Venera u Lavu žudi za ljubavnim zanosom. Ona je spremna na igru zavođenja i učiniće sve da bude primećena. Bićete spremni kao nikada do sada, a možda i kao da vam život visi o koncu zbog toga, da učinite sve kako bi privukli pažnju osobe koja vam se dopada. Ako to podrazumeva da dama izvadi iz ormara svoju najsvečaniju haljinu, stavi najblješataviji nakit na sebe i najjaču šminku, onda će slika ove Venere biti potpuna.

Sa ovakvom Venerom niko se neće zadovoljiti prosekom. Ide se na pobedu jer poraz ne postoji.

Privlačiće vas samo oni najbolji, najuspešniji i najuticajniji. Dame će birati ALFA mužjake, muškarci će birati najatraktivnije dame a igra zavođenja može početi.

U vašem srcu ponovo se stvara nada koja će vam vratiti volju u život. Zbog toga ćete sa radošću pristajati na pozive za društvena okupljanja, slavlja, rođendane i izlaske više nego ikada ranije. Naravno, na takvim okupljanjima, željni nekakvog dešavanja ali i podsećanja na to koliko fatalni ste bili nekada, želećete da zasijate u svom punom sjaju i povratite staru slavu.

U toku tranzita Venere kroz znak Lava pripadnice lepšeg pola imaće mnogo više sampouzdanja u sebe, zbog čega će one pokretati inicijativu. Samouverenost će doprineti i da se mnogo manje plaše konkurencije jer su spremne da se bore svim svojim atributima, glamurom i ljubavnim veštinama protiv svojih suparnica. Pobediće bolja, tj. ona koju će muškarac želeti da pokaže pred svima, bilo na javnnom mestu, bilo pred prijateljima ili rodbinom, kao svoju. Izabraće damu u čijem društvu će se on osetiti kao osvajač… Izabraće damu, zbog koje će mu beta mužjaci zavideti.

Mnoge dame će želeti da izgledaju kao filmske dive, a neke od njih, koje nemaju stila, mogu vam delovati suviše nakinđureno, prenapadno i kitnjasto obučeno. Osim izgleda, damama će biti veoma bitno da imaju lepu frizuru i sređene nokte.

Ako ste pripadnica lepšeg pola i čitate ovaj tekst, povedite računa, jer zbog preteranog samopouzdanja i mišljenja da vi zaslužujete boljeg, možete propustiti neke lepe ljubavne šanse.

Venera u Lavu donosi vam nova ljubavna poznanstva na javnim mestima i u toku izlazaka. Ljubav možete započeti sa veoma uticajnom i popularnom osobom, a neki sa svojim šefom ili osobom na visokom položaju. U narednom periodu rodiće se i puno simpatija u školama a učitelji, nastavnici i profesori će biti puno tolerantniji i strpljiviji prema učenicima.

12,13,14 i 15.9 – zbog Venere u kvadratu sa Uranom osetićete nestabilnost u emotivnim vezama. Ponegde može doći do prekida odnosa i udaljavanja. Promene će biti na silu ili pod kakvom pretnjom. Nervoza je moguća i zbog nepovoljne finansijske situacije.

21.9 – mogući su srećni preokreti.

Od 24.9 do kraja ovog tranzita – Venera u trigonu sa Marsom povećava fizičku privlačnost i donosi povoljno vreme za ljubavne susrete. Mnogo veza će biti započeto u ovom periodu. Saradnja sa osobom suprotnog pola.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA HOROSKOPSKE ZNAKE:

OVAN – Nova ljubav na vidiku! Uspeh na poslu.

BIK – Obavezno izađite u provod jer tamo možete sresti nekog novog ali pre toga ćete raščistiti jedan nedefinisan odnos.

BLIZANCI – Sredite kuću. Stižu vam gosti.

RAK – Kupićete nešto što vam divno pristaje. Dobitak.

LAV – Sreća u ljubavi!

DEVICA – Najlepše bi vam bilo na nekom pustom ostrvu ili dalekoj plaži.

VAGA – Prijatelji vas pozivaju u goste. Može vam se svideti jedna potpuno neobična osoba iz druge dimenzije.

ŠKORPIJA – Poslovni uspeh. Dopadate se uticajnoj osobi.

STRELAC – Ljubav je moguća u inostranstvu.

JARAC – Erotičnost. Partner vam je ljubomoran.

VODOLIJA – Sreća u braku.

RIBE – Ljubav vam se dešava na poslu.

Osobe koje su rođene sa podznakom u znaku VAGE ILI BIKA očekuje uspeh, pohvale ali i pozivi sa slavlja i okupljanja. Moguća je i realizacija odmora. Više vremena provodićete na javnim mestima.

LAVOVIMA je ovo srećan ljubavni period koji osim toga donosi i razne beneficije.

Veneru u Lavu u svojim horoskopima imaju: Monika Beluči, Dalaj Lama, Danijel Redklif, Silvester Stalone, Džordž Buš, Selma Hajek, Koko Šanel, Alfred Hičkok, Greta Garbo, Stenli Kjubrik, Fransoaz Sagan, Dejvid Duhovni, Monika Levinski, Paolo Koeljo i drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *