od vas mogu započeti novu ljubavnu priču.

DEVICA – Vreme je da sredite kuću jer ćete u njoj provoditi dosta vremena.

VAGA – Postaćete ljubomorni i 100 puta ćete izanaliziritati sve što partner kaže i kako kaže. Prijaće vam vruće poruke. Dobici.

ŠKORPIJA – Zaljubljive ste prirode i kako stvari stoje, sreća vam se smeši jer lako možete sresti onog prvog ili onu pravu. Početak veze. Srećne okolnosti.

STRELAC – Nešto vam ne da mira pa ćete želeti da idete na sve ili ništa. Tajna ljubavna afera je na pomolu.

JARAC – Sreća preko prijatelja ili neka vrsta pomoći preko istih.

VODOLIJA – Venera u vašem 9. polju donosi vam ljubavna dešavanja i kontakte sa osobom iz inostranstva a neki mogu ostvariti vezu na fakultetu.

RIBE – Strastven period je pred vama. Stiže vam i dobitak kojem ste se nadali. Neki od vas mogu započeti vezu sa osobom druge vere.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *