Ulaskom Venere kroz znak Škorpije započeće jedan veoma dinamičan ljubavni period koji može doneti i mnoštvo promena s obzirom da će praviti izazovne aspekte. Ovo je Venera koja može biti veoma zahtevna i strastvena. Ona će vas naterati da drhtite od želje, ludite od ljubomore i poginete boreći se za voljenu osobu.

Sada se ide na sve ili ništa, tako da u ovom periodu možete doživeti fatalnu ljubavnu vezu koja će se zasnivati na niskim strastima i biće vam potpuno nevažno to da li je neko zauzet ili nije, kakvu reputaciju ima i slično. Ako ste dama, može vas privući veoma dominantan i ljubomoran partner, pa čak i osoba s druge strane zakona, a ako ste muškarac, biće vam stalo da vaše fizičke potrebe budu zadovoljene, tako da nećete puno razmišljati da li je preko puta vas žena lakog morala ili ne. I upravo vas može privući takva, provokativna dama, sumnjivog morala i ko zna kakve prošlosti ili problematični muškarci ako ste dama.

Pošto ovaj tranzit ukazuje i na ljude islamske veroispovesti, možete se zaljubiti u osobu druge vere ili udvaranja možete očekivati tokom putovanja u druge zemlje.

Venera u Škorpiji veoma uživa u seksu, pa ćete u ovom periodu imati “pokvarenu maštu” koja će doprineti uzbudljivom seksualnom životu. A i tu ćete ići do kraja, ne razmišljajući previše o posledicama, pa u ovom periodu može doći do povećanog broja trudnoća.

S obzirom da će se ženski pol oblačiti provokativnije nego inače, pazite koga ćete privući s takvom garderobom i slobodnijim ponašanjem, jer ovo je period i pojačanih slučajeva silovanja ili prisile u krevetu.

Venera u Škorpiji ne poseduje samokontrolu, pa ako se vašoj voljenoj osobi zamerite u ovom periodu, očekujte brzu i vatrenu osvetu.

Kada je novac u pitanju, Venera u Škorpiji je eskpert da prisvoji nešto što je tuđe ili što nije direktno njeno, pa zbog toga ovo može biti period povećanih pozajmica i kredita. Neki novac mogu dobiti kroz nasledstvo ili naplatom osiguranja.

Damama će biti potrebna novčana pomoć ili neki vid usluge. U kontaktu sa drugima vodite računa o tome kome se hvalite jer neće svako na pozitivan način doživeti vaš poslovni i finansijski uspeh. Ukoliko to radite, očekujte da će vam druga strana zavideti ali i očekivati od vas nekakvu besplatnu uslugu, jer se vi hvalite da to možete.

Obratite pažnju na rok namirnica da ne bi pojeli nešto kvarno.

Ukoliko u ovom periodu, upoznate nekog novog, do zadnjeg atoma snage, ne odustajući, borićete se za naklonost te osobe, bez obzira da li imate jednog ili više suparnika. A da bi ostvarila taj cilj, Venera u Škorpiji, neće birati sredstva (sva su dozvoljena).

Ovaj tranzit najviše će osetiti osobe kojima je Ascendent (podznak) u znaku Vage i Bika koje će postati znatno ljubomornije i posesivnije nego inače, dok će osobe rođene u znaku ili podznaku Škorpije, ostvariti burnu i strastvenu emotivnu vezu sa više preokreta.

Veneru u Škorpiji u svojim natalnim kartama imaju i neke poznate osobe poput: Bil Gejtsa, Vladimira Putina, Mahatme Gandija, Džim Morisona, Brus Lija, Džerarda Batlera, Met Dejmona, Žak Širaka,Vinone Rajder, En Hatavej, Žan Klod Van Dama, Stiven Spilberga, Denzel Vašingtona i drugih.

15,16,17,18.9 – Venera u kvadratu sa Saturnom donosi ljubavne probleme, osećaj da ste nevoljeni, da ne pripadate tu gde jeste, da volite uzalud…Partner vas može odbijati ili mnogo manje vremena vam posvećivati nego inače a neki mogu biti i fizički razdvojeni. Ovo je period i kada ćete osetiti manje strasti nego obično. Partner ima mane, kao i vi i to prihvatanje da niko nije savršen vam može doneti jednu dozu stabilnosti. Novčane poteškoće. Gubici.

21,22.9 – Promene na koje ne možete da utičete. Ako se nalazite u lošoj vezi, ona će se prekinuti, ako ste nedavno započeli viđenje sa jednom osobom, nemojte se čuditi ako ona bude želela da sve to prekine. Prihvatite prekid jer tu ne možete ništa promeniti. Napravite jasnu crtu šta je prijateljstvo a šta je flert i simpatisanje.

27,28,29 i 30.9 – Nežnost. Opraštanje. Zaljubljivanje. Dame će vam delovati tajanstveno i veoma privlačno. Idelno vreme za kupovinu donjeg veša. Igre zavođenja. Pojačan broj tajnih ljubavnih susreta. Sudbinski znaci da je vreme da nešto preduzmete.

30.9 – Oprez pri putovanju i inostranstvo. Moguće su nesreće na autu-putevima. Šećeraši treba da se pričuvaju. Preterivanje. Dame treba da izbegavaju nepoznate muškarce u strahu od kidnapovanja i silovanja.

1,2.10 – Ljubomora. Seksipil. Privlačnost.

KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Partner će vas provocirati i namerno vas nervirati zbog čega ulazite u period svađa i rasprava ali i žestokog izmirenja. Ako planirate proširenje porodice, sada poradite na tome.

BIK – Nalazite se na medenom mesecu ili barem to želite da postignete. Neki Bikovi se mogu veriti ili započeti zajednički život.

BLIZANCI – Imate veliku podršku kolega na poslu. Dobici. Čast preko klijenta ili mušterije.

RAK – Bićete preosetljivi i laki na suzama posebno u prvom delu tranzita. U drugom delu, posvetićete se poslu.

LAV – Bićete usamljeni u pokušaju da nešto promenite u kući onako kako vi želite. Poradite na tome da na diplomatski način pridobijete ostatak porodice.

DEVICA – Uspešna realizacija kraćeg putovanja. Sredite kuću jer stižu vam gosti.

VAGA – Ovo je za vas period ulaganja i investicija a kasnije i dobitaka. Pazite na ishranu.

ŠKORPIJA – Venera u prvom polju ukazuje da ovo može biti za vas veoma važan period. Neke Škorpije se mogu zaljubiti, veriti se ili venčati.

STRELAC – Na početku ovog tranzita očekuju vas prijatne okolnosti kroz prijatelje ali onda ćete se osetiti kao da im nešto dugujete, zbog čega ćete se sve više povlačiti. Tajna veza.

JARAC – Očekuje vas poslovni uspeh na kojem će vam drugi zavideti a što više budete napredovali, imaćete sve više neprijatelja.

VODOLIJA – Vaše aktivnosti se dešavaju na polju inostranstva, putovanja i visokog obrazovanja. I na tim poljima vas očekuju beneficije.

RIBE – Ovo je za vas jedan veoma buran seksualni život, skoro pa poput radnje „Pedeset nijansi sive“.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *