Narednih dana, planeta ljubavi – Venera prolaziće kroz ledeni znak Jarca. Ovaj znak sam po sebi donosi hladnoću, distancu, ozbiljnost i odgovornost. Sve veze u ovom periodu nalaze se na pravom ispitu, a samo vreme koje radi za znak Jarca, pokazaće kvalitet odnosa u kojem se nalazite. Znači, treba da budete strpljivi, staloženi i da čekate na pravi momenat..

Veneri je potrebna nesebična ljubav, ali znak Jarca je veoma štedljiv i praktičan u osećanjima.

Ova Venera donosi kontakte sa osobama koje se već poznaju duže vreme i sada se mogu aktivirati neki aspekti koji mogu produbiti te zamrznute odnose. Takođe, svi kontakti koje pamtite po onome – „Bilo je nešto između nas, ali nikad se ništa stvarno nije dogodilo“, sada se ponovo mogu aktivirati.

Venera u Jarcu pažljivo bira partnera. Bitna joj je sigurnost da neće biti ostavljena, ali ni materijalnu sigurnost ona neće zanemariti. Ona razmišlja hladne glave. Zato će pre odabrati starijeg partnera, za nju možda i nedoličnog kada stane kraj nje, ali zato će biti sigurna da će uvek imati kome da se vrati i baci se u sigurni i topli zagrljaj.

Sigurno ste više puta na ulici videli prelepu devojku pored ružnog muškarca koji se ne može pohvaliti, osim svojim izgledom, ni sa svojim finansijskim mogućnostima i zapitali – ” Šta li je ona na njemu videla?!  Da li ste se pitali da je taj muškarac bio dovoljno uporan da je osvoji, staloženiji i ozbiljniji u odnosu na neke druge; da je to neko ko će uvek biti tu za nju; da je to osoba koja  je neće ostaviti zbog neke druge i mlađe?!

Venera u Jarcu donosi i problem u izražavanju emocija. Možete osetiti distanciranost i hladnoću u odnosu sa partnerom ili biti skeptičniji prema brzom zaljubljivanju, ne verujući da je to moguće.

Ovaj tranzit donosi kontakte sa bivšim partnerima, osobama iz prošlosti ili starijim osobama.

Treba skrenuti pažnju da osim što se Venera nalazi u znaku Jarca, ona će biti sredinom ovog tranzita u konjunkciji sa Saturnom što može doneti distanciranost a potom i konjunkcija sa Plutonom, zbog čega može proraditi ljubomora i osvetoljubivost.

Ovaj tranzit će najbolje provesti starije osobe koje očekuje strastven emotivni period.

Ovo je period koji ide na ruku Srbiji.

Kada je novac u pitanju, moguća su kašnjenja, manje dobitaka, novčane poteškoće i štednja.

Od poznatih ličnosti Veneru u Jarcu u svom natalnom horoskopu imaju: Bred Pit, Skarlet Johanson,Britni Spirs, Elvis Prisli, Stiv Džobs, Džastin Timberlejk, Robi Vilijams, Džim Keri, Bjork, Džejms Din, Sindi Kraford, Majkl Džordan, Frenk Sinatra, Edit Pjaf, Marija Kalas, Betoven, Entoni Hopkins,Volt Dizni i drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *