Venera u Ribama se nalazi u znaku svoje egzaltracije što znači da će ona iskazati svoje najjače dejstvo. Žrtvovanje zbog ljubavi je logičan sled jer su u ovom periodu emocije veoma duboke. Želećemo da za voljenu osobu učinimo sve, bez obzira da li će nam ta ljubav biti vraćena. Ova ljubav daje, a ne traži ništa zauzvrat.

Ponekad, može biti bolna, posebno u slučajevima kada su ljubavi tajne a fizička bliskost na neki način sputana, jer ovo je period duhovne povezanosti koja ruši sve barikade pred sobom.

Ovakva vrsta ljubavi nas na vrhovima prstuju uvodi u svet zrele i večne ljubavi zbog koje su u umetnosti tokom istorije nastajala remek dela. Neizbrisiva. Neponovljiva.

Ali, Venera u Ribama ne predstavlja samo takvu vrstu ljubavi. Iako je ona često neuhvatljiva i nestvarna, jer živi negde na rubu naše mašte, ova Venera vam može doneti i jedno potpuno novo svetlo kroz koje ćete narednih dana posmatrati voljenu osobu. Ona će biti onakva kakvom je vi zamislite, kakvom je vi stvorite u svojim mislima…Ova Venera vas može zaslepeti svojim ljubavnim sjajem, ali vas i inspirasati da budete bolji, nežniji i osećajniji.

Bog je ljubav, kaže Venera (ljubav) u Ribama (Bog). Pratite one male znake kojima ste svakodnevno okruženi jer je ovo period i kada će vas armija anđela čuvara štititi od svega lošeg.

Venera u Ribama predstavlja i vrata raja koja se mogu otvoriti narednih dana.

Sa druge strane, Venera u Ribama doneće vam mogućnost započinjanja tajne ljubavne veze. Nebitno da li ste vi ili je druga stana zauzeta. Iskušenja, tajne simpatije i tajni susreti.

U toku ovog tranzita možete doživeti platonsku ljubav,ući u tajnu ljubavnu vezu ili sa dragom osobom uživati u zajedničkim romantičnim trenucima.


Neki od vas mogu poželeti da dodatno provere voljenu osobu. Biće upotrebljeni razne metode poput onih u špijunskim filmovima jer je ova Venera nesigurna i znatiželjna.. Fotografije će se više gledati ali i postavljati, jer ćete imati potrebu da iskažete svoja osećanja na taj način.

Ovo je idealan period za sve one koji se bave nekom vrstom umetnosti a lepe trenutke na poslu ili kroz posao mogu osetiti i oni koji su zaposleni u zdravstvu. Pojačano interesovanje za putovanja, posete hotelima, muzejima, Crkvama i manastirima; zabeležna umetnost u svim oblicima, šminkanje, fotografisanje…Sve to što može obeležiti naredne dane.

Dame u ovom periodu mogu biti sklonije prehladama.

Očekuje nas i pojačan period upotrebe narkotika.

Veneru u Ribama u svom horoskopu imaju: Hit Ledžer, Ema Votson, Selin Dion, Penelope Kruz, Vinsent Van Gog, Džordž Harison, Džon Travolta, Dru Barimor, Džon Bon Džovi, Frederik Šopen, Johan Sebastijan Bah, Viktor Hugo, Edgar Alan Po, Bili Holidej, Barbara Strejsend, Ronald Regan, Džordž Vašington, Tomas Edison, Žil Vern, Kazanova, Lenjin i mnogi drugi.* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

Kakve aspekte Venera pravi?

Od 25.2 do 21.3. – Zanimljivo je da će tokom kompletnog tranzita Venera biti u konjunkciji sa Suncem. Ne pameti se tako duga konjunkcija ove dve planete što govori da nas očekuje jedan jako povoljan period u kojem ćete osetiti razne povlastice i beneficije na tom putu. Polako će početi da se vraća jedna vrsta normalnog života posebno u sferi kulture. Neke mere protiv Covida će se polako popuštati širom sveta. Ovaj tranzit donosi Vagama i Bikovima, kao i osobima koje imaju Ascendent u ovim znacima posebne uspehe i napredak a Lavovima će ovaj period biti veoma važan u emotivnom životu. Očekujju vas i razne povlastice od šefova i direktora i mnogo bolji odnosi u braku.

2,3.3 – Venera u sekstilu sa Uranom govori o težnji da se odnosi promene na bolje. Prijaće vam svaka vrsta noviteta. Moguća su nova poznanstva. Neke veze će se prekinuti, posebno one koje nikad nisu ni valjale.

10,11,12,13,14,15.3 – Iskoristite ovaj period za umetničko stvaralaštvo jer dela koja tada nastanu mogu biti neverovatna! Sumnjičavost u ljubavnim vezama i potpuna konfuzija. Nepovrenje. Ženske osobe su sklone prehladi. Priušite sebi neki vid relaksacije i masaže.

17,18,19.3 – Osetićete partnerovu ljubomoru koja može biti opravdana. Strastvenost i fizička ljubav. Neke dame mogu ostati u drugom stanju.

KAKO ĆE OVA VENERA UTICATI NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Bićete na iskušenju a neki od vas će imati mogućnost da prevare partnera.

BIK – Vučete neke poteze na nagovor prijatelja a ne po sopstvenoj želji i to se primeti jer su rezultati potpuni promašaj.Poslušajte svoju intuiciju.

BLIZANCI – Teško ćete kontrolisati svoje reakcije a prijatelji vas mogu čitati kao otvorenu knjigu.

RAK – Ovo je period u kojem će se ostvariti vaše želje. Očekujte podršku partnerove porodice sa kojom ćete imati fino slaganje.

LAV – Maštate da ste na nekoj plaži na pustom ostrvu gde ste samo voljena osoba i vi, daleko od drugih ljudi i korone. Neki mogu planirati putovanje.

DEVICA – Venera u vašem 7. polju donosi vam skladne odnose sa partnerom posebno ako ste dama. Neki mogu započeti zajednički život ili se venčati.

VAGA – Venera u vašem 6 polju donosi vam poklone od klijenata ili mušterija ali i dodatnu zaradu. Tajne simpatije na poslu.

ŠKOPRIJA – Ako budete primetili da su vas se svi setili u poslednje vreme, da znate da vam je Venera „proradila“ u vašem polju ljubavi. Susreti.

STRELAC – Sredite kuću. Možete imati goste. Rešavanje porodičnog pitanja.

JARAC – Dobijate svaku vrstu pomoći, novac ili poklon od voljene osobe.

VODOLIJA – Ova Venera će vas prolepšati i doneti vam partnerovu pažnju i prisnost.

RIBE – Zaljubljive ste prirode a sudbina vam donosi i novo poznanstvo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *