Venera, planeta ljubavi u znaku Raka doneće pregršt ljubavi i brižnosti koje ćemo upututi bliskim osobama. Na prvom mestu će biti naša porodica a onda će nam se ljubav granati i prema svim ostalim ljudima iz okruženja. Ovo je tranzit koji donosi posvećenost domu i porodici, kao i jačanju familijarnih veza.

 Primetićete da ćete početi da razmišljate kako da ulepšate i sredite svoj dom, pronalazićete nove razloge zbog kojih ćete se osećati najbolje u svojoj kući, sredićete svaki kutak u svom domu, a nakon toga, želeteće da u svoje malo carstvo podelite sa dragim ljudima koje ćete želeti da ugostite u svom domu.

Pokazaćete veću emotivnost nego inače a ukoliko ste sa dragim osobama fizički razdvojeni, želećete da ih što pre sretnete. Bićete nostgalični ukoliko se nalazite daleko od svog doma, tražeći način da što pre premostite tu razdaljinu.

Teško ćete uspevati da sakrijete svoje emocije. I najmanja sitnica vas može raznežiti ili rastužiti. Neće biti čudno da pustite suzu u ovom periodu – čak da je to i suza radosnica.                          

I muškarci će biti posvećeni domu i porodici, a bliske ženske osobe će biti centar njihovog sveta. Moraćete imati razumevanja ako partner stavi svoju majku na prvo mesto pomalo zanemarujući vas, vaše potrebe ili osećanja.

Ukoliko se to desi, ne budite sebični, nego pokušajte da jačate te međuljudske odnose sa njegovima.

Ukoliko imate decu, trebalo bi da znate da će ona u ovom periodu takođe više trebati majku i porodicu, delujući kao da ni najmanje nisu samostalna. Uostalom, svako od nas je nečije dete, a ta majčinska, bezuslovna ljubav i pažnja je nešto što se može dobiti samo od nje. I svakome ponekad fali, bez obzira u kojem se trenutno životnom dobu nalazite, da vas majka pomazi, poljubi, bdije iznad vas pazeći da li ste gladni, umorni, bolesni ili da li vam je hladno.

Ujedno, bićete veoma nežni i brižni prema svima u okruženju. Shvataćete životne situacije ljudi iz okruženja i želećete da pomognete koliko je u vašoj moći.

U ovom periodu na neke životne odluke nateraće vas emocije.

Ako ste u vezi, želećete da pozovete voljenu osobu kod sebe u goste i da sa njom podelite čari vašeg privatnog života. Drugi mogu razmišljati o zajedničkom životu i rešavanju stambenog pitanja kako bi bili što više zajedno. Ukoliko još uvek niste upoznali voljenu osobu sa vašom porodicom, sada je pravi trenutak za taj korak.

Ukoliko ste pripadnica nežnijeg pola, dragu osobu možete osvojiti svojom dobrotom, brižnošću, vernošću i ljubavlju u očima. Biće dovoljno da gledate voljeno biće pa da vam srce preplavi milina. Ukoliko se tek spremate za novu ljubav, obavezno naglasite vaše ženske obline, a naročito grudi koje će biti centar muškarčeve požude.

Venera u Raku donosi najviše novca preko žeskih osoba ali i poslova vezanih za građevinu, agencije za nekretnine, salon nameštaja, prodaju nekretnine (kuće ili stana), kroz izdavanje materijalnih dobara, a ruke će zadovoljno trljati vodoinstalateri i stolari.

U svojim horoskopima Veneru u Raku imaju: Donald Tramp, Anđelina Džoli, Kijanu Rivs, Kameron Dijaz, Natali Portman, Meril Strip, Arnold Švarceneger, Ben Aflek, Hale Beri, Klint Istvud, Nikola Tesla, Rafael Nadal, Adriana Lima, Leni Kravic, Robert Plant, Fidel Kastro, Hemingvej, Šarl Aznavur, Benito Musolini itd.

3,4.6 – donose srećne oklonosti, jačanje naših emocija, ljubavnu euforiju, planiranje zajedničke budućnosti, veridbe i venčanja. Brakovi sklopljeni ovih dana imaju tedenciju održivosti. Dobici i veći priliv novca.

12,13.6 – Možete pretpeti finansijski gubitak. Povređena osećanja i nestabilnost u ljubavnim vezama. Neke veze se čak mogu i završiti. Nova poznanstva sa ženskim osobama i promene na koje niste računali.

20,21,22.6 – Osetićete se zaštićeno i sigurno a jednu vrstu stabilnosti vam mogu pružiti i ženski članovi porodice. Pravo je vreme da pružite pomoć ljudima iz okruženja. I vaša osećanja mogu biti veoma intezivna zbog čega ćete biti veoma popustljivi prema partneru. Platonske ljubavi. Tajni susreti.

23,24.6 – Ljubomora koju ne možete da promenite niti da utičete na svoja osećanja. Vodite računa o zaduženjima iznad svojih mogućnosti. Izbegavajte ovih dana uzimanje pozajmica i kredita.


KAKO ĆE TRANZIT VENERE KROZ ZNAK RAKA UTICATI NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Popraviće se odnosi u vašoj porodici. Pozovite rođake iz daleka da vas posete.

BIK – Prvu polovinu tranzita iskoristite za kupovinu, šetnju, popravljanje odnosa sa ljudima iz komšiluka i rođacima dok je druga predviđena za porodicu i moguće goste.

BLIZANCI – Započinje vam period u kojem vas očekuju dobici. Podrška ženske osobe.

RAK – Vama će naprasno da krene. Prati vas niz srećnih okolnosti. Stabilizacija u ljubavi. Udvaranje i susreti su mogući za Rakove koji nisu u vezi.

LAV – Prijalo bi vam da odete negde na more ali mir i relaksaciju možete pronaći i pored kakvog jezera ili u vrtu iza kuće.

DEVICA – Upoznaćete nove ljude a jedna ženska osoba vam može pomoći da rešite problem.

VAGA – Pred vama je poslovni uspeh. Dobijate pohvale a uticajna osoba će baš biti zadovoljna s vama pa vam može predložiti zajedničku saradnju.

ŠKORPIJA – Sada možete uspešno realizovati putovanje u inostranstvo. Osoba iz daleka vas čeka.

STRELAC – Idealno je vreme za rešavanje nekih pravno – imovinskih pitanja. Dobici. Moguće nasledstvo.

JARAC – Pred vama je romantičan period u kojem ćete se posvetiti svom partneru. Zajednički ciljevi vezani za dom i reševanje stambenog pitanja je ono što vas ujedinjuje.

VODOLIJA – Uspeh na poslu. Imate prijatnu klijentelu ili mušterije. Dobici na radnom mestu.

RIBE – Lako možete započeti novu ljubavnu vezu. Sreća preko dece. Dobitak preko hobija.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *