Prelazimo u period od nežnih pogleda i brižnosti, koje nam je donela Venera u Raku, u period u kojem će vam itekako biti važno da kraj sebe imate partnera. I to ne bilo kakvog!

Ovo je period koji donosi borbu za naklonost suprotnog pola.

Dame će voditi glavnu reč i preduzimati neophodne mere kako bi osvojile muškarca koji im se dopada. A to neće biti tek tamo neki prosečan muškarac. Ili prosečna devojka. Vi morate osvojiti osobu koja je veoma istaknuta u svom društvu, cenjena zbog izgleda, svojih vrlina, novca ili se najpre nalazi na istaknutom položaju na poslu.

Vreme je da postanete lovac i da osvojite trofej. Ili da postanete lovina.

Shodno Veneri u Lavu, dame će želeti da zablistaju. U igri će se naći svi mogući aduti pomoću kojih neko može skrenuti pažnju na sebe. Sve mora biti na visokom nivou – od kose, manikira,pedikira, do garderobe i nakita. Dame neće biti skromne, pa će na svaki mogući način da ističu svoje atribute. Neke će, naravno, u tome i preterati, te sve može delovati pomalo kitnjasto i previše nalickano, blještavo i sjajno.

Osim svog izgleda, jako će biti važno kakav utisak želite da ostavite. Zato će i okruženje u kojem se krećete morati da bude na zavidnom nivou. Biće vam bitno u kojem kafiću ili restoranu sedite, u kakvom ste društvu viđeni a posebno kakav stav zauzimate. Pripadnicama lepšeg pola neće nedostajati samouverenosti i hrabrosti da prve ostvare kontakt. Naravno, i muškarci će biti veoma zainteresovani za celu tu igru.

Ovo je period kada nas očekuje više okupljanja, druženja na javnim mestima; očekuje nas veći fokus na svim društvenim manifestacijama – koncertima, pozorištima, raznim proslavama i svečanostima, rođendanima….Sve što predstavlja zabavu i javan život, u ovom periodu biće posebno aktivirano ovim tranzitom.

Venera u Lavu donosi vam simpatije uticajnih osoba, možda šefa ili nekog drugog autoriteta, ljubav sa popularnom osobom (iz javnog života), ljubav sa sportistom – sportistkinjom.

Ovo je vreme godišnjih odmora, te će mnogi krenuti na letovanje u ovom periodu ili se potruditi da naredne vrele dane provedu što ležernije.


Lavovi će se tokom ovog tranzita prolepšati, poraditi na sebi, neki se mogu zaljubiti i započeti novu ljubavnu vezu…Oni zauzeti će više vremena provoditi u društvu partnera uživajući na nekoj finoj destinaciji za odmor. Dok će rođeni pod znakom Vage i Bika, postati samouvreniji, borbeniji, srčaniji i hrabriji.

Tokom ovog tranzita Venera najavljuje promene u emotivnim odnosima i to na početku ovog tranzita, tj. početkom avgusta kada će biti u kvadratu (izazovan aspekt) sa Uranom. Ovaj aspekt donosi želju da nešto promenite u svom odnosu ili da promenite partnera. Donosi i samostalnost i nezavisnost u braku.

U period od 5 do 10. Avgusta Venera u trigonu sa Jupiterom donosi srećne ljubavne okolnosti. Ovo je period kada emocije mogu jačati, ali i kada možete započeti novu ljubavnu vezu.

I na kraju od 10 avgusta pa do kraja tranzita Venera u konjunkciji sa Marsom donosi pojačanu seskualnu želju i seksualni naboj. Pojačan broj susreta među suprotnim polom.

Veneru u Lavu u svom natalnom horoskopu imaju i poznate ličnosti poput: Majkl Džeksona, Madone, Nikold Kidman, Tom Krizua, Monike Beluči, Vitni Hjuston, Silvester Stalonea, Daniel Retklifa, Gvinet Paltrou, Džordža Buša Mlađeg, Selme Hajek, Koko Šanel, Endi Vorfhol, Hičkoka, Tom Hardija itd.

2 thoughts on “VENERA U LAVU (Venus in Leo) od 28.7 do 22.8.2019

  1. Da li će biti pojačano dejstvo venera ako je podznak lav i venera u lavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *