Za razliku od Venere u Ribama koja potajno sanjari o pravoj ljubavi ne preduzimajući ništa, Venera u Ovnu želi da svoje fantazije pretvori u delo. Zbog toga će ona krenuti u otvoreni flert i inicirati prvi korak, kako bi saznala na čemu je.

Venera u Ovnu reaguje strastveno, vatrena je i često neproračunata. Ona ne voli da čeka već hoće da odmah stupi u akciju. Kontakt može započeti sa zadirkivanjem i direktnom primedbom a neko ko ne prepozna njenu dobronamernost može ući u raspravu sa njom a ukoliko bude naišla na pravu osobu, ona će joj uzvratiti šalom. Smeh je Veneri u Ovnu jako važan jer je to pokazatelj da sa njom postupate iskreno.

Ukoliko joj nešto nije po volji, odmah će vam reći.

Sam znak Ovna govori o iskonskoj potrebi da se spoji sa drugim bićem u ljubavnom činu, te će se seksualna želja veoma pojačati. Dame će preuzimati inicijativu, što se muškarcima veoma dopada.

Ovo je period u kojem će ženski pol biti navalentniji i preduzimljiviji,te neće biti neobično da one zbog toga preduhitre muškarce i počnu prve da se udvaraju. Neke mogu preći granicu pristojnosti i granicu ukusa.

I fizički izgled će biti veoma presudan u borbama za naklonost. Muškarcima će se više dopadati zgodne dame koje svoj izgled održavaju nekim sportom. Fizička konstitucija će imati prednost u odnosu na lepotu.

Muškarci mogu biti zainteresovani za crvenokosu jer je dama sa takvom bojom kose opisana Venerom u Ovnu. Jedna priča kaže da je baš crvenokosa devojka osvojila srce čuvenog Atile Biča Božijeg, velikog osvajača i ratnika (Ovan).

Ako ste u braku ili dužoj vezi, Venera u Ovnu može doneti svakodnevne svađe i nesuglasice koje će kasno uveče regulisati u strastvenom zagrljaju. Možda je pod uticajem ove Venere nastala ona izreka ” Posle svađe, sve je slađe”.

U najlošijim horoskopima može doći do fizičkih pretnji pa čak i obračuna.

Na globalnom planu, ovo je period u kojem će biti manje diplomatije i u kojem se neki sukobi, koji su do sada odlagani i rešavani mirovnim putem, mogu proširiti i produbiti. Čak i miroljubive zemlje će razmišljati o naoružanju plašeći se za svoj opstanak.

Venera je planeta diplomatije i politike, tako da ćemo u narednom periodu biti svedoci mnogih političkih okršaja koji mogu prerasti u otvorene sukobe i neprijateljstva.

Moguća je ljubav sa osobom iz Nemačke.

Između žena će lakše dolaziti do svađa a ponegde i do fizičkog okršaja. Dame će u ovom periodu biti najmanje ženstvene.

Veneru u Ovnu u svom natalnom horoskopu imaju Merilin Monro, Rijana,Džordž Kluni, Lejdi Gaga, Dženifer Aniston, Šakira, Maraja Keri, Kristijano Ronaldo,Elizabet Tejlor, Odri Hepbern, Džek Niklson, Sigmund Frojd, Pirs Brosnan, Sara Džesika Parker, Stiven Sigal, Sadam Husein, Edi Marfi i drugi.

Od 21 do 29.3 – Sunce u konjunkciji sa Venerom govori o tome da ćete sa vašim šefom ili direktorom imati jako dobro slaganje, možete dobiti benefecije ili povećanje plate ali će se i obim posla povećati. Ovaj tranzit ukazuje i na strastvene ljubavne odnose koji će sada biti direktniji i otvoreniji nego do sada. Budite preduzimljivi i otvorenije pokazujte da vam se neko dopada.

 
* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

30,31.3 – Stabilnost u vezama. Dugotrajnost. Straije osobe mogu imati sreće u ljubavi a ovaj tranzit može da ukaže da vas može privući starija osoba od vas. Vraćanje starog duga. Susret ili kontakt sa bivšim partnerom.

Od 2.4 do 8.4 – Očekuje nas strastven ljubavni period. Povećanje ljubavnih susreta i sastanaka. Ogromna privlačnost.

Od 8 do 11.4 –Srećne okolnosti. Jačanje emocija. Početak veze. Veći dobici. Dobro raspoloženje. Odličan period i za ortačke poslove i poslovnu saradnju.

11,12.4 – Osetiće ljubomoru. Ljubomorne scene.


KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Venera u vašem znaku će vas prolepšati pa će mnogi obraćati pažnju na vas. Partner će želeti da provodi svaki slobodan trenutak sa vama. Ljubavno udvaranje i moguće početak veze.

BIK – Moguća tajna ljubavna veza ili sumnja i nepoverenje u odnosu.

BLIZANCI – Vaša ljubav će biti na ispitu. Prijatelji mogu pozitivno uticati na vaš ljubavni odnos.

RAK – Imate podršku uticajne osobe a možete dobiti i javnu pohvalu od šefa.

LAV – U prvom delu tranzita pravićete planove za posao a neki od vas mogu sarađivati sa inostranstvom. Druga polovna donosi izazove ali i podršku uticajne osobe.

DEVICA – Bićete manje stidljivi nego inače. Moguće proširenje porodice. Dobitak.

VAGA – Emotivni sklad i sreća u partnerstvu. Neke Vage mogu započeti bračnu zajednicu.


ŠKORPIJA – Očekuje vas prijatan period na poslu kada ćete imati mnogo bolje odnose sa kolegama i za divno čudo, prestaće njihova „ratna dejstva“.


STRELAC – Venera u vašem 5. polju donosi vam ljubavna dešavanja i udvaranja. Početak veze.


JARAC – Bitno je da kažete sve što imate jer posle jasnih stavova i mišljenja, ponašanje jednog člana porodice se može promeniti na bolje.


VODOLIJA – Imaćete sreće u kupovini. Dobitak preko mlađe osobe, brata ili sestre.


RIBE – Očekuje vas bolja finansijska situacija ali vam novac neće pasti s neba. Napokon možete naplatiti dosadašnji trud i posao.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *