Venera u Škorpiji je u strasna, posesisvna, ljubomorna i osvetoljubiva. Ona želi sve ili ništa, tako da u ovom periodu možete doživeti fatalnu ljubavnu vezu koja će se zasnivati na niskim strastima. Ako ste dama, može vas privući veoma dominantan i ljubomoran partner, a ako ste muškarac, biće vam stalo da vaše fizičke potrebe budu zadovoljene, tako da nećete puno razmišljati da li je preko puta vas žena lakog morala ili ne.

Venera u Škorpiji veoma uživa u seksu, pa ćete u ovom periodu imati “pokvarenu maštu” koja će doprineti uzbudljivom seksualnom životu.

 

Venera u Škorpiji ne poseduje samokontrolu, pa ako se vašoj voljenoj osobi zamerite u ovom periodu, očekujte brzu i vatrenu osvetu.

 

Tokom ovog tranzita, Venera će imati retrogradni hod, što se ovoj planeti retko dešava.

Sve do 31 oktobra biće u znaku Škorpije, da bi se ponovo vratila u znak Vage i u tom znaku ponovo ostala nekih mesec dana.

 

Sve dok je Venera retrogradna, u hodu unazad, postojaće mogućnost da obnovite staru ljubavu vezu ili stari kontakt, a ukoliko se vaša veza sada nalazi na nekakvoj raskrsnici, neprestano ćete se udaljavati od te osobe, da bi se ponovo vraćali jedno drugome.

 

Početak ovog tranzita, Venera će biti u napetim aspektima sa Uranom i Marsom, što govori o težnji da se nešto promeni kada je ljubav u pitanju ali za to će trebati puno energije. I taman kada Venera bude pravila nežan i zanosan aspekt sa Neptunom, kada budete pomislili da ste pronašli duhovni i fizički sklad, zastaće da još jednom razmsili o svemu. Venera će u tom trenutku, od 29.9 do 11.10 ,zastati na 10 stepenu Škorpije. Neobično dugo biće na istom stepenu da bi počela da se vraća unazad, povećavajući verovatnoću da ponovo vratite bivšeg partnera u svoj život.

 

Ukoliko u ovom periodu, upoznate nekog novog, do zadnjeg atoma snage, ne odustajući, borićete se za naklonost te osobe, bez obzira da li imate jednog ili više suparnika. A da bi ostvarila taj cilj, Venera u Škorpiji, neće birati sredstva (sva su dozvoljena).

 

Zanimljivo je da će u nastavku svog tranzita Venera biti  u dobrim aspektima sa ostalim planetama. Praviće sekstil sa Saturnom, trigon sa Neptunom, sekstil sa Plutonom, pa trigon sa Marsom. Sjajni aspekti koji donosi veliku privlačnost i požudu.

Osobama koje su rođene u periodu od 1974 do 1981 godine, Venera će prelaziti i preko natalnog Urana, planete raskida i promena, te treba biti oprezan u partnerskim odnosima. No, zbog pozitivnih tranzita, to može biti i period koji donosi neku vrstu promene na bolje i ulaganja u partnerstvo.

Venera u Škorpiji ukazuje i na period kada do novca možete doći preko seksa, ali i kroz pozajmice, nasledstvo, osiguranja, obeštaćenja i slično.

Dobar period je i za hiriruške intervencije (operacije).

Takođe, u ovom periodu, partneru (a posebno damama) će biti potrebna novčana ili neka druga pomoć i besplatna usluga. Više žena će biti fina prema vama samo da bi od vas dobila nekakvu korist te stoga, imajte to u vidu.

Sam znak Škorpije, predstavlja ljude islamske vere, te će oni imati mnogo više sreće, koristi, zarade i naklonosti od drugih.

U ovom periodu povećaće se i broj trudnoća, a većina dama kojima se to desi će biti srećna zbog toga.

 

Obratite pažnju na rok namirnica jer u ovom periodu možete pojesti nešto kvarno. Spremljena hrana, voće i povrće će se kvariti brže.

 

Više će ljudi tražiti pozajmice ili uzimati kredite.

 

 

Ovaj tranzit najviše će osetiti osobe kojima je Ascendent (podznak) u znaku Vage i Bika koje će postati znatno ljubomornije i posesivnije nego inače, dok će osobe rođene u znaku ili podznaku Škorpije, ostvariti burnu i strastvenu emotivnu vezu sa više preokreta.

 

Veneru u Škorpiji u svojim natalnim kartama imaju i neke poznate osobe poput: Bil Gejtsa, Vladimira Putina, Mahatme Gandija, Džim Morisona, Brus Lija, Džerarda Batlera, Met Dejmona, Žak Širaka,Vinone Rajder, En Hatavej, Žan Klod Van Dama, Stiven Spilberga, Denzel Vašingtona i drugih.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *