Venera je započinje svoj tranzit kroz znak Device, gde će ova planeta iskazati najmanji uticaj jer se u ovom znaku ona ne oseća dobro. Venera u Devici je praktična i proračunata a to nije dobro za ljubav koja uvek traži nesebičnu žrtvu i davanje.

No ipak, ova Venera je sjajna da sa partnerom napravite poslovni plan, zatražite njegovu pomoć i zajedno se dogovorite oko svakodnevnih obaveza koje je potrebno završiti. Oni u vezama mogu razmišljati o tome da iznajme stan kako bi započeli zajednički život. Ali generalno, ova Venera će nas sve naterati da dobro razmislimo o postupcima voljene osobe u prethodnim situacijama. Razmišljaćete zašto vam je neko rekao ovo ili ono i skrenuo pažnju na nešto drugo vezano za dragu osobu, pa vi nećete imati mira dok sve potanko ne izanalizirate poput Šerloka Holmsa

Razmišljaćete hladne glave i daćete prednost stvarnim vrednostima. Šta je to što stvarno cenimo kod drage osobe? Koje su to vrednosti i vrline koje ona poseduje? Koje su joj mane?

Opreznosti nikada dosta a sada ćete obratiti pažnju na svaku sitnicu.

A ukoliko vam se bude udvarao neko nov, neprestano ćete analizirati svaki detalj iz života te osobe tražeći propuste. Ništa vam ne može promaći a u svojoj glavi ćete iznova i iznova slagati sabirati utiske i donositi određeni sud o osobi sa kojom ste u kontaktu.

Nekog novog najpre možete upoznati na radnom mestu. To može biti vaša mušterija,klijent ili kolega.

Dok Venera bude prolazila kroz znak Device, bićete mnogo pedantniji i vredniji nego obično, a posebno će damama to biti veoma važno i one će ovaj period iskoristiti kako bi sredile, oprale, prepakovale i složile garderobu u ormaru, sredile neseser ili mesto na kojem drže pribor za ličnu higijenu i drugo.

Generalno, želećete da svaka sitnica bude na svom mestu, te ćete mnogo više vremena provoditi raspremajući, brisajući, usisavajući, tj. sređujući dom, ali i radni prostor.

Ovo je period i kada ćete mnogo više ćete razmišljati o poslu, novim poslovnim idejama, a odnos sa kolegama i ljudima koje srećete u poslovnom okruženju biće mnogo prijatniji jer ste se uželeli posla i radne atmosfere. Najviše ćete obratiti pažnju na sitnice i detalje koji oduzimaju puno vremena kako bi se dovele u red.

Pod uticajem ovog tranzita vodićete računa o tome kako trošite novac, jer nećete biti raspoloženi da kupujete skupe, a pogotovu, bespotrebne stvari. Bićete mnnogo proračunatiji u kupovini. Ujedno, ako ste planirali šoping, sada možete kupiti nešto praktično i po povoljnoj ceni. Mnogo manje dobitaka nas očekuje u ovom periodu. Ne očekujte povišicu.

8,9 i 10.10 – Možete upoznati nekog novog u poslovnom okruženju. Predlog za poslovnu saradnju. Prijatelji vam mogu pomoći da rešite problem. Odlično vreme za promene i u ljubavnom životu i novi početak. Vodolije će se prolepšati a mogu očekivati i dobitak. Vage i Bikovi, moraju primeniti novu poslovnu taktiku.

10,11,12,13 – Prijatni susreti. Obavite razgovor, pošaljite CV, zakažite ljubavni sastanak, napišite pesmu, ljubavnu poruku ili pusmo. Kupovina po povoljnoj ceni.

14,15,16,17,18,19 – Srećne okolnosti. Jačanje emocija. Zaljubljivanje. Početak nove veze. Planiranje nove poslovne saradnje. Više manjih dobitaka.

18.10 – Ženska osoba se neće držati dogovora i zbog toga možete biti ljuti. Ljubavne nesuglasice. Nerazumevanje. Zaboravnost. Osoba u znaku Riba vam može obećati nešto što neće ispuniti.

20,21,22.10 – Pojačana ljubomora. Rivalitet. Škorpije mogu očekivati dobitak ili srećne okolnosti.

24,25,26.10 – Stabilnost. Vraćanje na staro. Kontakti sa starim partnerima i simpatijama. Razmišljanje o prošlosti. Dobitak preko starije osobe.

Veneru u Devici u svojim natalnim kartama imaju i poznate ličnosti poput: Ketrin Zita Džons, Džulija Roberts, Kim Kardašian, Džon Lenon, Eminem, Robin Vilijams, Mik Džeger, Šarliz Teron, Alen Delon, Gven Stefani, Kejt Vinslet, Robert de Niro, Robert Redford, Ketrin Denev, Angela Merkel, Dž.K. Rouling, Šon Pen, Antonio Banderas i drugi.


KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – Kolege će biti neverovatno prijatne prema vama. Sada možete izgladiti odnose na poslu.

BIK – Do sredine meseca očekuju vas ljubavna dešavanja a onda vam stiže poklon na radnom mestu.

BLIZANCI – Sreća preko dece. Flert sa kolegom.

RAK – Preopterećeni ste sa raspremanjem kuće. Odmarajte se.

LAV – Stižu vam dobici.

DEVICA – Svi će osetiti da ste dobro raspoloženi jer ćete biti dosta blaži prema svima. Ljubavna sreća i ispunjenost.

VAGA – Odmarajte se. Ne osećate se najbolje.

ŠKORPIJA – Do polovine oktobra vam Venera u Devici donosi povoljnosti i beneficije kroz posao a onda vas očekuju susreti sa prijateljima.

STRELAC – Vesti iz inostranstva. Poslovni uspeh.

JARAC – Novac iz daleka ili neki vid podrške ukoliko vam bude zatrebalo. Igrajte igre na sreću.

VODOLIJA – Stiže vam nekoliko manjih dobitaka. Ljubomora.

RIBE – Ovo je period u kojem ćete se posvetiti partneru. Romantično raspoloženje.

2 thoughts on “VENERA U DEVICI (Venus in Virgo) od 2.10 do 28.10.2020

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *