Narednih dana, planeta ljubavi – Venera prolaziće kroz ledeni znak Jarca. Ovaj znak sam po sebi donosi hladnoću, distancu, ozbiljnost i odgovornost. Sve veze u ovom periodu nalaze se na pravom ispitu, a samo vreme koje radi za znak Jarca, pokazaće kvalitet odnosa u kojem se nalazite. Znači, treba da budete strpljivi, staloženi i da čekate na pravi momenat..

Veneri je potrebna nesebična ljubav, ali znak Jarca je veoma štedljiv i praktičan u osećanjima.

Ova Venera donosi kontakte sa osobama koje se već poznaju duže vreme i sada se mogu aktivirati neki aspekti koji mogu produbiti te zamrznute odnose. Takođe, svi kontakti koje pamtite po onome – „Bilo je nešto između nas, ali nikad se ništa stvarno nije dogodilo“, sada se ponovo mogu aktivirati.

Venera u Jarcu pažljivo bira partnera. Bitna joj je sigurnost da neće biti ostavljena, ali ni materijalnu sigurnost ona neće zanemariti. Ona razmišlja hladne glave. Zato će pre odabrati starijeg partnera, za nju možda i nedoličnog kada stane kraj nje, ali zato će biti sigurna da će uvek imati kome da se vrati i baci se u sigurni i topli zagrljaj.

Sigurno ste više puta na ulici videli prelepu devojku pored ružnog muškarca koji se ne može pohvaliti, osim svojim izgledom, ni sa svojim finansijskim mogućnostima i zapitali – ” Šta li je ona na njemu videla?!  Da li ste se pitali da je taj muškarac bio dovoljno uporan da je osvoji, staloženiji i ozbiljniji u odnosu na neke druge; da je to neko ko će uvek biti tu za nju; da je to osoba koja  je neće ostaviti zbog neke druge i mlađe?!

Venera u Jarcu donosi i problem u izražavanju emocija. Možete osetiti distanciranost i hladnoću u odnosu sa partnerom ili biti skeptičniji prema brzom zaljubljivanju, ne verujući da je to moguće.

Ovaj tranzit donosi kontakte sa bivšim partnerima, osobama iz prošlosti ili starijim osobama.

Ovo je period koji ide na ruku Srbiji.

Kada je novac u pitanju, moguća su kašnjenja, manje dobitaka, novčane poteškoće i štednja.

Od poznatih ličnosti Veneru u Jarcu u svom natalnom horoskopu imaju: Bred Pit, Skarlet Johanson,Britni Spirs, Elvis Prisli, Stiv Džobs, Džastin Timberlejk, Robi Vilijams, Džim Keri, Bjork, Džejms Din, Sindi Kraford, Majkl Džordan, Frenk Sinatra, Edit Pjaf, Marija Kalas, Betoven, Entoni Hopkins,Volt Dizni i drugi.

9,10.1 – Pojačana strastvenost i neskrivena želja. Ovaj tranzit ukazuje i na partnerstvo na poslu kao i da ćete biti mnogo uspešniji u saradnji sa još jednom osobom.

12,13,14.1 – Iznenađenja. Moguće je unapređenje veze i novi ljubavni počeci. Neki pod ovim tranzitom mogu započeti zajednički život. Verujte u nova poznanstva. Sreća zbog prijatelja.

22,23.1 – Romantično raspoloženje. Preosetljivost. Želja za pomaganjem. Činite dobra dela. Platonske ljubavi. Duhovna povezanost.

26,27,28.1 – Ljubomora. Strastvenost. Suparništvo. Morate se boriti za naklonost osobe koja vam se dopada. Takmičite se sa još jednim protivnikom bili toga svesni ili ne.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Očekuju vas pohvale poslodavca. Neki od vas mogu očekivati manje posla i više odmaranja nego inače.

BIK – Jedna osoba iz daleka vas se uželela. Očekuje vas poslovni uspeh.

BLIZANCI – Stiže vam nekoliko manjih dobitaka. Privlačnost.

RAK – Pred vama je fantastičan ljubavni period koji donosi emotivnu blikost. Neki Rakovi mogu započeti novu bračnu zajednicu. Dobitak na suđenju.

LAV – Prijatni kontakti preko posla. Dobitak ili poklon od kolege.

DEVICA – Venera u vašem 5. polju poveća mogućnost da osvojite nešto na igrama na sreću. Ljubav prema deci.

VAGA – Najlepše ćete se osećati u krugu porodice. Moguće je nekakvo ulepšavanje životnog prostora. Gosti.


ŠKORPIJA – Naučite da uputite kompliment voljenoj osobi i da otvorenije pričate o svojim osećanjima.

STRELAC – Očekuju vas dobici, ali štedite novac.

JARAC – Prolepšali ste se i to suprotan pol primećuje a primećujete i vi po broju poziva i poruka koje dobijate.


VODOLIJA – Krijete svoja osećanja jer se plašite da budete povređeni ako to učinite. Sumnjate u partnerovu iskrenost.

RIBE – Stari prijatelji jedva čekaju da vas vide.

One thought on “VENERA U JARCU (Venus in Capricorn) od 8.1 do 1.2.2021

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *