Venera u Ribama se nalazi u znaku svoje egzaltacije što znači da će ona iskazati svoje najjače dejstvo. Ova Venera je spremna na sve zarad svoje ljubavi i voljene osobe. Žrtvovanje je logičan sled jer su u ovom periodu emocije veoma duboke. Želećemo da za voljenu osobu učinimo sve, bez obzira da li će nam ta ljubav biti vraćena. Ova ljubav daje, a ne traži ništa zauzvrat.

Ponekad, može biti bolna, posebno u slučajevima kada su ljubavi tajne a fizička bliskost na neki način sputana, jer ovo je period duhovne povezanosti koja ruši sve barikade pred sobom.

Ovakva vrsta ljubavi nas na vrhovima prstuju uvodi u svet zrele i večne ljubavi zbog koje su u umetnosti tokom istorije nastajala remek dela. Neizbrisiva. Neponovljiva.

Ali, Venera u Ribama ne predstavlja samo takvu vrstu ljubavi. Iako je ona često neuhvatljiva i nestvarna, jer živi negde na rubu naše mašte, ova Venera vam može doneti i jedno potpuno novo svetlo kroz koje ćete narednih dana posmatrati voljenu osobu. Ona će biti onakva kakvom je vi zamislite, kakvom je vi stvorite u svojim mislima…Ova Venera vas može zaslepeti svojim ljubavnim sjajem, ali vas i inspirasati da budete bolji, nežniji i osećajniji.

Bog je ljubav, kaže Venera (ljubav) u Ribama (Bog). Pratite one male znake kojima ste svakodnevno okruženi jer je ovo period i kada će vas armija anđela čuvara štititi od svega lošeg.

Venera u Ribama predstavlja i vrata raja koja se mogu otvoriti narednih dana.

Sa druge strane, Venera u Ribama doneće vam mogućnost započinjanja tajne ljubavne veze. Nebitno da li ste vi ili je druga stana zauzeta, tajna veza mora ostati tajna.

U toku ovog tranzita možete doživeti platonsku ljubav,ući u tajnu ljubavnu vezu ili sa dragom osobom uživati u zajedničkim romantičnim trenucima.


Neki od vas mogu poželeti da dodatno posmatraju voljenu osobu, da ne kažem špijuniraju, ali biće i toga. Fotografije će se više gledati i postavljati, jer ćete imati potrebu da iskažete svoja osećanja na taj način.

Ovo je idealan period za sve one koji se bave nekom vrstom umetnosti a lepe trenutke na poslu ili kroz posao mogu osetiti i oni koji su zaposleni u zdravstvu. Pojačano interesovanje za putovanja, posete hotelima, muzejima, Crkvama i manastirima; zabeležna umetnost u svim oblicima, šminkanje, fotografisanje…Sve to što može obeležiti naredne dane.

Dame u ovom periodu mogu biti sklonije prehladama.

Očekuje nas i pojačan period upotrebe narkotika.

Tokom ovog tranzita Venera će biti u pozitivnim aspektima sa drugim planetama, ali najveći izazov za ovu Veneru će biti konjunkcija sa Neptunom oko 10. Aprila, jer tada može doći do raspršivanja ljubavnih iluzija, osećaja da nešto nedostaje ili da niste jedini u životu voljene osobe.

Dan, dva kasnije može doći i do obnove nekih starih ljubavnih kontakata.

Drugu polovinu ovog tranzita pratiće konjunkcija Venere i Merkura što daje prijatne susrete sa surpotnim polom i pojaačnu komunikaciju između muškaraca i žena. Mogući su kontakti sa više osoba u isto vreme i dupliranje veza.

Ovaj tranzit najviše će osetiti osobe rođene u znaku Vage i Bika, ali i osobe rođene u znaku Riba.

Veneru u Ribama u svom horoskopu imaju: Hit Ledžer, Ema Votson, Selin Dion, Penelope Kruz, Vinsent Van Gog, Džordž Harison, Džon Travolta, Dru Barimor, Džon Bon Džovi, Frederik Šopen, Johan Sebastijan Bah, Viktor Hugo, Edgar Alan Po, Bili Holidej, Barbara Strejsend, Ronald Regan, Džordž Vašington, Tomas Edison, Žil Vern, Kazanova, Lenjin i mnogi drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *