Venera u Biku će bitiu svom sedištu što znač da će njen uticaj u ovom periodu biti veoma jak.

Ovaj tranzit nam donosi jedan povoljniji period u kojem će sve ono što je posađeno porasti i razmnožiti se.

To ne mora da se odnosi samo na biljke nego i na sve nove početke i nove ideje. Mnogi će biti motivisani zaradom i zbog toga će smišljati razne poslovne ideje kako bi je ostvarili i zbog toga je ovo period novih početaka i ulaganja.

Ovo je period investicija, ulaganja, planiranja, pojačanog trošenja i prilivca novca, period u kojem će se obavljati prolećni radovi na oranicama, u voćnjacima, vinogradima. Osetićete pojačan apetit a želja da uživate u luksuzu,da posedeujete nešto skupo neće biti nedostižna.

Stiže i lepše vreme, pa ćete želeti da provodite više vremena u prirodi (parku ili selu) a možda ćete želeti i da svoj vrt osvežite sa lepim cvećem, ukrasnim biljem. Sve oko nas će rasti i bujati.

A bujati mogu i emocije.

Ova Venera može biti izrazito nežna i brižna, žudeći za toplim zagrljajem i prisnošću. Slika dvoje zaljubljenih, ušuškanih na udobnom dvosedu jedno pored drugoga je upravo ono čemu ova Venera teži. Toplina i sigurnost. Takođe, ova Venera žudi za poljupcima, dodirima i milovanjima.

Dame, ukoliko niste u vezi, možete se zaljubiti u osobu koja ima podeblji novčanik, kakvog preduzetnika, osobu koja je dobro situirana a ljubav možete pronaći u selu, parku, prirodi….Takođe, može vas privući puniji muškarac.

Muškarci, će takođe tragati za imućnijom damom, mada se mogu zainteresovati za osobe koje imaju prave ženske obline ili dame koje su izvrsne domaćice i majstori u kuvanju. Hrana, novac i uživanje je ono što će nam svima biti važno.

Ukoliko želite da obradujete vašu drugu polovinu priuštite joj/mu romantičnu večeru uz sveće i lepu i prijatnu muziku koju oboje volite, poklon ili buket cveća. Čula su veoma osetljiva očekujući ljubav.

Osobe koje takođe imaju Veneru u Biku u svojoj natalnoj karti su: Džoni Dep, Adolf Hitler,Princeza Dajana, Žilijet Binoš, Princ Vilijam, Marlon Brando, Džesika Alba, Čarli Čaplin, Če Gevara, Pol Makartni, Melanija Tramp, Majkl Felps, Erik Klepton, Semjuel Beket i drugi.

Tokom ovog tranzita, Venera će praviti aspekte sa drugim planetama i uticati na sve nas bez obzira na to koji ste horoskopski znak.

20,21,22.4 – Venera u konjunkciji sa Uranom može uticati na naše emocije, donoseći izazovne situacije u ljubavnim vezama. Neke će se prekinuti pod uticajem ovog tranzita a čak i one ozbiljnije će biti u iskušenju. Ovaj tranzit možete zameniti za druženje sa zajedničkim prijateljima. Novine kroz partnera. Pripremite se za iznenađenja.

24,25,26.4 – Emotivno zahlađenje i distanciranost. Osećaj da niste voljeni. Emotivno rastrojstvo. Ovo je period i kada možete očekivati i novčane poteškoće. Pokušaj obnavljanja starih ljubavnih kontakata.

24,25.4 – Kontakt i razgovori sa drugim ljudima u koje ne mora biti uključen vaš partner. Prijatni susreti. Nova poznanstva ali i odbijanja ukoliko se budete odlučili na udvaranje.

1,2.5 – Dobročinstvo. Opraštanje. Posvećenost u ljubavi. Žrtvovanje zbog voljenog bića. Ništa vam neće biti teško da uradite za voljenu osobu. Sudbinski susreti i ljubavi. Osećaj duhovnog jedinstva i povezanosti. Pokloni i ustupci.

5,6.5 – Ljubomora. Neko koga ne možete odbiti vam može tražiti pomoć ili uslugu. Velika seksualna privlačnost. Izražen seksipil. Dame lakše mogu ostati u drugom stanju.

6,7.5 – Preterivanje. Vodite računa o troškovima jer možete biti nehajni po tom pitanju. Preterivanje u luksuzu i skupocenostima.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Ovo je period povećanih dobitaka. Provodite više vremena u prirodi.

BIK – Neki će sebi priuštiti luksuz i častiti se. Pripazite na ishranu.

BLIZANCI – Krijete novac. Preispitivanje u ljubavi. Gubici.

RAK – Ostvarićete nova prijateljstva i nova poznanstva.

LAV – Očekuju vas pohvale i podrška autoriteta.

DEVICA – Može vam se dopasti osoba iz inostranstva. Ako ste mladi, ljubav sa osobom koja studira.

VAGA – Stiže vam dobitak koji niste očekivali. Iraženi seksipil kojim osvajate suprotni pol.

ŠKORPIJA – Ovaj period donosi vam bliskost sa partnerom ali i određene promene u odnosu.

STRELAC – Kolege vam čine ustupke. Poklon na radnom mestu.

JARAC – Planeta ljubavi ulazi u vaše 5 polje donoseći vam srećne ljubavne prilike i nova poznanstva.

VODOLIJA – Srećne okolnosti unutar porodice. Sređivanje kuće.

RIBE – Braća i sestre su vam posebno naklonjeni. Uspeh u trgovini.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *