Tranzit Venere kroz znak Bika započinje sa konjunkcijom ove planete i Urana koja će biti aktivna na samom početku tranzita, posebno tokom predstojećeg vikenda. Ovaj aspekt može doneti nove finansijske investicije, promene banke, nove kredite, pozajmice i nove poslove koje donose veću zaradu. Ali kada je ljubav u pitanju, veze će biti na testiranju jer ovaj aspekt može porušiti sve one veze, šeme i kombinacije koje su bile na „staklenim nogama“. Mnogi će želeti da sebi skrate muke i preseku odnos koji guši i sputava, zato je potreban oprez. A u stabilnim vezama i brakovima problem u odnosu može nastati zbog novca.

A kada ovaj aspekt prođe, Venera u Biku donosi nam jedan povoljniji period u kojem će sve ono posađeno porasti i razmnožiti se. Ovo je period hedonizma, uživanja, pojačanog apetita, većeg priliva novca. Više će se trošiti, ali će se i više novca slivati u vaš novčanik.

Ova Venera uživa u luksuzu, zbog čega nećete mariti da li je nešto skupo ako je to dovoljno kvalitetno i ako to dovoljno želite.

U toku ovog perioda provodićete više vremena u prirodi (parku ili selu) a možda ćete želeti i da svoj vrt osvežite sa lepim cvećem, ukrasnim biljem, dok će se oni drugi (na selu) posvetiti poljoprivrednim radovima. Sve će oko vas rasti i bujati. Bujati mogu i emocije.

Dame, ukoliko niste u vezi, u ovom periodu možete se zaljubiti u osobu koja ima podeblji novčanik, kakvog preduzetnika, osobu koja je dobro situirana a ljubav možete pronaći u selu, parku, prirodi….

Muškarci, će takođe tragati za imućnijom damom, mada se mogu zainteresovati za osobe koje imaju prave ženske obline ili dame koje su izvrsne domaćice i majstori u kuvanju. Hrana, novac i uživanje je ono što će nam svima biti važno.

Ukoliko želite da obradujete vašu drugu polovinu priuštite joj/mu romantičnu večeru uz sveće i lepu i prijatnu muziku koju oboje volite, poklon ili buket cveća. Veneri u Biku je veoma bitan dodir, nežnost, zagrljaj i poljupci, ali sve to treba da se desi spontano da bi bilo savršeno. Čula su veoma osetljiva očekujući ljubav.

Venera će tokom celog ovog tranzita biti u dobrim aspektima sa drugim planetama što nam donosi jednu vrstu stabilizacije u emotivnim vezama ali i kada su finansije u pitanju.

Tranzit ove Venere najviše će osetiti osobe rođene u znaku Vage i Bika, kao i osobe kojima je Ascendent u ovim znacima. Ukoliko spadate u ovu grupu ljudi, vrlo lako se možete zaljubiti ili ozvaničiti vezu ako ste već u njoj, ali i drugi znakovi će osetiti sigurnost i stabilnost u ljubavi.

Osobe koje takođe imaju Veneru u Biku u svojoj natalnoj karti su: Džoni Dep, Adolf Hitler,Princeza Dajana, Žilijet Binoš, Princ Vilijam, Marlon Brando, Džesika Alba, Čarli Čaplin, Če Gevara, Pol Makartni, Melanija Tramp, Majkl Felps, Erik Klepton, Semjuel Beket i drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *