Venera u Blizancima donosi pojačanu komunikaciju među ljudima, puno prijatnog društva i razgovora sa ljudima iz bliskog okruženja a imaćete i mnogo bolje odnose sa rođacima. Sam  znak Blizanaca predstavlja poruke, pozive, telefone, računare i sva sredstva komunikacija što znači da će se fokus ljubavnih dešavanja svesti na mobilne i internet mreže.

Ovo je vreme kada ćete na lak, jednostavan i spontan način uspostavljati kontakte sa drugim ljudima. Ova Venera je šarmantna, otvorena i uvek raspoložena za priču i druženje. Ona uživa u razgovorima i putovanjima koje možete planirati upravo u ovom period.

Dok Venera bude tranzitirala kroz znak Blizanaca, vodićete zanimljive i prijatne razgovore sa suprotnim polom, primetićete više poruka od nepoznatih osoba koje žele da uspostave komunikaciju sa vama (pretežno će se raditi o mlađim osobama), bićete u neprestanom kontaktu sa voljenom osobom (pozivi, poruke, internet) i preko nje bićete uvek obavešteni o svemu što se dešava u vašem okruženju.

 Ženske osobe će biti komunikativnije i sklonije tome da ulažu u svoje znanje i obrazovanje te će mnoge više učiti, možda završiti kurs stranog jezika, početi pisanje nekog teksta ili završiti započetu knjigu. Tema za priču biće ne pretek a komunikacija će postati mnogo prijatnija.

Ukoliko ste u vezi iskoristite ovaj period da saopštite dragoj osobi koliko vam znači, napišite  ljubavnu poruku, stih ili pesmu, isplanirajte zajedničko putovanje ili zajedno otiđite u kupovinu ili pomozite partneru da ponese namirnice iz prodvanice.

Znak Blizanaca je dvojan znak, te neće biti neobično ako u isto vreme budete održavali kontakt sa minimum dve osobe u isto vreme.

A u isto vreme, ovaj znak predstavlja mlađe osobe pa ćete biti zainteresovani za dosta mlađu osobu od vas.

Kada su emocije u pitanju, ovaj tranzit donosi i jednu dozu neozbiljnosti i površnosti zbog čega vam se na čas može učiniti da ste na vrhu sveta zbog pažnje koju dobijate a drugi tren, osetićete se potpuno zanemareno. Osećanja mogu biti površna i nestalna. Igra flerta i dvosmislene izjave će obeležetiti ovaj period.

Obradovanje preko dece.

Ovaj tranzit najviše i najpozitivnije će osetitii osobe u znaku Blizanaca, kao i osobe kojima je Ascendent u ovom znaku. Dok će se Vage i Bikovi osećati podmlađeno, veselo, pričljivo i pomalo detinjasto.

U svojoj natalnoj karti Veneru u Blizancima imaju ili su imali: Džon Kenedi, Al Paćino, Rasel Krou, Sandra Bulok, Tom Henks, Adel, Izabel Ađani, Harison Ford, Naomi Kembel, Majk Tajson, Franc Kafka, Ringo Star, Džon Kjuzak i drugi.

Tokom celog ovog tranzita Merkur i Venera će biti u konjunkciji što donosi kontakte sa dve ili više osoba istovremeno, donosi prijatne kontakte sa suprotnim polom i mnogo bolju komunikaciju sa ljudima, imaćete više strpljenja i sami ćete biti puno prijatniji. Ovaj tranzit će Devicama i Blizancima , kao i osobama kojima je podnak u ovim znacima doneti prolepšavanje i zaljubljivanje a Vague i Bikovi, kao i osobe kojima je podznak u ovim znacima, mogu više putovati ili ulagati u svoje obrazovanje. Odličan period za trgovinu i povećane obime trgovine.

18,19,20.5 – Donosi sigurnost u emotivnim vezama. Mogući su slučajni susreti negde na ulici ili obnova kontakata sa nekim koga ste već poznavali.

27,28,29.5 – Ljubavne iluzije. Greške. Raščišćavanje nekih odnosa. Ukoliko duplirate odnose, pazite da se ne otkrije vaša neiskrenost jer je to sada sasvim moguće. Nepoverenje. Laž.

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – U prvoj polovini ovog tranzita Venera vam donosi dobitke a u drugoj komplimente od ljudi iz okruženja.

BIK – Stiže vam više manjih dobitaka. Sreća je na vašoj strani. Prijaće vam izlet u prirodu.

BLIZANCI – Venera u vašem znaku donosi vam lepa dešavanja. Osetićete da ste voljeni a čak i oni koji nisu u vezi, sada mogu upoznati nekog novog i zaljubiti se.

RAK – Vama će najviše prijati svoj mir. Naspavajte se i odmorite. U vašem je interesu da ne pričate previše drugim ljudima o tome koliko zarađujete.

LAV – U narednih mesec dana prijatelji će vam skoro svakodnevno predlagati okupljanja, šetnje i putovanja.

DEVICA – Ovo je vaš srećan poslovni period jer će šef primetiti vaš trud i zalaganje.

VAGA – Srećne okolnosti. Dobitak preko osobe iz inostranstva. Igrajte igre na sreću.

ŠKORPIJA – Dame lako mogu ostati u drugom stanju. Mogući su manji dobici. Erotičnost.

STRELAC – Venera u vašem 7 polju donosi vam stabilizaciju na polju ljubavi a onima slobodnim, čak i bračnu ponudu.

JARAC – Ovo je vaš srećan period koji vam donosi puno izlazaka i druženja sa drugim ljudima. Minimum dve osobe se interesuju o vama. Radite ono što volite.

VODOLIJA – Prvu polovinu tranzita iskoristite za jačanje porodičnih veza i sređivanje kuće. Druga polovina donosi ljubavne prilike.

RIBE – Pozovite dragu osobu kod sebe u goste. Prijatni porodični odnosi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *