Venera u Blizancima na lak, jednostavan i spontan način uspostavlja kontakte sa drugim ljudima.Ova Venera je šarmantna, otvorena i uvek raspoložena za priču i druženje. Ona uživa u razgovorima i putovanjima.

Dok Venera bude tranzitirala kroz znak Blizanaca, vodićete zanimljive i prijatne razgovore sa suprotnim polom, primetićete više poruka od nepoznatih osoba koje žele da uspostave kontakt  (pretežno će se raditi o mlađim osobama), bićete u neprestanom kontaktu sa voljenom osobom (pozivi, poruke, internet) i preko nje bićete uvek obavešteni o svemu što se dešava u vašem okruženju, a pošto su Blizanci dvojan znak vrlo lako vas mogu interesovati dve osobe u isto vreme.

Ovo je period kada ćete mnogo lakše započinjati razgovor pa čak i sa nepoznatim ljudima, a tema za priču biće na pretek.

Ukoliko ste u vezi iskoristite ovaj period da saopštite dragoj osobi koliko vam znači, napišite  ljubavnu poruku, stih ili pesmu, isplanirajte zajedničko putovanje ili zajedno otiđite u šoping. Ili, ako niste u vezi, iskoristite Veneru u Blizancima tako što ćete nazvati osobu koja vam se dopada i sa njom stupiti u kontak. Ovaj tranzit vam donosi mnogo prijatnih kontakata i upoznavanja sa suprotnim polom preko interneta, u prevozu ili na kraćim putovanjima.

Ovo je sjajan period za šoping (kupovinu odela), kupovinu tehničkih uređaja (kućni aparati), telefona, računara ili automobila.

Tranzit Venere u Blizancima najviše i najpozitivnije će osetitii osobe u znaku Blizanaca, kao i osobe kojima je Ascendent u ovom znaku. Dok će se Vage i Bikovi osećati podmlađeno, veselo, pričljivo i pomalo detinjasto.

U većem delu svog tranzita Venera neće praviti bitnije aspekte sa drugim planetama što može da se protumači da nećete uspeti da na pravi način pokrene ljubavnu priču. Puno oklevanja i odlaganja će pratiti ovaj aspekt. Krajem meseca Venera u kvadratu sa Neptunom i opozicijom sa Jupiterom donosi nepoverenje i sumnju u partnerovu vernost.

U svojoj natalnoj karti Veneru u Blizancima imaju ili su imali: Džon Kenedi, Al Paćino, Rasel Krou, Sandra Bulok, Tom Henks, Adel, Izabel Ađani, Harison Ford, Naomi Kembel, Majk Tajson, Franc Kafka, Ringo Star, Džon Kjuzak i drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *